Zdravo ! Malo sam zaboravio XP pa imam problem ! naime drugaru sam `podigao` win 7 ali zbog starosti komponenti - nije htelo pola da radi pa sam digao DOBRU instalaciju Windows XP SP3 i instalirao drajvere za njega. Sve lepo radi, AMD 3800+ dvojezgarni sa 2GB DDR400 RAMa, medjutim TV tuner me zeza posteno !!! Teskom mukom nadjem drajvere za TV kartu i u Device ga konacno odstiklira da je dobro ali kad podesim da trazi programe, on ih nadje ali NI ZVUKA NI SLIKE !!! Podesio na Yugoslavia , PAL B
Instalirao sam zadnji Flash, Java, DirectX, K-Lite 9.9.5 Full sa update 9.9.6 i nista ! Program je isti koji je i bio pre obaranja- Honestech PVR. Povezan je TV tuner sa maticnom kao i pre sto je bio, onim malim kablicom za zvuk.
Negde treba nesto stiklirati, ili jos neki driver skinuti ali nemam ideja vise ! Svaka pomoc dobrodosla !
Phenom II & Antec H2O 620 M5A99X EVO 4x2GB 2000MHz GV-R685D5-1GD U2312HM HD103SJ CM 690 II Adv & SST-ST85F-P Creative Titanium SteelSeries 5Hv2 Lycosa Sphex
Morao sam da instaliram program fly tv i radio je tek sa drajverima od programa ima opcija koja se stiklira da li koristi WDM drajvere ili od programa, problem je bila crna slika morao je kontrrast da ide na 100% da bi bilo kako treba, to je bio neki bug ali opet radilo je.
Zvuk u XP-u mozes da imas tako sto ces u manageru za audio, pod recording, da stikliras ulaz. Line-In za primer, ako je nakacen na njega. I obavezno odvrni volume, pod PLayback sekcijom za Line In ili microphone, ako je nakaceno na to.
te iste u MB sam teskom mukom nasao i skinuo, a ni sad nisam bio lenj, vec sam sve deinstalirao, restartovao komp, pa instalirao ove tvoje drajvere ali ope ISTO ! U medjuvremenu sam instalirao i DirectX 8.1
Phenom II & Antec H2O 620 M5A99X EVO 4x2GB 2000MHz GV-R685D5-1GD U2312HM HD103SJ CM 690 II Adv & SST-ST85F-P Creative Titanium SteelSeries 5Hv2 Lycosa Sphex
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.