Da li postoji nacin da se ovi zvucnici povezu na 3.5mm audio ulaz.
Logitech V20 su zvucnici posto gledam IP TV preko monitora zgodni su mi zato sto su mali ne zauzimaju mnogo mesta a cuje se dobro. Medjutim samo ih preko USB na komp mogu povezati na 3.5mm ne mogu. A meni treba 3.5mm jer sam preko hdmia prikacio TV box na monitor a audio mi gura kroz izlaz od 3.5mm. Da li ima neko resennje?
ako sam te razumeo, postoji ova varijanta http://goo.gl/huzlXE samo sto je to u ovom slucaju mosha, jer preko USB-a se prenosi signal+power
Dakle, da su zvucnici USB+3.5mm, mogao bi da napojis nekako taj USB, a 3.5 ubacis u TV, a ovako se stvar komplikuje, morao bi da izdvojis 2 zice koje su +/- i to povezes na neki adaptercic, a signal pravis na bananicu.. komplikovano je
:: Da li postoji nacin da se ovi zvucnici povezu na 3.5mm audio ulaz :: :: Logitech V20 su zvucnici posto gledam IP TV preko monitora zgodni su mi zato sto su mali ne zauzimaju mnogo mesta a cuje se dobro :: Medjutim samo ih preko USB na komp mogu povezati na 3.5mm ne mogu :: A meni treba 3.5mm jer sam preko hdmia prikacio TV box na monitor a audio mi gura kroz izlaz od 3.5mm :: Da li ima neko resennje?
To sam i ja video samo nema odakle struju da uzme. ne moze tu nista da se uradi mora 2.0 ili 2.1 sistem analogni pa da se spoji babanicom na audio out 3.5 mm. obzirom da vec imam 5.1 sistem koji je povezan na komp. ovi mali subili strava ne zazimaju mnogo mesta. mogu ja da povezem to na 3.5 u liine in na zvucnoj. ali sam htep da mogu bez ukljucivanja kompa da gledam tv na monitoru.pa su mi zato trebali nezavisni zvucnici.
:: ako sam te razumeo, postoji ova varijanta http://goo.gl/huzlX :: samo sto je to u ovom slucaju mosha, jer preko U VEC SB-a se prenosi signal+powe :: :: Dakle, da su zvucnici USB+3.5mm, mogao bi da napojis nekako taj USB, a 3.5 ubacis u TV, a ovako se stvar komplikuje, morao bi da izdvojis 2 zice koje su +/- i to povezes na neki adaptercic, a signal pravis na bananicu.. komplikovano j :: :: :: :: Da li postoji nacin da se ovi zvucnici povezu na 3.5mm audio ulaz :: :: :: :: Logitech V20 su zvucnici posto gledam IP TV preko monitora zgodni su mi zato sto su mali ne zauzimaju mnogo mesta a cuje se dobro :: :: Medjutim samo ih preko USB na komp mogu povezati na 3.5mm ne mogu :: :: A meni treba 3.5mm jer sam preko hdmia prikacio TV box na monitor a audio mi gura kroz izlaz od 3.5mm :: :: Da li ima neko resennje?
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.