150 eur za Revolution 750w nije mnogo ! U svojoj klasi je najbolje definitivno ..
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII on the way/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Ja već lomio glavu kako da dovučem neki Revolution iz civilizacije (tržišne, naravno).... GA-790XTA-UD4, Phenom II 955BE, 12Gb DDR3, MSI 7950 TFIII, WD Black 1Tb, Audigy ES, TT ToughPower 675W, CM Gladiator 600, Dell S2340L... Fiat iustitia, et pereat mundus
Ja već lomio glavu kako da dovučem neki Revolution iz civilizacije (tržišne, naravno).... GA-790XTA-UD4, Phenom II 955BE, 12Gb DDR3, MSI 7950 TFIII, WD Black 1Tb, Audigy ES, TT ToughPower 675W, CM Gladiator 600, Dell S2340L... Fiat iustitia, et pereat mundus
Kuciste je solidno (iako, naizgled, pretezno plasticno) po sasvim prihvatljivoj ceni. Enermax napajanje od 650W, za 80E sigurno ce dobro voziti bilo koju single graph card konfiguraciju...
pa i nije neka strasna cena u odnosu na seasonic.. a prodaje se to i za vise para, nema sumnje.
:: Ovo je sjajna vest, samo se pitam koliko ce komada prodati :: Tesko to ide kod nas zbog cene :: :: Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Gtx 660 OC , 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w, Thermaltake Element G :: ::
Ne verujem da ce imati prevelikih muka sa prodajom...narocito u `nizoj` klasi, ako ista iz ove kompanije moze tako da se nazove...
:: pa i nije neka strasna cena u odnosu na seasonic.. a prodaje se to i za vise para, nema sumnje :: :: :: :: Ovo je sjajna vest, samo se pitam koliko ce komada prodati :: :: Tesko to ide kod nas zbog cene :: :: :: :: Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Gtx 660 OC , 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w, Thermaltake Element G :: :: :: ::
naravno da nece, ljudi ga cekaju godinama.. razgrabice se
:: :: Ne verujem da ce imati prevelikih muka sa prodajom...narocito u `nizoj` klasi, ako ista iz ove kompanije moze tako da se nazove.. :: :: :: :: :: pa i nije neka strasna cena u odnosu na seasonic.. a prodaje se to i za vise para, nema sumnje :: :: :: :: :: :: :: Ovo je sjajna vest, samo se pitam koliko ce komada prodati :: :: :: Tesko to ide kod nas zbog cene :: :: :: :: :: :: Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Gtx 660 OC , 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w, Thermaltake Element G :: :: :: :: :: ::
Ljudi jel citao neko od vas dobro izvestaje Enermax napajanja zadnjih godina. Jel ste uporedili recimo sa Flextronic - CORSAIR, Seasonic, Super fLOWER, Antec- Delta. Antec Delta je bolji od svih Enermaxa ikada napravljenih. AX1200 i AX1200i Flextronics isto. Seasonic Platinum pa i on mogao bi da se opkladim, SuperFlower Platinum pa i za to bi mogao da stavim pare na njega. Revolution je izasao 2008/2009 god. Sta OC laboratorije nemaju pare da plate Platimax, ili im nece Enermax dati za dzabe. Ne svi koriste Single Rail jel je dokazano neprikosnoven za SLI a i za jednu nije losiji sigurno. Ja ne kazem da je Enermax los ali je daleko od toga da je medju napajanjimaa ono sto je EVGA za graficke i ASUS za maticne, dalekoooo...Pogotovu zadnji 5 god od kada drugi razbijaju. Pogotovu kazem Flextronics zadnjih 3-4 god drzi sigurno 1 mesto sa najbolja 2 napajanja iz najace klase kojima se sluze sve vece overkloking laboratorije a to je AX1200 i AX1200i. Ona su iznad svega ostalog stim sto je menio AX1200i preseo zbog nekih stvari koje sam citao.
