Dosla je na red i kupovina laserskog stampaca u boji, pa mi treba mala pomoc prilikom izbora, ako mi mozete neki preporuciti koji je trenutno best buy, odnosno neki najbolji odnos cene i kvaliteta. Sto se marke tice, cuo sam da je HP jedan od boljih? Stampac treba da ima sve one standardne mogucnosti kao sto su npr: stampanje, kopiranje, skeniranje, fax itd.
Kupi najskuplji za koji budeš imao para, svi ostali su lošiji. I, nije to štampač već multifunkcijska mašina, a to nisu standardne mogućnosti. Plus, multifunkcijski štampači u boji, laserski, a da imaju fax tj. telefon-modem, nisu standard. Dakle, izbor će ti biti mali.
Budale računaju na sreću.
:: Dosla je na red i kupovina laserskog stampaca u boji, pa mi treba mala pomoc prilikom izbora, ako mi mozete neki preporuciti koji je trenutno best buy, odnosno neki najbolji odnos cene i kvaliteta. Sto se marke tice, cuo sam da je HP jedan od boljih? Stampac treba da ima sve one standardne mogucnosti kao sto su npr: stampanje, kopiranje, skeniranje, fax itd :: :: Svaki savet/predlog je dobrodosao.
ovaj prvi ne izgleda lose (neka meni vidljiva mana je sto nema fax), ali ne znam da li to pravi izbor, odnosno ima li u tom cenovnom rangu neka bolja kupovina?
Izbacio sam Samsung iz kombinacije (nije dovoljno pouzdan, bolje se orijentisati samo na HP), kao i treci sa liste (M175nw) jer se od prvog (M175a) razlikuje samo u bezicnom povezivanju koliko sam ja razumeo, a to mi uopste nije bitno.
Tako da jos samo ostaje pitanje da li je M175a pravi izbor, ima li neke skrivene mane za koje bih trebao znati odnosno ima li neko iskustva sa ovim modelom???
:: Izbacio sam Samsung iz kombinacije (nije dovoljno pouzdan, bolje se orijentisati samo na HP), kao i treci sa liste (M175nw) jer se od prvog (M175a) razlikuje samo u bezicnom povezivanju koliko sam ja razumeo, a to mi uopste nije bitno :: :: Tako da jos samo ostaje pitanje da li je M175a pravi izbor, ima li neke skrivene mane za koje bih trebao znati odnosno ima li neko iskustva sa ovim modelom?? :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.