Dobio sam no name web kameru,crne boje,kabl je tvrd i moze da se oblikuje po zelji (kao zmija) a na kraju je USB prikjlucak.Nigde ne pise ime proizvodjaca,ustvari nigde ne pise nista,kad se prikljuci u USB daje poruku `Generic digital camera`. Jel ima neko neku ideju? Isto se ponasa i pod XP i pod Vistom.
Generic digital camera`. Jel ima neko neku ideju? A da ne pise mozda Degeneric digital camerasala naravno a sta ti ja znam...
:: :: Dobio sam no name web kameru,crne boje,kabl je tvrd i moze da se oblikuje po zelji (kao zmija) a na kraju je USB prikjlucak.Nigde ne pise ime proizvodjaca,ustvari nigde ne pise nista,kad se prikljuci u USB daje poruku `Generic digital camera`. Jel ima neko neku ideju :: Isto se ponasa i pod XP i pod Vistom.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647009. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.