Da, za mene je, za moju konfiguraciju iz potpisa, doslo je vreme da se zameni jedina komoponenta koja trenutno nema garanciju.
Moj prvi budzet od 6k i pik je bio na LC 6650GP3 V2.3 (ili ti LC Silent Giant Green Power) http://goo.gl/91Mc8h ali sam onda vide da to napajanje ima 2 godine garancije.
A onda sam podigao budzet na 7k i onda u taj krug ulazi Thermaltake Smart SPS-630M http://goo.gl/EaeE4Y Modularno, flat kablovi, 3 godine garancije, ozbiljnije napajanje u svakom pogledu.
Ali se uvek postavlja pitanje ima li nesto bolje sto mi je promaklo, zato sam i ovde, ako imate neku preporuku recite, samo molim da ne izlazite previse iz okvira budzeta.
imajte u vidu da bih napajanje ostavio i za (bar u pocetku) sledecu konfiguraciju,
ASUS M5A78L /AMD FX 6300 / 4GB HyperX Blu / 6850 Cyclone / WB Blue 500 /LC 550W / V3 BLACK
Su sasvim dobra,imam ja vec 2 godine jedan TRX modular model od 550w,napajanje super,nijedan problem,koliko sam video taj smart SPS koristi gotovo identicne komponente unutra,uz sitnije razlike.
Jedina mana,je malo bucniji cooler,koliko sam video na oficijalnom sajtu isti cooler je i na tom.
Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic
dobra stvar je to sto ima 3 god garancije,a cini mi se da si i ti iz valjeva tako da ti je najverovatnije najjeftinije gore kod Ace na petom puku da ne reklamiram firmu.
Leonard0 to sto sam pomenu o Acu je zato sto je ista ta firma jeftinija nekad i par stotina din od emmi,a meni je svega 5 min od kuce.Zato generalno kupujem kod tog coveka.Da li ce da zatvori za 1,2,3,4,5,67.....1000 god nema veze moze da se ostvari pravo na garanciju preko uvoznika tj Alti. I pri tom ko ti garantuje da i emmi ne propadne ko pakom pa sta ces onda
ma kakva provizija. nista, samo placas cenu onom ko ti donese napajanje. cisto otvoris kutiju da vidis da nije cigla :D :D
salim se, oni su ti pouzadni, nema da brines. imas gar list i to je to. A i popuni narudzbenicu i videces koliko placas. Sve preko 1000 din je besplatna postarina. E sad odakle ce ti doneti, iz nisa ili iz bg, to je njihov problem.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.