imam `normalnu` tj medjunarodnu (International) tastaturu i zelim da kad prebacim u Language bar-u na Serbian Latin da taster obelezen `Y` ispise slovo `Y` a taster `Z` da ispise slovo `Z`. Zelja zvuci razumno i mislim da ne trazim mnogo :-)
Isprobao sam vec nekoliko keyboard remapper-a (i Microsoft-ov...) ali bez uspeha - i dalje na pritisnuto Y kuca Z i obrnuto. Jel neko zna proveren nacin za resavanje ove situacije? Jako me nervira kad kucam latinicom jer svaki put stajem u pola recenice i prepravljam `Y` u `Z`. Ako neko ima resenje kako trajno da promenim `Y` u `Z` kada je odabran Serbial Latin bio bih veoma veoma zhvalan!
a nije ni izvodljivo, u pitanju je MS Ergo 4000 te tasteri nisu istih dimenzija ni oblika a takvo resenje ne bi ni radilo posao jer bi onda opet bilo zamenjeno Y i Z kada kucam na engleskom.
KeyTweak_install.exe nadji ovaj program na netu radi i na 32 i na 64 ali problem do kojeg moze doci je da kad budes saltao izmedju jezika onda ce za sve jezike biti vazeca izmena - - Pozdrav !!!
PELE. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Svaki uredjaj radi na carobni dim. Kada ga taj dim napusti prestaje da radi.
Ja sam koristio 2 komada, ali ne mogu da se setim koji je dobar za xp, a koji za win 7. Jedino sto znam je da sam na jednom morao da instaliram net framework da bi radio. U svakom slucaju, ako te ne mrzi probaj oba.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.