Now you are able to build a mini ITX system with enthusiast performance! The EVGA Hadron mini ITX chassis was designed to not make any compromises. At a mere 305mm height and 169mm width, the EVGA Hadron chassis is extremely small, but capable of holding today’s latest hardware. With an included 500W Gold rated power supply, support for a full sized graphics card, sleek looks and enthusiast features, the EVGA Hadron mini ITX chassis packs a serious punch.
sta ti bi da napises u naslovu `hardon`, sad ne moze ni admin da te spasi
:: http://i.imgur.com/yXHnLOJ.jp :: :: http://i.imgur.com/rkBJBIt.pn :: :: http://i.imgur.com/usRZMgf.pn :: :: http://youtu.be/v_cbBImWPw :: :: http://i.imgur.com/NcMOypz.pn :: :: http://i.imgur.com/oSmYxUJ.pn :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: :: BUILT FOR THE ENTHUSIAS :: :: Now you are able to build a mini ITX system with enthusiast performance! The EVGA Hadron mini ITX chassis was designed to not make any compromises. At a mere 305mm height and 169mm width, the EVGA Hadron chassis is extremely small, but capable of holding today’s latest hardware :: With an included 500W Gold rated power supply, support for a full sized graphics card, sleek looks and enthusiast features, the EVGA Hadron mini ITX chassis packs a serious punch ::
Pa ASUS je jedino za to i dobar, SuperPI, na koliko je botovao procesor, kopiranje i citanje memorije. Kada su u pitanju graficke karte, gaming, klokovanje grafickih tu su mrtvaci. Komp koristim za igrice vecinom a ne SuperPI memory read/write. Bitno mi je kakvu graficku imam, kakva je ploca za klokovanje procesora kod mene a ne kako je na takmicenjima sponzorisanim od ASUS, gde oni sve pokradene pare na neostvarenim garancijama i losoj podrsci uloze u marketing gde dele forumima i overklokerima ploce i procesore za hvalospeve. Bitno mi je i naravno kakve su igrice, kakva je karta, kako se klokuje, kako izgleda i da li imam podrsku proizvodjaca da je klokujem do krajnjih granica a ne upozorenje na pocetku teme da time rusim garanciju.
Sada sam video cena je OK. One su 130-150$. Ja sam mislio da su 100-120$. Cena je OK. Ali meni se svidja ova sto ima Chery MX Red. Kakvi su to tasteri. Kako se cuju. Meni ne smeta zvuk. Mada treba uzeti i O-ring Cherry MX za K70.
Jel ti mislis da to ima nekog znacaja? Sta je tu entuzijasticno? To sto covek uzme kes, kupi najskuplje komponente, sastavi ih, a sve na kompu je napravljeno tako da i apsolutni idiot moze da ga sklopi, onda glumi inzenjera klokojuci ga promenom predefinisanih parametara koje je proizvodjac licno stavio tu da bi ovaj to mogao da radi i na kraju izvrti par burnout testova koje je takodje neko drugi napravio? Drugi entuzijasta uzme od keve jos vise kesa i kupi jos entuzijasticnije komponente i onda ovom prvom natrlja screenshotove na nos.
pa koje si ti hteo, braon? Red tasteri su oni sto su osetljivi, dovoljno je samo malo da pritisnes taster i dobijas response.. blue se najjace cuju, onako skljocaju, ali su brzi takodje.. brown su nesto izmedju, s tim da pruzaju veliki otpor pri pritiskanju, a crni su najgori, oni su samo za igre, divljanje i ni za sta drugo, tek na dnu pritiska daju response.. tako da red su najbolji izbor.
:: Sada sam video cena je OK. One su 130-150$ :: Ja sam mislio da su 100-120$. Cena je OK :: Ali meni se svidja ova sto ima Chery MX Red :: Kakvi su to tasteri. :: Kako se cuju. Meni ne smeta zvuk :: Mada treba uzeti i O-ring Cherry MX za K70 :: ::
@quna Ili te ljubomora kolje ili ne razumes uopste sta je entuzijazam. PRe svega komentar je neumesan totalno !
A to kako se lako klokuje obesi macku o rep. Ako u tom svetu nisi non stop tj ako ne pratis tesko ces se snaci. Biosi su malte ne sve komplikovaniji i kompleksniji. More parametara a svaki moras da znas cemu sluzi i kako da setujes pravilno. Da je tako lako klokovati svi bi bili overklokeri ali za to je potreban skill i istancaj osecaj. Naravno ovo sto pricam moze pravilno samo da razume neko ko se zaista tome posvetio!
