Sad se troumim da li Storm Stryker ili HAF-X RC 942 ili Thermaltake Level 10GT..sva 3 kucista mi se svidjaju..mislim da se razlikuju u sitnicama..Da li neko od vas ima neko od njih i sta mi preporucuje..?
Ja bih isao na TT level 10. Ova dva su zanimljiva (DE JA VU) ali 10 ka se izdvaja.
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Gtx 660 OC , 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w, Thermaltake Element G
:: :: Sad se troumim da li Storm Stryker ili HAF-X RC 942 ili Thermaltake Level 10GT..sva 3 kucista mi se svidjaju..mislim da se razlikuju u sitnicama..Da li neko od vas ima neko od njih i sta mi preporucuje..?
Mislim da je taj TT Level 10GT kvalitetnije kuciste i pre svega nesvakidasnji dizajn! CM Storm Stryker je isto odlican a Haf X je meni obicna kutijestina!
@solaja
Kako si zadovoljan sa G19? Ovih dana odvajam neku sicu :) ne znam koju tastaturu da uzmem,gledao sam Logitech G510S , G710+ i G19 i G19s i nekako mi kad svedem sve najdrazi G19s. E sad cena je bas jaka i to je ono sto me odbija pa se odmah presaltam na G510s a kad pogledam razliku u ceni izmedju nje i G19 onda sam tek u dilemi.. Ako mi pukne film uzecu G19s pa kad je bal nek je maskenbal..
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII on the way/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
G19 nista posebno, pre g19 imao sam g11 koja mi je vise odgovarala pod rukom. Sa g19 imao sam znacajan pad FPS u metro igrici, problem sam resio gasenjem logitech gaming softwera - izesh gejmersku tastaturu.Takodje nervira me i kabl za napajanje te ne mogu vitlati sa g19. G19 - nekako sminkerica... Retko koja igra podrzava LCD g19, trenutno obrcem borderlands 2 i LCD od g19 radi sa igricom, bilo zanimljivo par dana sad vise ni ne obracam paznju na LCD...
:: Mislim da je taj TT Level 10GT kvalitetnije kuciste i pre svega nesvakidasnji dizajn :: CM Storm Stryker je isto odlican a Haf X je meni obicna kutijestina :: :: @solaj :: :: Kako si zadovoljan sa G19 :: Ovih dana odvajam neku sicu :) ne znam koju tastaturu da uzmem,gledao sam Logitech G510S , G710+ i G19 i G19s i nekako mi kad svedem sve najdrazi G19s :: E sad cena je bas jaka i to je ono sto me odbija pa se odmah presaltam na G510s a kad pogledam razliku u ceni izmedju nje i G19 onda sam tek u dilemi. :: Ako mi pukne film uzecu G19s pa kad je bal nek je maskenbal. :: :: Superior Technology :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII on the way/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: ::
Hm..Pa po tome bolje da stavim 50 evrica u dzep i lepo kupim G510S. Razmislicu mada kada sam gledao review G19s je poboljsana verzija .. Svakako mi znaci to sto si izneo svoje iskustvo bar kad je G19 obican u pitanju. Hvala.
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII on the way/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
:: G19 nista posebno, pre g19 imao sam g11 koja mi je vise odgovarala pod rukom :: Sa g19 imao sam znacajan pad FPS u metro igrici, problem sam resio gasenjem logitech gaming softwera - izesh gejmersku tastaturu.Takodje nervira me i kabl za napajanje te ne mogu vitlati sa g19 :: G19 - nekako sminkerica.. :: Retko koja igra podrzava LCD g19, trenutno obrcem borderlands 2 i LCD od g19 radi sa igricom, bilo zanimljivo par dana sad vise ni ne obracam paznju na LCD.. :: :: :: Mislim da je taj TT Level 10GT kvalitetnije kuciste i pre svega nesvakidasnji dizajn :: :: CM Storm Stryker je isto odlican a Haf X je meni obicna kutijestina :: :: :: :: @solaj :: :: :: :: Kako si zadovoljan sa G19 :: :: Ovih dana odvajam neku sicu :) ne znam koju tastaturu da uzmem,gledao sam Logitech G510S , G710+ i G19 i G19s i nekako mi kad svedem sve najdrazi G19s :: :: E sad cena je bas jaka i to je ono sto me odbija pa se odmah presaltam na G510s a kad pogledam razliku u ceni izmedju nje i G19 onda sam tek u dilemi. :: :: Ako mi pukne film uzecu G19s pa kad je bal nek je maskenbal. :: :: :: :: Superior Technology :: :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII on the way/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: :: :: ::
kod kucanja vrlo cesto ne otkucam slovo / pojedini tasteri su bezveze / kao da se zalome kod kucanja pa daju lazan utisak da je sve otkucano ali trt... to primetim tek kada posaljem post a onda ispravljam...
Veoma vazno pre kupovine proveriti tockic(scrool sa desne strane/gore) za pojacanje/smanjenje tona! Problematican je ! Ne hvata kako treba a kad pazljivo pogledas sam tockic ne naleze kako treba - malo ukrivo postavljen.
Sve u svemu dosta novca a stvarcica nije perfektna !
Ni za mis nisam odlucio..Realno mi je potrebnija tastatura sad jer me ovaj G9 sluzi odlicno.. Mada i mis ce da padne uskoro .) Za tastaturu jos ne znam,G 710+ mi je za sad najbliza pa posle G510s ..Ne daju mi se onolike pare na G19s ..Sto kaze solaja,i ta smekerica LCD ce brzo da me prodje jer svakako ja i ne gledam u tastaturu ,treba mi funkcionalnost i udobnost..
jer i ja videh danas ovo sto mi je preporucio ZooLoo Cosmos SE i vise ne znam sta da mislim a zeleo bih da ne bude puno buke i providna strana jer mi je tako mnogo lepse
jer i ja videh danas ovo sto mi je preporucio ZooLoo Cosmos SE i vise ne znam sta da mislim a zeleo bih da ne bude puno buke i providna strana jer mi je tako mnogo lepse
Onda gledaj koja kutija poseduje kontrolor ventilatora, Stryker ga ima za ostala ne znam.
Svoju kutiju sam dodatno utisao postavljanjem noctua ventilatora, posto je sabljozuba stigla od danas svi ventovi povezani su na sabljozubu - milina :)
:: jer i ja videh danas ovo sto mi je preporucio ZooLoo Cosmos SE i vise ne znam sta da mislim a zeleo bih da ne bude puno buke i providna strana jer mi je tako mnogo leps :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.