To je greska verovatno je u pitanju twin pack. A jedan je oko 14e u Nemackoj. Toliko kostaju Gentle Typhoon AP-45 2150RPM najbolji ventilator na svetu. A pitao je burazer jel ce moci da donese i dva backplata sledeci mesec za 780 Classified i rekli su da moze i da 15e preko uzimaju i da se izvinjavaju ali i da narucujemo od 100e da bi isto toliko trazio. Pa nemoguce da 3 fana kostaju kao imarkoviceva K70 tastatura za koju traze 15-20e vise tacno. Ovo je twin pack verovatno, ventilatori kostaju oko 30e u Nemackoj i on da zaradi nesto cisto. Naruci twin pack iz Nemacke pa ces da vidis koliko ce te doci bez carine, poreza, samo fanovi i shipping. Shipping po EU je 10-15e.Jedna do druge clanice.
Ovaj, slusajte kako treba ventilator da radi na 2100RPM
Uporedite klik kako je jak kada startuje aparat i kako se fan ne cuje 7V znaci nista. To je 1700-1800RPM u najvecoj tisini. Verujte to je smesno opisati kada drzis fan u ruci ne osecas da radi da ne duva ne bi znao da radi, nema vibracija zvuka, nista...Tezak skoro kao 3 ona od CMa a protok, znaci ne mozete da verujete kako to gura. Ba bi voleo da uporedim njega i onaj CM sa Seidona sto pisti kao lud. Ali pazite ovo je vec ozbiljna brzina preko 2100RPM. On se na 1800-1900 ne cuje. Znate sta ovo radi Noctua i Megahaleu kako ih hladi. Neverovatno.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Do not settle for second best...
:: To je greska verovatno je u pitanju twin pack. A jedan je oko 14e u Nemackoj :: Toliko kostaju Gentle Typhoon AP-45 2150RPM najbolji ventilator na svetu :: A pitao je burazer jel ce moci da donese i dva backplata sledeci mesec za 780 Classified i rekli su da moze i da 15e preko uzimaju i da se izvinjavaju ali i da narucujemo od 100e da bi isto toliko trazio. Pa nemoguce da 3 fana kostaju kao imarkoviceva K70 tastatura za koju traze 15-20e vise tacno. Ovo je twin pack verovatno, ventilatori kostaju oko 30e u Nemackoj i on da zaradi nesto cisto. Naruci twin pack iz Nemacke pa ces da vidis koliko ce te doci bez carine, poreza, samo fanovi i shipping. Shipping po EU je 10-15e.Jedna do druge clanice :: :: :: Ovaj, slusajte kako treba ventilator da radi na 2100RP :: :: http://youtu.be/uxBd48C9hM :: :: Uporedite klik kako je jak kada startuje aparat i kako se fan ne cuje 7V znaci nista. To je 1700-1800RPM u najvecoj tisini. Verujte to je smesno opisati kada drzis fan u ruci ne osecas da radi da ne duva ne bi znao da radi, nema vibracija zvuka, nista...Tezak skoro kao 3 ona od CMa a protok, znaci ne mozete da verujete kako to gura :: Ba bi voleo da uporedim njega i onaj CM sa Seidona sto pisti kao lud :: Ali pazite ovo je vec ozbiljna brzina preko 2100RPM. On se na 1800-1900 ne cuje :: Znate sta ovo radi Noctua i Megahaleu kako ih hladi. Neverovatno :: :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: Do not settle for second best.. :: :: EVGA IS #1 ::