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII on the way/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Ma ja ne priznajem nista ispod E-ATX. Ali bi voleo da EVGA napravi plocu full E-ATX standard. Sve ovo sto se pojavljuje zadnjih godina nije pravi Extended ATX i kod EVGA i kod ASUS ali mnoga kucista ne bi ni podrzala to. Mada bi to bila odlicna ploca za Haswell Extreme jel bi bilo prostora i vise nego dovoljno za sva cuda i 4 + 4 memoriska SLOT lepo odvojena od socketa da sve stane, da nije zguzeno. Da je uglavnom jos 2cm sira otprilike. te male ploce bas i ne volim uopste. Pogotovu najmanje za ova kucista.
Ljubomora? Na sta, na produkte masovne proizvodnje koji su na rafu? Mozda nisam siguran apsolutno tacno sta je, ne bih da otvaramo polemiku jer mozemo da filozofiramo do ujutru, ali sam sasvim siguran da nije kada Wlada otvori 1295840-tu temu o nekom evga ili corsair produktu i dize ga u nebesa a on apsolutno nicemu korisnom ne sluzi. Ajde da se vratim na prethodno kad sam vec tu, tesko mi je da rec `entuzijazam` povezem sa pasivnim hobijem nagomilavanja hardware-a samo zato sto je pusten u prodaju, a da je njegova sustina postojanje njega samog. Isto vazi i za klokovanje, posto je to u biti i neka nepisana namena `entuzijasticnih` komponenti.
Klokovanje je jako korisna stvar, kada se besplatni djus iskoristi u neke namene. Postojala je i odredjena satisfakcija u smislu `ilegalne` radnje koja je okruzivala kloking, i satisfakcija u vidu dobijanja neceg dzabe i produzavanja upotrebljivosti postojecih komponenti. Ali davno su prosli dani, setovanja dzumpera za jaci cpu, precrtavanja vodova grafitnom...danas proizvodjac stavi klokovanje na tacnu useru i utrkuje se u tome sa rivalima. To je neverovatan apsurd isto kao i prodavanje mp3 muzike. Pretpostavljam da si u celu pricu usao nesto kasnije pa ne razumes te relacije. Klokovanje danas je veliki apsurd, proizvodjac ti dobavi sve sto ti treba od software-a do hardware-a, tvoje je samo da izvedes matematiku iz osnovne skole i imas malo srece. Danas kupis cpu `jer se ladno klokuje na 5ghz na vazduhu`, to je fabricka opcija proizvodjaca i ukljucice je svi osim totalnih laika. Entuzijasta nije nesto za nijansu vise od totalnog laika i entuzijasta ne mora da ima njasveziji i najskuplji hardware na cijoj kutiji gotovo komicno pise `BUILT FOR THE ENTHUSIAST`.
Entuzijasta je onaj koji je modifikovao bios za gpu da bi svoj gpu ucinio boljim i brzim, a ne horda onih koji su ga skinuli i ubacili ili jos gore cekali da im proizvodjac kaze koje su komponente za entuzijaste.
:: Ovakvih kucista u Mac fazonu ima dosta. :: Evo jedno zanimljivo . :: :: http://m.youtube.com/index?&desktop_uri=%2 :: :: @qun :: Ili te ljubomora kolje ili ne razumes uopste sta je entuzijazam :: PRe svega komentar je neumesan totalno :: :: A to kako se lako klokuje obesi macku o rep :: Ako u tom svetu nisi non stop tj ako ne pratis tesko ces se snaci :: Biosi su malte ne sve komplikovaniji i kompleksniji :: More parametara a svaki moras da znas cemu sluzi i kako da setujes pravilno :: Da je tako lako klokovati svi bi bili overklokeri ali za to je potreban skill i istancaj osecaj :: Naravno ovo sto pricam moze pravilno samo da razume neko ko se zaista tome posvetio :: :: :: :: :: Superior Technology :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII on the way/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: ::
kad neko sa ograničenim budžetom sklopi što bolju mašinu i onda je postepeno nadograđuje i poboljšava, a ne kad neko ima para na bacanje, kupi najskuplje komponente da bi se kurčio i ništa više.
- Добар дан. Јесте ли Ви дали оглас да дајете часове клавира? - Да, изволите...? - Па, знате...Ја бих јако волела да научим да свирам Рахмањинов Трећи Концерт , али нема ко да ме научи... - Хмм...да. Имао сам ја много ученика попут Вас. издати, намучени, огорчени на своје професоре који неће да раде са њима... - Ох, Ви ме нисте разумели! Знате, ја не свирам уопште, али сам гледала тај филм па сам мислила... - Ентузијасткиња , значи? Није проблем...Имате ли рачун у банци? (Vukajlija)
Elem, pravom entuzijasti je kuciste nebitna stavka, uostalom, biti entuzijasta je po meni vise mindset nego odlazak u radnju po parce hardvera.
