poz ljudi. Problem je sledeci- Uyeo calu leadtek mini D usb tv card instalirao drajver i hebeni program koji nemaju na sajtu ali sam nasao zadnju verziju i fala k nalazi karticu ali ne mogu da nahvatam programe. nema vise juge a ni Srbije u meniju a pod evropom sam menja sve opcije i nista. Predlazu stariju verziju gde ima Juga i probao ali ta verzija ne nalazi karticu. Zna li ko sta o ovom govnetu il da je zapalim_
Pa kaze...Mala ima kasko i zvekece se,ako nastavi ovako pre.ebace sve...jer mala ima kasko...i zvekece se strasno...
Jbt znaci nmz obicne kanale ove nase smrdljive?Pa za koji k je prodaju?Sta da hvatam s njom?
Pa kaze...Mala ima kasko i zvekece se,ako nastavi ovako pre.ebace sve...jer mala ima kasko...i zvekece se strasno...
:: http://www.leadtek.com/eng/product/6/623/intro.asp :: :: Onda si se zaj...., pošto prima samo digitalni signal u DVB-T standardu, a kod nas se (još uvek) uvodi nekompatibilni DVB-T2 standard :: :: ..................... :: Не воле нас Бугар :: ни Аустроугар :: мрзе нас Јапанц :: и Лилипутанц :: ...................... :: Б. Ђорђевић
Ajoj sve bi lako al ko ce calu objasniti.A i ja debil nznm u koji sam kurac gledao kad sam kupovao.Tad mi trebala usb zbog laptopa a onda lap crkao tako da sad moze i pci.Dao bi je nekome ako treba za onu obicnu PCI samo da ga skinem s vrata.Videcu dal ce ovi u Emmi-ju da zamene al uzeta u novembru a ja tek sad uzeo da instaliram jer mu je tek neki dan stigao komp.Ono kad oce ono bas oce...
:: :: Šta te briga, mala ti ima kasko .. slusaj FM ...
Ma znam da ce to biti problem.Nema veze uzecu onu za PCI slot od druga a ovu cu ostaviti zatrebace nekad kad puste digitalni signal.Platio je 2400 plus 350 postarina.Sad je 1700 ja da je dam za 1000 opet je pitanje kome treba a i to 1000 me ne izvlaci iz kanala tako da... Svaka skola se placa. Sledeci put da lepo gledam ali eto nije mi jasno a ni na kraj pameti mi nije bilo da uopste neko prodaje digitalne u ovoj jazbini.poz.
:: Kao privremeno resenje ako imas nek nek gleda online, ima i farma i oko farme .. sto se kanala tice . :: :: tesko da ce zameniti posle godinu dana .. neko frljni to na limundi mozda nekome treba .. od susjeda ..
Jedino ne razumem poriv da kupis nesto sto nemas gde da instaliras narednih pola godine...
Sumnjam i da ces na tuljadnu dobiti i tih 1000 ako napises da ne hvata analognu TV. Samo ce te oguliti ko limun za provizije postavljanja aukcije... Mada - ima nas raznih...
Ako hoces da se menjas, imam analogne PCI, pa mozes da biras:
Leadtek 2000xp Kworld Terminator Kworld/intex sa SAA1730 Pixel view fusion878a i jos neke koje nisu bas vredne pomena. Moze glava za glavu ili ako treba neka doplata od mene, ali ja bih voleo prvu varijantu, tj. bez doplate. Hvala!
P.S> Meni bi koristila, jer zivim u Vojvodini gdew se hvataju rvati DVB-T
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.