Sve je to falicno i nije ni za go Q... Problem je u kablu ili u samoj vezi kabla i misa... Imas sve ovde, nisi ni prvi ni poslednji, ako imas garanciju odmah reklamiraj
jesi li ga probao na nekom drugom PC-u? Ako se isto ponasa, preostaje ti samo reklamacija
:: Problem :: :: Logitech G400, radi najnormalnije i onda samo zakuca, nema time frame i nista ne pomaze osim vadjenja prikljucka i ponovnog ubadanja :: :: Misljenja :: :: :: Lala 4ever! :: http://youtu.be/Jx__vtgiW1 :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost, doduse za prvu nisam siguran`
Prasulence, da li se cuje nesto na zvucnicima (zvuk USB kad se utakne i iskljuci)? Ako ne, ondak se samo nadaj da je jedna od signalnih pinova u prekidu, jer bi se culo da je +5V ili masa. Malo jeste cudno da pomaze samo ponovno ustekavanje, ali sve zavisi od elektronike u misu pa je mozda problem data+ ili data-.
Za pocetak mozes probati da odvikaris kabel par cm od misa i zalemi unutra, jer je prekid najcesce tu. Ako ne pomogne, promeni ceo kabel i na kraju kanta ili ga rasklopiti i proveriti elektroniku, ako se ima volje i vremena. Steta, lep mis, jbg.
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
pre nego sto otfikari kabl, mogao bi bar da ga ispita omski, slazes li se gile?
:: Prasulence, da li se cuje nesto na zvucnicima (zvuk USB kad se utakne i iskljuci)? Ako ne, ondak se samo nadaj da je jedna od signalnih pinova u prekidu, jer bi se culo da je +5V ili masa. Malo jeste cudno da pomaze samo ponovno ustekavanje, ali sve zavisi od elektronike u misu pa je mozda problem data+ ili data- :: :: Za pocetak mozes probati da odvikaris kabel par cm od misa i zalemi unutra, jer je prekid najcesce tu. Ako ne pomogne, promeni ceo kabel i na kraju kanta ili ga rasklopiti i proveriti elektroniku, ako se ima volje i vremena. Steta, lep mis, jbg :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: ::
Godinama unazad kupujem G seriju i ni sa jednim mišem nisam imao problem.
Reklamirao bih to, sa svakim proizvodjačem mogu problemi da nastanu. Već 2-3 godine evo koristim G500 i nemam probleme. __________________ Scourge of PCBerza
Iz tog razloga nisam kupio G400. Masovno se ljudi zale na kabl (postoji more problema na netu sa G400), medjutim jedan lik mi je objasnio da kabl u 80 % slucajeva nije problem vec elektronika.
Odustao sam od tog modela i ako mi se svidja.
RMA !!!
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Gtx 660 OC , 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w, Thermaltake Element G
:: Problem :: :: Logitech G400, radi najnormalnije i onda samo zakuca, nema time frame i nista ne pomaze osim vadjenja prikljucka i ponovnog ubadanja :: :: Misljenja :: :: :: Lala 4ever! :: http://youtu.be/Jx__vtgiW1 :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost, doduse za prvu nisam siguran`
Otvorio, pola federa i ostali pi*darija pogubio, ocistio glavu, proverio kablove....
End score: skrol mi se ne cuje ali radi, mis vise ne zamrzava, desilo mi se samo jednom da zabode na sekund i to je to...., trebao sam ga odmah krstiti ubedjivacem(kalapac/macola/cekic), jer nekada samo to pomaze.
Evo bas sam sada skucao kroseom vent na napajanju iz masine koju trenutno radim, sad vrti i nesme ni da pisne
Ma moze i bez federa, ionako je visak(tj. manjak) a sta bi sa tvojim Kova misem? Znam da si se kleo u Roccat, sto nisi zadrzao tradiciju, nije valjda da si se razocarao, ili si samo hteo da promenis..?
:: Otvorio, pola federa i ostali pi*darija pogubio, ocistio glavu, proverio kablove.... :: :: End score: skrol mi se ne cuje ali radi, mis vise ne zamrzava, desilo mi se samo jednom da zabode na sekund i to je to...., trebao sam ga odmah krstiti ubedjivacem(kalapac/macola/cekic), jer nekada samo to pomaze :: :: Evo bas sam sada skucao kroseom vent na napajanju iz masine koju trenutno radim, sad vrti i nesme ni da pisne :: :: Tnx everyone :: :: :: Lala 4ever! :: http://youtu.be/Jx__vtgiW1 :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost, doduse za prvu nisam siguran` :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.