Cao Narode ... Treba mi pomoc da nadem USB Hub na svojim napajanjem i da ima 1000mA po izlazu ... Pretrazio sam ceo Novi Sad i nisam nasao nista. Svi me gledaju bledo i kazu sta ce tebi 1000mA. A ja im kazem da sam kupio nesrecni WD Passport i da mi ne radi na starijoj masini ... Tako da ako neko slucajno ima ili zna gde ima, bio bih mu jako zahvalan ... Fala ...
Cek, cek...kako WD Passport vuce 1A??? Mislio sam da je oko 500mA??? Navedi koju plocu imas. Da li si ga probao kod nekog ko ima kvalitetnu plocu sa USB 2.0 prikljucima? Postoji `adapterksa racva` koja ulazi u tvoj HDD a ide na 2 USB porta pa ustekas i u jedan i u drugi, naponi su u paraleli (tj. ostaje +5V) ali se struja duplira, na taj nacim imas dovoljno struje za disk...imas u LOGOu kod Djerma u BG.
:: Cao Narode ... Treba mi pomoc da nadem USB Hub na svojim napajanjem i da ima 1000mA po izlazu ... Pretrazio sam ceo Novi Sad i nisam nasao nista. Svi me gledaju bledo i kazu sta ce tebi 1000mA. A ja im kazem da sam kupio nesrecni WD Passport i da mi ne radi na starijoj masini ... Tako da ako neko slucajno ima ili zna gde ima, bio bih mu jako zahvalan ... Fala ...
Ma Jok Meni treba Ovo http://www.wdc.com/en/products/accessories.asp?ProdID=170 Posto Nema Ni Jedan Drugi Prikljucak Samo Mini USB . Ubacio Sam PCI USB 2.0 Kontroler I Nista ... Isto Se Ponasa ... Ploca Je MSI KT3V ... Mozda Bi Mogao Ovaj USB Power Booster Da Napravim Sam . Spojim Dva Kabla . Na Drugom Samo VCC i Ground ... Sta Vi Mislite ... ?
Naravno, sve to moze izvesti u domacoj radinosti...samo napred...bitno je da ne ti referenti napon ostane isti (+5V) mereno u odnosu na masu...4 voda...samo poazljivo i kvalitetno
:: Ma Jok Meni treba Ovo http://www.wdc.com/en/products/accessories.asp?ProdID=170 Posto Nema Ni Jedan Drugi Prikljucak Samo Mini USB . Ubacio Sam PCI USB 2.0 Kontroler I Nista ... Isto Se Ponasa ... Ploca Je MSI KT3V ... Mozda Bi Mogao Ovaj USB Power Booster Da Napravim Sam . Spojim Dva Kabla . Na Drugom Samo VCC i Ground ... Sta Vi Mislite ... ?
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647009. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.