treba mi još jedna asistencija. Naime, došlo je vreme da se menja kućište, kinez najobičniji. Za oko su mi zapala dva Thermaltake modela u ovom cenovnom rangu, to su:
Ako imate kakve valjane predloge za isto bacite ovde, standardno - ne bih da idem preko cifre od 70e ali ako je u pitanju bitna razlika između dva modela porazmislio bih.
Menjam i napajanje ujedno mada to sad nije previše bitno, opredelio sam se za TT SPS-730M.
Hvala, carevi ste.
My sword can cut through armor and still cut a tomato.
Ovaj Fractal stvarno deluje u redu, gledao sam par review-a i hvale ga ljudi. Sad mi je za oko zapao i CM Storm Enforcer mada mi deluje previše plastično. Nastavljam da pratim, ako još neko ima predlog neka javi.
Hvala još jednom!
Mislim da sam rešio, Fractal Design Core 3000 i TT napajanje se uzimaju kroz dan, dva. Zajedno ~13k, nešto manje. Odlična cifra. Ostatak konfiguracije dolazi posle prvog.
Hvala!
Ipak ne, reših malo da prištedim i uzmem ovaj Fractal. Uzeo ga drugar isto prekjuče, odlično je. Enforcer jeste lep ali je previše napadan za moj ukus tako da sam odustao.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.