Inace, entuzijazam oznacava, ili je bar oznacavao, nekriticko odusevljenje ka/prema necemu, valjda zato proizvodjaci i ciljaju na ovu etiketu, da fanovi odmah znaju na sta da se oduseve.
Ustvari, entuzijazam mozda i jeste odlazak u radnju po parce hardvera, nikad se ne zna. :)
Za mene je to hobi, i cista suprotnost koja nema veze sa odlaskom u radnju i kupovinom najnovije serije i nebitno bilo cega iz nje sto ti je neko ponudio od dobavljaca. To zovem izivljavanje i kurcenje. Entuzijazam je kada na ovo gledas kao umetnost i pazljivo biras svaku stvar gledajuci vizuelno na racunar isto kao i na performanse i na izvlacenje iz procesora ili graficke 20-30% ili malo vise performansi nego sto si platio. Otici i kupiti sta ti je ponudjeno i najskuplje nema veze sa time. Ima kupiti ono sto najvise zelis pa makar to bilo i izvoljevanje ali kako si ti zamislio nebitno da li si dao 10.000e ili 1000e samo. Uglavnom pravljenje od sume kablova i crne ili sarene kutije umetnicko delo a ne kicericu i los izbor prisutan ovde. Mislim da je u Srbiji entuzijazam mrtav ako si ogranicen na nju. Uvek moras da si spreman na velike ustupke dobavljacima a to nije to. Nebitno da li je neko izmenio svaku komponentu kako se njemu svidja, ofarbao unistio garanciju ili je neko nasao u radnji bas ono sto mu se svidja i namestio kako on voli to je to. Bitno je ne praviti ustupke jel tada to prestaje da bude hobi kakav ja zamisljam. Da ja za sebe mislim da sam entuzijasta sto sma odbio da kupim Titan koji se lose klokuje i izgleda ruzan nego cekam da mi stigne GTX780 Classified koja je tacno kako ja zamisljam kartu i dace mi da se poigram sa njom bolje nego Titan. Da sam uzeo njega to bi bilo izivljavanje na necemu sto nisam bas zeleo ali eto uzeo sam da mogu da vam pokazem ovde slike evo ja imam Titan i nalepim na njega jedan A4 papir i napisem pozdrav za toga toga i toga da ne mislite da je lazni shoot ali to nije to.Nebitno je sta bi ja pokazao vama u sebi bi bio nesrecan sto nemam GTX780 Classified a to je vaznije. Ja njega nisam zeleo, to je ustupak onda i kompromis a prvo pravilo je bez kompromisa. Zato kada bi izmerili ko najvise voli svoje delove ja bi bio na prvom mestu jel je to kao da hodate u magacinu newegg i da uzimate sta najvise zelite. Ja tako kupujem ili ne kupujem. I entuzijaste nikada review ili hvalisanje nekog hardwara ili velicanje ne moze da natera da on to kupi. Stvar ti se svidi kompletno ili ne posle samo proveris da nema neke masovne falinke koje sprecavaju uzivanje koje su lako uocljive, ne random problemi nego masovni neresivi problemi ili problemi da proizvodjac ne dozvoljava neke estetske zahvate ili upgrade vizuelni koji neki drugi proizvodjac dozvoljava. Ne otici najskuplje kupiti u prodavnicu nije to to. Jel izaci ce nova serija i osecaces se lose, entuzijasti se ne osecaju lose kada se nova serija pojavi, mnogi od njih imaju X58 serije koje izgledaju lepse nego najlepsi Extreme kakav mozes sklopiti u Beogradu i vise vole svoje kompove nego ovi i cekaju tacno sto ce se svideti njima. Zato kazem da je entuzijazam ovde mrtav ako si ogranicen na Srbiju i ako se vodis onim pre bi uzeo ovde nesto nego uvezao. A otici kupiti najskuplje ovde je kao da sa zenom odem i kupim televizor i muzicki stub, to nema veze sa time. Nasim prodavcima i ne trebaju entuzijasti nego oni koji se izivljavaju koji ce zbog zavisnosti za skorovima kupovati najskuplje u seriji nebitno od koga je i kakvo je i svake godine menjati to isto, njima ce dati ime entuzijasti ali to oni nisu prosto. To su ljudi ograniceni, zavisni od hardwara i pokazivanja shotova, slabo inteligentni da vide kic i sund i kinesko smece.
Pa da ja volim ASUS jel govorim da volim EVGA a ovo sto imam u kompu je opticka iluzija a ja sam Mandrak. Jbg kada nigde nisam nasao ASUS morao sam EVGA koja se svuda nalazi i ima je preko glave.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.