nego lepo moras da pogledas koja grana koliko daje AMPERAZU, I da pogledas testove na netu, I ima jos jedna najbezvezna stvar, uzmes jedno u ruku pogledas koliko kablova ima I osetis po tezini, teze napajanje treba da bude I bolje :)
Sva su navedena dobra, samo uzmi ono koje je najtise. Sto je tise, znaci treba mu manje hladjenja, sto manje potrebnog hladjenja = kvalitet. Plus, ne smara.
@Gare87 Dobro da si mi objasnio kako se gledaju napajanja :-) ali opet pise i na mom LC poweru da ima 2x24 A na 12 V,ali cim pokrenem neku zahtevnu igru bije vatra iz njega ko iz termo peci :-)
@Zooloo hvala za info za moni**r em jeftiniji Seasonic 520w em modularan,samo jos da nadjem info za duzinu kablova i pazarim
Kakva je po vama CM B serija?deluuje O.K. sa cenom jel imao neko
e pa onda sa tim LCom nesto nije u redu :) Kod mene je isto voltaza 25A na OCZ I napajanje jedino izbacuje topliji vazduh ako sam bas dugo u nekoj igri sa velikim opterecenjem, ali nema da se pregreva nista I radi extra..... tako da kako god moras da ga menjas, istestiraj sa OCCT da vidis da nema pad napona.....
:: :: :: @Gare87 Dobro da si mi objasnio kako se gledaju napajanja :-) ali opet pise i na mom LC poweru da ima 2x24 A na 12 V,ali cim pokrenem neku zahtevnu igru bije vatra iz njega ko iz termo peci :- :: ::
CPU+GPU na 100%,na 12V pada na 11.7V,mada se drzi nema BSOD ili tako nesto,ai se dosta greje. Druga stvar koja me nervira je `cviljenje` na stand by-u ili kad ima mnogo belog na monitoru(kao sto je PCB) :-) Inace je LC ona office varijanta najeftinija Narucen SS,javljam utiske ovde
Hvala svima...
:: e pa onda sa tim LCom nesto nije u redu : :: Kod mene je isto voltaza 25A na OCZ I napajanje jedino izbacuje topliji vazduh ako sam bas dugo u nekoj igri sa velikim opterecenjem, ali nema da se pregreva nista I radi extra..... tako da kako god moras da ga menjas, istestiraj sa OCCT da vidis da nema pad napona.....
Danas stiglo ovo napajanje,posto SS nema nigde ispod 100 € modularnog,za sada sam prezadovoljan,full load hladno kao spricer bukvalno se ne cuje.kablovi su malo kruci i 24 pin mb i vga power ne mogu da se sakriju u CM 690 kucistu,imaju duzinu ali se tesko savijaju
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.