Kupio bi znaci bezicnu tastaturu i mis pa mi treba neko misljenje i neka preporuka sta ko zna o tome i sta da mi preporuci. Cena da bude otrpilike izmedju 1500-3000. E radi se o tome da sam video extra logitechovo za oko 3000 ali je jedan moj drug uzeo nesto od labteca za 1500 i ima samo reci hvale pa da li ja da uznem kao i on ili da se odlucim za nesto jace ili imate vi jos neku preporuku.
Imam Labtec ultra-flat wireless deskop YU. I evo vec vise od pola godine radi odlicno. Ustvari za 1900 dinara radi i vise nego odlicno. Jedina mana je potrosnja baterija. Baterije u misu (neke bolje/skuplje) traju oko 3 nedelje, dok u tastaturi mogu da izguraju i po 2 meseca. U mis idu 2xAA, a u tastaturu 2xAAA. Toliko
Ja sam isprobavao razne varijante bezicnih tastatura i miseva tipa Labtec, MS Industrial i sl. i dosao do zakljucka da ne treba kupovati nista ispod Logitecha ili Microsoft-a. Znaci platis malo vise (tipa 3000) i zadovoljan si a ovako ustedis 1000-1500 din. i stalno neki problemi. Moja preporuka je da uzmes nesto od Logitecha ili MIcrosoft-a, ja sam nedavno uzeo Microsoft Laser Wireless Desktop 6000 i prezadovoljan sam, da sam bio pametan odmah bih uzeo ovako nesto i jeftinije bih prosao i ustedeo bih sebi gomilu zivaca. Neko je nekada rekao jednu pametnu stvar koje se treba drzati `Nisam dovoljno bogat da bih kupovao jeftine stvari`
Moj predlog je Logitech UltraX Media Desktop koj je odlican..Ima veoma kvalitetnu flat tastaturu i misa koj ne trosi mnogo bateriju..Kosta oko 3000 dinara mozda malo preko..ali je definitivno najbolja kupovina za tu lovu..pozz
EX110 ima i sa nasim slovima (oznaka YU). Skoro sam uzeo dve (Pre 3-4 meseca).Nemam zamerki jedino sto tastatura ne moze da radi na daljini vecoj od 3m.
Ja imam Logitech EX110 i nije nešto naročito!!??Ãesto miš blokira pa moram da resetujem računar!! Moj ortak ima Microsoft Laser Wireless Desktop 6000 i radi FENOMENALNO!!!! Košta oko 5-6000din. i vredi sve pare!!! To kupujem i ja uskoro!!
P.S. `Nisam dovoljno bogat da bih kupovao jeftine stvari`. Engleska izreka
Ja imam Logitech EX110 i nije nešto naročito!!??Ãesto miš blokira pa moram da resetujem računar!! Moj ortak ima Microsoft Laser Wireless Desktop 6000 i radi FENOMENALNO!!!! Košta oko 5-6000din. i vredi sve pare!!! To kupujem i ja uskoro!!
P.S. `Nisam dovoljno bogat da bih kupovao jeftine stvari`. Engleska izreka
E, nasao sam :) MS Industrial 713W 1700 din... Odlicna je,koristim je mesec dana i nemam ni jednu zamerku... Odlicnog je izgleda, meni odgovara u svakom pogledu i domet je 10m. Ko bi da kupi bezicni mis i tastaturu ovo je najbolji izbor, ko god da uzne nece pogresiti za cenu od 1500-2000 hiljade. Mislio sam se i da uznem logitechovo ali mi je izgled misa bas bzvz pa nije dolazila u obzir i sto se mene tice nisam pogresio
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647009. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.