Ovo je odlicno iz drugog razloga sto se konacno pojavljuje izbor neki. Ja znam da ovo nece trajati verovatno ali ako je neko zeleo Enermax neka se obezbedi sada. Enermax svi znaju da je najskuplji na svetu. Cak je CORSAIR mislio da oni prave za njih napajanja ali bi cena otisla u nebo pa je to radio Seasonic. Tako je bar objasnio covek iz CORSAIRa.
Znaci Srbija se nalazi u periodu kada je trenutno moguce kupiti napajanja najvise klase za najbolje masine, SuperFlower, Seasonic Gold X i Platinum, CM V1000 i V700, Enermax,... i to je to ja mislim. Ne mogu da naprave taj ugovor sa CORSAIR a oni znaci razbijaju. Srbija je najvise obogaljena ne sto nema EVGA, nego CORSAIR. Za EVGA cemo da se snadjemo mi retki koji cenimo to i ne placamo druge stvari ali za CORSAIR su obogaljeni svi. Od onih koji bi za 90$ mogli da kupe bruka kucista pa do onih koji traze coolere dobre, memorije skupeza tacno odredjenu platformu, tastature najbolje mehanicke, miseve, sve znaci 70% najlepsih stvari IT industrije koje mene povlace da ostavim pare su CORSAIR.
Meni su mnogo slicna oba napajanja, ne bi me cudilo da Delta ima udela za Enermax. Delta je mnogo jaka firma koja postoji ko zna koliko decenija.
:: Ljudi jel citao neko od vas dobro izvestaje Enermax napajanja zadnjih godina. :: Jel ste uporedili recimo sa Flextronic - CORSAIR, Seasonic, Super fLOWER, Antec- Delta :: Antec Delta je bolji od svih Enermaxa ikada napravljenih. :: AX1200 i AX1200i Flextronics isto. Seasonic Platinum pa i on mogao bi da se opkladim, SuperFlower Platinum pa i za to bi mogao da stavim pare na njega :: Revolution je izasao 2008/2009 god :: Sta OC laboratorije nemaju pare da plate Platimax, ili im nece Enermax dati za dzabe. :: Ne svi koriste Single Rail jel je dokazano neprikosnoven za SLI a i za jednu nije losiji sigurno :: Ja ne kazem da je Enermax los ali je daleko od toga da je medju napajanjimaa ono sto je EVGA za graficke i ASUS za maticne, dalekoooo...Pogotovu zadnji 5 god od kada drugi razbijaju. Pogotovu kazem Flextronics zadnjih 3-4 god drzi sigurno 1 mesto sa najbolja 2 napajanja iz najace klase kojima se sluze sve vece overkloking laboratorije a to je AX1200 i AX1200i. Ona su iznad svega ostalog stim sto je menio AX1200i preseo zbog nekih stvari koje sam citao :: :: Ovo je odlicno iz drugog razloga sto se konacno pojavljuje izbor neki. Ja znam da ovo nece trajati verovatno ali ako je neko zeleo Enermax neka se obezbedi sada. Enermax svi znaju da je najskuplji na svetu. Cak je CORSAIR mislio da oni prave za njih napajanja ali bi cena otisla u nebo pa je to radio Seasonic. Tako je bar objasnio covek iz CORSAIRa :: :: Znaci Srbija se nalazi u periodu kada je trenutno moguce kupiti napajanja najvise klase za najbolje masine, SuperFlower, Seasonic Gold X i Platinum, CM V1000 i V700, Enermax,... i to je to ja mislim :: Ne mogu da naprave taj ugovor sa CORSAIR a oni znaci razbijaju. Srbija je najvise obogaljena ne sto nema EVGA, nego CORSAIR. Za EVGA cemo da se snadjemo mi retki koji cenimo to i ne placamo druge stvari ali za CORSAIR su obogaljeni svi. Od onih koji bi za 90$ mogli da kupe bruka kucista pa do onih koji traze coolere dobre, memorije skupeza tacno odredjenu platformu, tastature najbolje mehanicke, miseve, sve znaci 70% najlepsih stvari IT industrije koje mene povlace da ostavim pare su CORSAIR ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.