Nema taj AP-45 nigde da se kupi u Evropi. Kada ima kosta 30e ili 30-35$. Prodavao ga je frozencpu jedno kratko vreme po 14$ prodali su u roku od nedelju dana i vise nisu dobijali. Inace fan kosta 4-5$ kada se kupi u Japanu. Jedan lik se verovatno namlatio para od njih. Vec 4-5 kupuje direktno od proizvodjaca. Isporuce mu kutije znaci ono viljuskar jedino moze da prenese, Kutija vece nego za televizor. Prikazao je jednom skladiste kada su stigli. Nekoliko tih kutija ogromnih prepunih fanova. Mislim se ovo je bio suvise veliki zahvat za GIGATRON. Znaci mogli su to da urade pre godinu dana i da vise ne donesu nijedan ventilator nikada imali bi zaradu veliku. Plate 500din prodaju po 1500din. I on naplati 3x vise i ima liste po desetine ljudi iz cele Evrope i USA kupuju od njega. Kupio kartonske kutije za pakovanje u jednom cosku kutije onako blokovi ne napravljenje i fanovi i salje po svetu. Znaci ja mislim da ima vecu dnevnu zaradu nego neka prodavnica hardwara kod nas. 100kom je najmanje da se kupi ja mislim iz Japana, pravi Nidec. Zato sto AP-15 se vrti na 1800RPM a on je potpouno necujan. Znaci ako otvoris stranu od koma i udaljis se 2m neces cuti nista. Ako pridjes na pola metra cuces samo vazduh, motor nema zvuk nikakav i to moze bar 200-300RPM gore i onda na 2000-2100 pocinje da se cuje kao fan obican na 1200-1300 ono kada pocinje da se cuje. Pazi kada fan kosta 5$ a na EBay kada neko prodaje nov ode odmah za 30-35$. Ljudi ih cene kao one super speed fanove Delta ili San Ace sto kostaju po 30-40$ kom sto se vrte po 5-6000RPM.
daj nemoj da zajebavas, zar mora bas iskljucivo taj? Pogledaj koliko modela ima GentleTyphoon, AP45
:: Nema taj AP-45 nigde da se kupi u Evropi :: Kada ima kosta 30e ili 30-35$ :: Prodavao ga je frozencpu jedno kratko vreme po 14$ prodali su u roku od nedelju dana i vise nisu dobijali :: Inace fan kosta 4-5$ kada se kupi u Japanu :: Jedan lik se verovatno namlatio para od njih. :: Vec 4-5 kupuje direktno od proizvodjaca. Isporuce mu kutije znaci ono viljuskar jedino moze da prenese, Kutija vece nego za televizor. Prikazao je jednom skladiste kada su stigli. Nekoliko tih kutija ogromnih prepunih fanova. Mislim se ovo je bio suvise veliki zahvat za GIGATRON. Znaci mogli su to da urade pre godinu dana i da vise ne donesu nijedan ventilator nikada imali bi zaradu veliku. Plate 500din prodaju po 1500din. I on naplati 3x vise i ima liste po desetine ljudi iz cele Evrope i USA kupuju od njega. Kupio kartonske kutije za pakovanje u jednom cosku kutije onako blokovi ne napravljenje i fanovi i salje po svetu :: Znaci ja mislim da ima vecu dnevnu zaradu nego neka prodavnica hardwara kod nas :: 100kom je najmanje da se kupi ja mislim iz Japana, pravi Nidec :: Zato sto AP-15 se vrti na 1800RPM a on je potpouno necujan. Znaci ako otvoris stranu od koma i udaljis se 2m neces cuti nista. Ako pridjes na pola metra cuces samo vazduh, motor nema zvuk nikakav i to moze bar 200-300RPM gore i onda na 2000-2100 pocinje da se cuje kao fan obican na 1200-1300 ono kada pocinje da se cuje :: Pazi kada fan kosta 5$ a na EBay kada neko prodaje nov ode odmah za 30-35$ :: Ljudi ih cene kao one super speed fanove Delta ili San Ace sto kostaju po 30-40$ kom sto se vrte po 5-6000RPM :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: Do not settle for second best.. :: :: EVGA IS #1 :: ::
Imam dva komada od 1800RPM. Ove kada nadjem AP-45 uzecu 4 kom za radiatore da se nadju. Za dozivotno push-pull posto stvarno traju. Ljudi ih koriste jos iz 2009 god rade kao sat. Najkvalitetnije odradjen ventilator. Mislim propeler i ono. On nije kao drugi fanovi. Ima osovinu jednu koja se ubaci u sredinu gde je motor onaj kao...
