treba mi mis i tastatura, za obican rad ali bih voleo nesto udobnije. hteo sam x7, mada mi je malo skup trenutno, papitam da li neko zna sta bi mi odgovaralo za ove potrebe (ne za igre). mislio sam da potrosim oko 1000-1500 za oba. problem je sto mi treba sto veci mis, da ne bih drzao prste u vazduhu kao kod ovih logitech-a.
slobodno predlozi nesto cestito. mislio sam neki A4 mis, ali ne znam koji je najveci. cuo sam za N500 da je od vecih, nisam imao priliku da probam. tastatura mora sa velikim enterom i bez plitkih tastera :) navikao sam na takvu. ne znam sad kako se taj raspored zove. ako imas neku preporuku da to sve bude `udobno` i da ne bude bas mnogo skuplje.
samo prazna kutija na kojoj pise steelseriers kosta tri puta vise nego sto sam hteo da dam. mislio sam na ozbiljne predloge koji su malo skuplji od ovog sto sam mislio. ako neko stvarno zna za mis i tastaturu u tom rangu, a da odgovaraju mom opisu (veliki mis, veliki enter, duboki tasteri), neka predlozi.
ova sto si ti naveo, ako uopste i ima da se kupi kod nas, je nesto sto vec imas, ili zelis da kupis, i time zelis da pokazes svoje poznavanje dobrog hardvera.
:: Tastatura steelseries 6gv :: :: `If everything seems under control, you`re just not going fast enough.` :: Mario Andrett :: ::
To je moja trenutna kombinacija. Tastatura je nešto ispod 3000, a miš oko 2200. KB-G265 ima YU raspored tastera, plavo pozadinsko osvetljenje i 8 multimedijalnih tastera. V7 spada u veće miševe. Meni odlično leži u ruci. Oboje su namenjeni gejmerima sa plićim džepom. Ja sam za sada zadovoljan.
:: To je moja trenutna kombinacija :: Tastatura je nešto ispod 3000, a miš oko 2200 :: KB-G265 ima YU raspored tastera, plavo pozadinsko osvetljenje i 8 multimedijalnih tastera :: V7 spada u veće miševe. Meni odlično leži u ruci :: Oboje su namenjeni gejmerima sa plićim džepom :: Ja sam za sada zadovoljan
Hehe i ja sam uzo ovo pre neki dan iz istih razloga.Yu tastaura sa pozadinskim.Vidim da si ostavio komnetar na jednom forumu pa sam teo tad da te pitam šta misliš kolko ce da nam traje ova genius tastaura al vec sam bio narucio.Malo mi ružnjikava lepša mi je imperator al nema sa yu slovima.Doduše veoma sam skeptican kolko ce da traje jer nešto u genius nemam ic poverenje.a4teck je super al samo za miševe pa sam isti miš i ja uzo al im ružne tastaure do bola :). Naravno prvi izbor mi je bio logi ali je preskup.Bio je jedan bežicni komplet ua 4300 dinara sa yu slovima al mi miš treba i za igranje pa sam odustao a izgleda ekstra mk 520 http://is.gd/Bui9ae
Izvinite ali ne vidim razlog zasto bi neko placao 2 god star model Steelseries kada toliko kosta mehanicka tastatura sa LED osvetljenjem koje je neophodno svim gamerima sa kojima sam se ja sreo. A Steelseries nema LED. Ne pricam o ljudima koji igraju na tastaturi od 1000-2000din bez svetla pa ce sada da kazu Mozeeee da se igraaaa. Pa da neko pukne 100e na tastaturu mehanicku bez LEDa. Mislim da sto se tice tastatura i nemamo neki izbor mehanickih novih tastatura kakve su aktuelne u svetu u top klasi toj za oko 100e. Taj koji daje toliko trazi najbolje za svoje pare. Mis imamo Logitech G700 koji je po meni jedan od najboljih. Videcu kakav je CORSAIR bas bi voleo da ih uporedim.
izasle su i CORSAIR WC solje seratori po netu su vec odradili neke testove sad se ceka da i ti povuces vodu i objasnis nama ovde kako bez istih nema bolje
:: Izvinite ali ne vidim razlog zasto bi neko placao 2 god star model Steelseries kada toliko kosta mehanicka tastatura sa LED osvetljenjem koje je neophodno svim gamerima sa kojima sam se ja sreo. A Steelseries nema LED. Ne pricam o ljudima koji igraju na tastaturi od 1000-2000din bez svetla pa ce sada da kazu Mozeeee da se igraaaa. Pa da neko pukne 100e na tastaturu mehanicku bez LEDa :: Mislim da sto se tice tastatura i nemamo neki izbor mehanickih novih tastatura kakve su aktuelne u svetu u top klasi toj za oko 100e. Taj koji daje toliko trazi najbolje za svoje pare :: Mis imamo Logitech G700 koji je po meni jedan od najboljih. :: Videcu kakav je CORSAIR bas bi voleo da ih uporedim :: :: ::
Trebalo bi da traje dok nam ne dosadi. To je tastatura, osim ako je ne lupaš i prosipaš koješta po njoj, ne bi smela da se pokvari. Koliko vidim po testovima ne Sikiri, zadovoljni su kvalitetom, koji je Genije očigledno popravio. Kupio sam i `njihove` slušalice HS-530F i mogu da kažem da su i za gejming i za muziku odlične.
