I dalje nisam zeleo..Nego me interesuje jel ovo potice iz Amerike ?
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII on the way/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Kakav li moze biti mentalni sklop onoga ko ovo gleda?
Dzeri Springer, Veliki brat, Farma, ovo, sve je to u sustini isto sranje. Kad bi ljudi bili normalni i ignorisali ovakve `show`-e, ne bi ih ni bilo. Sad, sto nisu...
@Skyfire Potice iz Engleske. Podneo sam veliku zrtvu da bih procitao tekst i preneo ti ovu informaciju. Nadam se da ces umeti to da cenis :p
Neki dan ja pricam sa mojim dobrim prijateljem i on je izneo konstataciju da Pink treba `zapaliti` , Grand treba unistiti a da je Zeljko Mitrovic neko ko je upropastio muzicku scenu i koji je degradirao kulturoloski drustvo .
Sa jednog aspekta sve je to tacno ali sa drugog on je tu najmanje kriv. On prodaje proizvod narodu koji taj proizvod oberucke prihvata!Rec je o biznisu! Ljudi su konzumenti , nama niko nije kriv sto smo dozvolili da nas preplave VEseljaci i sto smo ovoliko nisko potonuli ! Kako je doslo do tog kolapsa , sigurno nije odjednom,to se akumuliralo i kasnije rasulo velikom brzinom i postavilo nov i pogresan standard ! Ovo je samo primer svega toga a ovi reality show emisije takvog karaktera na isti nacin funkcionisu. Narod to doceka sa odusevljenjem ,neko iz zezanja (mada nije ni svestan sta sve podsvesno moze da pokupi) i lanac takvih emisija se siri a narod se sve vise zatupljuje .
Ovo je primer proste manipulacije i naravno,sto je narod gluplji i neobrazovaniji lakse je sa masom vladati!
P.S.Hvala za zrtvu ,znam da nije bilo lako .)
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII on the way/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Sramota. Razocarao sam se u mnoge kanale, kao i u to za sta se danas smatraju edukativni sadrzaji odavno, pa zato i ne gledam tv vec sigurno 5 godina. Zanima me samo koliko ce vremena proci dok se ovako nesto i kod nas ne iskopira. Mada farma i ostale slicne emisije dobro rade posao zaglupljivanja naroda. Nije mi krivo sto ce neki baba i deda da gledaju takve stvari, ali steta je za mlade, mada ponekad se i iznenadim kada cujem od dosta mladih ( mladjih od mene(sa kojima sam u kontaktu zbog posla), da se ispravim, da ne bude da sada prodajem neku mudrost) osoba da ima onih koji umeju da kriticki gledaju na sve to pa mi je malo lakse jer mi deluje da nije sve tako crno.
Ali opet, nije tv glavni krivac - krivi su roditelji - vecina kulture se pokupi iz kuce.
Inace, da se nadovezem na kolegu SkyFire-a, ne mogu da se setim tacnog naziva emisije, mozda je bio i utisak nedelje ali kao sto rekoh - nisam siguran, u kojoj je voditeljka pitala mitrovica manje vise zasto se na njegovoj televizije emituje takav trash od muzike i program koji je tipicno seljacki (pritom da napomenem da nemam nista protiv ljudi koji zive na selu i koji se bave obradom zemlje i stocarstvom) i da li on smatra svoje gledaoce kretenima na sta je on rekao da im on samo daje ono sto oni zele, tako da ono - pink je bas super televizija :)
pa neka dodje vec jednom taj antihrist pa da zavrsimo sa njim, da zivimo posle ko normalni ljudi :)
ovo je nusprodukt liberalnog kapitalizma, ono sto sky rece, biznis, to se prodaje. kad drzava dozvoli da trziste diktira vrednosti i da marketing postane bitniji od robe onda trziste pocne da se povodi zloupotrebljavanjem niskih strasti mediokriteta, i tone sve nize i nize. ono sto je juce bilo sokantno danas je dosadno... juce se video pupak, danas mora sisa, sutra dupe, prekosutra majka se ljubi sa cerkom u usta itd...u ovom obliku kakvog ga znamo traje od regana i tacerove na ovamo, koji su zasejali to seme slobodnog trzista i liberalnog kapitalizma. sad se nama serviraju pomije tih plodova
Pitanje je kako objasniti ljudima da imaju svoj zivot i da ne gledaju tudje u trash programima. Ja mislim da je to nemoguce i da svako mora da snosi posledice svog izbora. To bi bio mnogo manji problem kada izbor pojedinca ne bi imao kolektivne posledice. Ovako, gospodo, cini mi se da smo najebali.
Amerika ta sranja niti pravi niti ce oni imaju svoja :D Ovo ti je sve od debilnih Engleza....
@ Hecate jedva cekam i ako mozes malo pojednostavi :D
AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,
:: I dalje nisam zeleo..Nego me interesuje jel ovo potice iz Amerike :: :: Superior Technology :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII on the way/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: ::
VIDIM SVUDA INDIJANCI ... AH DA,ODAVNO JE ISTREBLJENO 50 000 000 indijanaca... Dakle pravi Amerikanci odavno ne postoje....
Sve su ti ovo uglavnom Britanci,kako u Americi,tako i u Kanadi.Pomesanih sa sacicom ostale Jevrope....
TEhnoloski uznapredovali tvrdi se danas kako od Nemackih naucnika iz II svetskog rata , tako i od ideja domacih ljudi o putovanju na mesec,i Jugoslovenskog svemirskog programa...
Za ovo sa Nemcima,stoji 100%,a za Tita,naravno necemo istinu saznati nikad...
I kad se sve sabere,oduzme i pomnozi,dobija se Amerika,jedno ratno orijentisano golo Gxxxx... Kojom uglavnom tumaraju prodane duse,i ograniceni bezmozgasi.....
O nivou njihove inteligencije,i sta se sve prikazivalo po tv emisijama ( ovo ovde je za njih mala beba ) je suvisno i komentarisati i traziti preko google-a....
ASUS p7p55d-e & INTEL i5 750 @ 3.8ghz/LEADTEK GTX 580/2x4gb exeleram black s. 1600 cl9/WD blue 500gb + samsung f4 2tb.Samsung F2380.Asus Xonar STX,marantz pm550dc & Pilot RS 2.
:: :: Amerika ta sranja niti pravi niti ce oni imaju svoja :D :: Ovo ti je sve od debilnih Engleza... :: :: @ Hecate jedva cekam i ako mozes malo pojednostavi :D :: :: AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400 :: :: :: :: I dalje nisam zeleo..Nego me interesuje jel ovo potice iz Amerike :: :: :: :: Superior Technology :: :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII on the way/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: :: :: ::
Da si ti meni ziv i zdrav najveci shit i najnemoralnije i najbludnije emisije su iz americke produkcije.Amerika je po tom pitanju dno dna i ima tendecniju da takav standard prenese na citavu Evropu i Aziju !
:: :: Amerika ta sranja niti pravi niti ce oni imaju svoja :D :: Ovo ti je sve od debilnih Engleza... :: :: @ Hecate jedva cekam i ako mozes malo pojednostavi :D :: :: AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400 :: :: :: :: I dalje nisam zeleo..Nego me interesuje jel ovo potice iz Amerike :: :: :: :: Superior Technology :: :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII on the way/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.