Kod mene bas lepo izgleda. Pogotovu kada radi, izgleda bas cool. Ja sam drzao sve crne fanove pa mi postalo monotono. On malo razbije monotniju. Ko voli da farba moze da ih ofarba u crno, crveno, belo kako hoce. Lepsi je duplo od CM fanova i Noctua fanova kao i svih crnih kada radi. Samo ga vodis ne cujes nista...Kada su stili ja ih ukljucio znaci kako sam ga drzo u ruci samo sam kez nabacio na lice, reko Wau razlika je ocigledna. Ne osecas samo neki vetric razbacan kao kod ovih glupih fanova kod nas sto zuje vec na 1300RPM nego bas da gura vazduh. Vidite kako izgleda lepo na all in one systemima
Sada sam gledao i izasao je 2008 ili 2007, znaci racunamo 6-7 god se bori sve sa ovim novim fanovima po performansama. Kako uspeva, ne znam...Najvise me od svega cudi, sto neki izvestaju kazu da uopste ali uopste nije toliko bolji od nekih najboljih fanova a kupci suprotno totalno i da daleko im je bolja opcija on i zato ga i prave toliko. 2 puta su prestajali pa su na zahtev ljudi i porudzbine vracali ponovo se u prodaju.
Jedino sta su mogli da urade stvarno to je da su sada sa novim ovim serijama odradili crno ove zice kao na CORSAIR fanovima. To je najprostija radnja, masina plastificira samo kao ovako kablove ostale, jeftino, brzo a vizuelno bolje mnogo i da su ovu crnu tamniju stavili kao na drugim fanovima.
ja imam Zalman koji ima identicnu osovinu, u mom kucistu je od 2007. Takodje sam izvadio iz jednog Fujitsu kucista Delta Electronics koji ima kuglicni lezaj, jos je bolji, kada se zaustavlja, treba mu jedno 10ak sekundi dok stane.. nesto nalik tome je i onaj crveni xilence, to su nepotrosivi ventilatori, sem ako crkne elektronika, koja nikad ne crkava.
:: Imam dva komada od 1800RPM. :: Ove kada nadjem AP-45 uzecu 4 kom za radiatore da se nadju :: Za dozivotno push-pull posto stvarno traju. Ljudi ih koriste jos iz 2009 god rade kao sat :: Najkvalitetnije odradjen ventilator. Mislim propeler i ono :: On nije kao drugi fanovi. Ima osovinu jednu koja se ubaci u sredinu gde je motor onaj kao.. :: :: http://i.imgur.com/3eKq9iS.jp :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: Do not settle for second best.. :: :: EVGA IS #1 ::
@imarkovic i arcticu treba 10 sec da se zaustavi. on ima onaj japanski lezaj... odlican je, a nije skup. oko 600 din je bio onaj sa autokontrolom i senzorom za temp. do 32 je na min, kako raste temp, on pojacava.
@solaja Odlicno hladjenje imas. boja ti bas i nije bitna ako zatvaras stranu. .)
:: ja imam Zalman koji ima identicnu osovinu, u mom kucistu je od 2007. Takodje sam izvadio iz jednog Fujitsu kucista Delta Electronics koji ima kuglicni lezaj, jos je bolji, kada se zaustavlja, treba mu jedno 10ak sekundi dok stane.. nesto nalik tome je i onaj crveni xilence, to su nepotrosivi ventilatori, sem ako crkne elektronika, koja nikad ne crkava :: :: :: :: Imam dva komada od 1800RPM. :: :: Ove kada nadjem AP-45 uzecu 4 kom za radiatore da se nadju :: :: Za dozivotno push-pull posto stvarno traju. Ljudi ih koriste jos iz 2009 god rade kao sat :: :: Najkvalitetnije odradjen ventilator. Mislim propeler i ono :: :: On nije kao drugi fanovi. Ima osovinu jednu koja se ubaci u sredinu gde je motor onaj kao.. :: :: :: :: http://i.imgur.com/3eKq9iS.jp :: :: :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: :: Do not settle for second best.. :: :: :: :: EVGA IS #1 :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.