Takodje imam kombinaciju KB-265 i A4tech v7 bloody, za sad nemam apsolutno nikakve zamerke. A sto kaze Drmaster, koliko nesto pazis, toliko i da traje, dal to bilo 500, 1000, 5000 din, nije ni vazno.
Ne serite CORSAIR tastature su najbolje i najtrazenije u svetu trenutno. Za misa ne znam. To sto nemate ovde u radnjama koje uvoze CM tastature to je vas problem. Cinjenicu promeniti ne mozete, iskustva pozitivna ne mozete sakriti niti bas svakoga nagovoriti da je nesto sto nije tako dobro podjednako vredno davanja slicnih para. Trenutno su CORSAIR tastatuire najbolje i najkvalitetnije odradjene i najtrazenije kod gamera a sve vise i kod ljudi koji koriste tastature dosta za kucanje. Dosta sajtova koji rade review je zadrzalo njih i koristi ih u svakodnevnom radu i odusevljeni su. To su ljudi kojima stize sve i svasta i znaju da ocene dobru stvar. Zao mi je ali najelegantnija, najlepsa, najcvrsca i najkvalitetnije odradjena mehanicka tastatura sa promenljivim LED tasterima je CORSAIR Vengeance K70 i K95. Sa neznatno prituzbi vezanih samo za random probleme a ne bagove i mane. Ljudi koji imaju da izaberu bilo sta se najvise odlucuju za njih. I ako oni prave najbolje sve ja bi uzeo 100% njihov komp, ali nije tako. Jednostavno samo imaju najbolju podrsku i konkurentni su svuda najbolji tog trenutka ili kada izbace novu seriju a dizajn im je najlepsi i najbolje strucnjake poseduju poredeci ih sa slicnim markama.
To reci i onome sto se ubacuje sa predlogom zastarele Steelseries kojoj u mraku uvece ne vidis dugmice i onome koji napada CORSAIR. Nece svako da plati Storm Quick Fire Pro iste pare kao Aluminijumsku novu CORSAIR K70 Black i da misli da je napravio bolji potez.
nema teme na ovom forumu koju ti nisi upropastio svojim monologom. Izvinjavam se leonardu za ovaj i prethodni post.
:: To reci i onome sto se ubacuje sa predlogom zastarele Steelseries kojoj u mraku uvece ne vidis dugmice i onome koji napada CORSAIR :: Nece svako da plati Storm Quick Fire Pro iste pare kao Aluminijumsku novu CORSAIR K70 Black i da misli da je napravio bolji potez :: :: ::
neko je skoro izneo prilicno negativne utiske za tu tastaturu koju je probao uzivo.. kako je to moguce posle svega ovog sto si naveo?
:: To reci i onome sto se ubacuje sa predlogom zastarele Steelseries kojoj u mraku uvece ne vidis dugmice i onome koji napada CORSAIR :: Nece svako da plati Storm Quick Fire Pro iste pare kao Aluminijumsku novu CORSAIR K70 Black i da misli da je napravio bolji potez :: :: ::
Hvala Dexteru i Witcheru na konkretnim predlozima koji mi odgovaraju. Ova aneex izgleda taman po tasterima, a za misa cu morati da vidim koji je najveci od ovih. Mislim da su im mikroprekidaci svima u istoj klasi, samo oblik mi treba. Mozda ovaj A4Tech x6 ili Aneex (do sada nisam cuo za ovog proizvodjaca).
@zbunjeni nema veze, bitno mi je da sam dobio dobre predloge. .)
:: Tastatura 750 din + :: http://goo.gl/KGuVR :: :: Misevi: od 750 din + :: http://goo.gl/X7yMU :: http://goo.gl/rKY7s :: http://goo.gl/EEFwW :: :: Eto da ne probijes budzet od 1500 din za oba :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: Cooler:TitanVanesa- :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce x3 O :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mouse:Mx 51 :: Screen: Dell ::
ova prodavnica mi je bas daleko. problem mi je da odem da bih ga video/probao. videcu u emmiju ove sto su mi predlozili. mislim da su imali neki gigabyte veliki, ali ih ne vidim sada.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.