Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
Koji laserski stampac u boji uzeti?
STRANA 1 OD 1
OwerLord Koji laserski stampac u boji uzeti? 12.08.2013. 17:05 T54205

status: user
broj poruka: 87
Dosla je na red i kupovina laserskog stampaca u boji, pa mi treba mala pomoc prilikom izbora, ako mi mozete neki preporuciti koji je trenutno best buy, odnosno neki najbolji odnos cene i kvaliteta. Sto se marke tice, cuo sam da je HP jedan od boljih? Stampac treba da ima sve one standardne mogucnosti kao sto su npr: stampanje, kopiranje, skeniranje, fax itd.

Svaki savet/predlog je dobrodosao.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Pisko Re: Koji laserski stampac u boji uzeti? 13.08.2013. 00:02 #508684

broj poruka: 6645
Kupi najskuplji za koji budeš imao para, svi ostali su lošiji. I, nije to štampač već multifunkcijska mašina, a to nisu standardne mogućnosti. Plus, multifunkcijski štampači u boji, laserski, a da imaju fax tj. telefon-modem, nisu standard. Dakle, izbor će ti biti mali.

Budale računaju na sreću.

:: Dosla je na red i kupovina laserskog stampaca u boji, pa mi treba mala pomoc prilikom izbora, ako mi mozete neki preporuciti koji je trenutno best buy, odnosno neki najbolji odnos cene i kvaliteta. Sto se marke tice, cuo sam da je HP jedan od boljih? Stampac treba da ima sve one standardne mogucnosti kao sto su npr: stampanje, kopiranje, skeniranje, fax itd
::
:: Svaki savet/predlog je dobrodosao.
Stripy Re 13.08.2013. 08:39 #508701

broj poruka: 4163
...i to kupi HP

OwerLord ... 13.08.2013. 12:17 #508719

@Pisko Da, u pravu si, MFP uredjaj je u pitanju, nisam se dovoljno dobro izrazio, sorry....

Malo sam vise istrazivao i uporedjivao u medjuvremenu: http://emmi.rs/php/products/comparePopup.php?productId1=17530&productId2=26457&productId3=21429

ovaj prvi ne izgleda lose (neka meni vidljiva mana je sto nema fax), ali ne znam da li to pravi izbor, odnosno ima li u tom cenovnom rangu neka bolja kupovina?

Ovaj link sto sam poslao nekad radi nekad ne, ne znam zasto? Evo onda pojedinacnih linkova:
http://emmi.rs/multifunkcionalni-ure%C4%91aji-mfp-laser-color-a4-hp-m175a.11.html?productId=17530#
http://emmi.rs/multifunkcionalni-ure%C4%91aji-mfp-laser-color-a4-samsung-clx-3305w.11.html?productId=26457#
http://emmi.rs/multifunkcionalni-ure%C4%91aji-mfp-laser-color-a4-hp-m175nw.11.html?productId=21429
OwerLord ... 15.08.2013. 12:15 #508983

Izbacio sam Samsung iz kombinacije (nije dovoljno pouzdan, bolje se orijentisati samo na HP), kao i treci sa liste (M175nw) jer se od prvog (M175a) razlikuje samo u bezicnom povezivanju koliko sam ja razumeo, a to mi uopste nije bitno.

Tako da jos samo ostaje pitanje da li je M175a pravi izbor, ima li neke skrivene mane za koje bih trebao znati odnosno ima li neko iskustva sa ovim modelom???

OwerLord Re: ... 19.08.2013. 10:21 #509627

Zar je moguce da niko ne zna nista o ovom modelu?

:: Izbacio sam Samsung iz kombinacije (nije dovoljno pouzdan, bolje se orijentisati samo na HP), kao i treci sa liste (M175nw) jer se od prvog (M175a) razlikuje samo u bezicnom povezivanju koliko sam ja razumeo, a to mi uopste nije bitno
:: Tako da jos samo ostaje pitanje da li je M175a pravi izbor, ima li neke skrivene mane za koje bih trebao znati odnosno ima li neko iskustva sa ovim modelom??
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs