Obecao sam da cu da slikam i da okacim slike novog kucista. Dosta je proslo (imao sam obaveze) ali evo doslo je vreme da otvorim temu. Samo da se unapred zahvalim kolegi Tortojed-u na pomoci oko obrade i izbora slika za prezentaciju. Znam da cete naci nesto da komentarisete u vezi sa mojom sobom i svime sto nema veze sa kucistem ali to i ocekujem od vas (vasa moc zapazanja malih detalja) bicu razocaran ako niko nema nista da mi iskritikuje Da ne duzim evo slika:
pa po broju linkova se vidi koliko ti je stalo do toga
15.08.2013. 20:15
status: user broj poruka: 1111
samo je sramota sto je pc usao u takvu fazu hiper produkcije da ti rig u koji ulozis 1500e za par godina vredi 200e nema vise napravis sebi nesto i onda zauvek uzivas u tome...
ovo sigurno nece vredeti 200e. Kazes `nema vise...` Da li si ranije mogao da sastvais nesto sto ne gubi mnogo vrednost? Mislim da se sada manje gubi vrednost nego ranije, a da opisana situacija mnogo bolje prilici proslom vremenu. Sve vise se tezi ka granici posle koje nema velikog napredovanja.
Za kuciste i setup... Isto to kuciste sam preporucio kolezi, i ekstra je zadovoljn, s tim sto je on 23cm ventove zamenio za svetlece (bocni i top) hoce da mu sve bude crveno (jbg Maximus V formula unutra)
Jedno pitanjce, Gde si nasao ove molex na 3pin fan adaptere ili to dolazi uz kuciste
na ovoj slici https://www.dropbox.com/s/zqkqe84pj1msyne/P1030477.JPG
adapteri, racve, sta god da je, pojasni mi posto cu uskoro da imam problem sa ventovima, imam ih 5 a na ploci samo 1 konektor pa ostali idu preko molexa, elem novo napajanje nece imati potreban br moleha pa mi trebaju adapteri (ili da ih kupujem ili pravim)
ASUS M5A78L /AMD FX 6300 / 4GB HyperX Blu / 6850 Cyclone / WB Blue 500 /LC 550W / V3 BLACK
stvarno,ali jedino sto me ubolo u oko je taj kuler za procesor!Ja to ne bi mogao da gledam u kucistu!Verovatno dobro hladi ali je mnogo glomazan za moj ukus.Ubaci neke neonke da doprinesu estetici...
Men are but flesh and blood.They know their doom, but not the hour
ti obelezis ceo link, ali kliknes desnim NA https://www.drop tako da se ponasa kao da ga nisi ni oblelezio. Klikni na deo posle drop, nakon obelezavanja .)
Hvala svima na pozitivnim komentarima. Izvinite linkove nisam se dovoljno potrudio (sledeci put skracujem)
@slashdance to je sve doslo sa kucistem. Jedina zamerka mi je sto nisu svi kablovi crni nego su sareni.
@Dejzan Ne znam tako sam ga drzao od uvek (nisam imao dovoljno mesta na podu, a uvek dovoljno veliki sto)
@MadCatz Upravu si za monitor neko vreme razmisljam o DELL 27` U2713HM sa 2.560 x 1.440 rezolucijom, a to sve povlaci i graficku kartu za sta sada nema para pa cu polako kada skupim.
@MyDoom Hehe ako nisi primetio ja volim da mi stvari izgledaju kao da su za rudnik pravljene (pravi ne Bitcoin) Neonke necu volim diskretno dovoljno mi je onaj jedan sto svetli. Imao sam ranije i zamara kada mi svetli na 20cm od monitora.
Pozdrav svima
i5-2500k @ 4.2Ghz CM612S PP ASUS Sabertooth P67 12GB Kingston Gray @ 1600Mhz MSI N650Ti-2GD5/OC BE SLi 2x1TB WD Black at RAID 0 CM Storm Sirus CM 932 Advanced & Corsair 750W
Ja samo hoću da se zahvalim kolegi tortojed-u za njegovo `postojanje` na PCB i da bi mi ovaj forum bez njega bio nekako prazan i dosadan...
Inače,kućište je je skroz OK,i ja sam ga uzeo u razmatranje za kupovinu,ali nemam neku potrebu da menjam svog Chieftec-a i da `bacim` 100 e na nešto što realno ne koristim...
Znate koje sam kuciste video za Srbe onako pristojno da izgleda kada vec ne mogu da uzivaju u nekim CORSAIR kucistima ili tako da ne bude bas ono dno. Ovaj Thermaltake od 11.000 Da li je to Urban S41 ili kako vec. Mislim Obsidian 350D bi legao taman za Srbe sa cenom 90$ ali nema.
Nisam nacionalista i realno me zabole i za himnu i za slicno lozenje, a ti si musliman, hrvat, francuz?
Nije lepo kad celu naciju ili slicno stavljas u negativan kontekst, zemlja gde je prosecna zarada 200e mesecno ti KLIONAC pricas kako su ljudi budale sto ne kupuju nesto sto kosta ko dve mesecne plate...
Opet ces biti banovan, kako te ne mrzi?
@ixtro Izvinjavam se za offtopic Lepa kuipovina nek te sluzi u zdravlju i dobrodosao u CM familiju :)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.