Dakle treba danas da uzmem jedan od ova dva miša, Razer Taipan ili Logitech G500s... Koji je kvalitetniji i izdržljiviji... Do sada sam koristio G5, i bio sam prezadovoljan sa njim...
+1 za Dextera. Ako imas isti, odnosno slican dozivljaj, kako u...
26.07.2013. 12:58
status: user broj poruka: 10997
smislu ``lezanja`` u ruci tako i kretanja samoga misonje po podlozi, u poredjenju sa G5, uzmi Logiku. Ni ja ni Dex nismo ti direktno odgovorili (tesko da ces i naci preciznu procenu razlike u izdrzljivosti). Ono sto je odlucujuce: bolje tehnicke performanse i lakoca upravljanja. Preformanse ces lako uporediti citanjem proizvodjacevih specifikacija, a ovo drugo samo ako se poigras, barem nekoliko minuta i sa jednim i sa drugim.
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Realno druze sve su to jako kvalietni i jako skupi misevi, nijanse su im te razlike, sitne, svi valjaju svi su dobri bez pogovora, stvar je samo navike i sta tebi odgovara sto se tice oblika samom misa, tezine, rasporeda tastera, opcija...
:: Realno druze sve su to jako kvalietni i jako skupi misevi, :: nijanse su im te razlike, sitne, svi valjaju svi su dobri bez pogovora :: stvar je samo navike i sta tebi odgovara sto se tice oblika samom misa :: tezine, rasporeda tastera, opcija.. :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: Cooler:TitanVanesa- :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mouse:Mx 51 :: Screen: Dell :: ::
To i jeste najveći problem, da su velike razlike, znao bi šta da uzmem... Problem je što ne mogu da ih probam, nego samo da izaberem jedan od ta tri...
Imam G500 vec godinu ipo dana. Probao sam dosta misonja, jedno vreme sam bio lud za pucacinama, pa mi je bio neophodan mis koji lepo lezi u ruci. G500 mi se najbolje pokazao, mnogo mi znaci sto imaju mali tegovi pa mogu da ga nastelujem kako mi bas odgovara.
taj mis je bio pre 2god. oko 4.500din.. sada je preko 8k.. to stvarno nema smisla davati za tog misa, precenjen je.. plus i nije tako sjajan, nije kvalitetan kao G5 recimo.. G700, sada vec G700s je po meni mis bez konkurencije i odgovarajuci za svakog, ispunjava sve zahteve i stvarno vredi.. G700 se vise ne proizvodi, sada ga je zamenio G700s koji ima istu cenu od 89$, naravno izrazeno u eu kod nas.
:: Imam G500 vec godinu ipo dana. Probao sam dosta misonja, jedno vreme sam bio lud za pucacinama, pa mi je bio neophodan mis koji lepo lezi u ruci. G500 mi se najbolje pokazao, mnogo mi znaci sto imaju mali tegovi pa mogu da ga nastelujem kako mi bas odgovara :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.