Poz ljudi,stigao pes.Imate li preporuku za neki dzojstik do 1500 din?Ili da uzmem bilo koji ili dva po 700 din najobicnija ima ih cak i sa analog-om.Analog je obavezan.
Pa kaze...Mala ima kasko i zvekece se,ako nastavi ovako pre.ebace sve...jer mala ima kasko...i zvekece se strasno...
Imam ga vec duze vreme i jos uvek odlicno radi, milion puta padao, gazio sam ga...Nema sanse da mu skrsis neki dugmic, analognu palicu, kuciste...Sasvim ok joy za male pare.
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII on the way/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Original dzojped od ps2 je 2500 din Imas fenomenalnih kopija za 1500 din ja imam jednu kuci ali tek na duze staze nakon godinu i kusur ces primetiti da je uopste kopija.
600-700din. Original joypad 2700 u Game-s ako ga jos imaju
:: :: :: Adapter za ps na usb je oko 300 din :: :: Sto covek rece, ne moze bolje od toga :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: Cooler:TitanVanesa- :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce x3 O :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mouse:Mx 51 :: Screen: Dell :: ::
stvarno deluje kvalitetno, uzeo sam ga, gumiran ispod, ali nikako mi ne lezi u ruke, nekako je robustan mnogo dok igram sa njim, a oce i d-pad da zeza, tj ispravno radi ali sklizne prst pa se promasi direction......mnogo puta se desavalo da pretisnem pravo ispred a ono sklizne pa bacim pass ukoso.....
Uzeo sam nekog kineza.U ovoj rupi od Uzica imaju cela 3 modela a samo jedan je analogni tako da super.Sta da kazem kad sam prosle godine u win win-u zatekao ceo jedan model xaxaxax.I onako je pes 14 katastrofa tako da ce skupljati prasinu.DZOJPED.
Pa kaze...Mala ima kasko i zvekece se,ako nastavi ovako pre.ebace sve...jer mala ima kasko...i zvekece se strasno...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.