Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
Multimedia daljinski za PC
STRANA 1 OD 1
npaun Multimedia daljinski za PC 23.07.2013. 11:35 T53974

status: user
broj poruka: 104
treba mi predlog za daljinski za PC, cisto za udobnije gledanje filmova.
Obavezno bih zeleo da nije sa infracrvenim senzorom, vec radio...ne treba nikakva specijala, dovoljno osnovne funkcije, napred/nazad/pauza i sl.

Imao sam Logitech UltraX Media Remote, kojim sam u principu bio zadovoljan (imao minijaturni USB radio prijemnik, te nije bilo problema sa vidljivoscu IC senzora), ali se nakon par godina upotrebe pojavio specifican kvar, za koji sam na netu ustanovio da je prilicno uobicajen za ovaj model, pa ne bih uzimao isti taj model, cak i kada bih ga nasao...

Na zalost, ne mogu da nadjem u kojoj kategoriji na PC berzi su svrstani daljinci... budjavi engine koji pokrece search na PCB i dalje zahteva da precizirate konktretnu kategoriju, ne mozete prosto reci trazi u svim kategorijama...sta ako naprosto ne znate gde je nesto svstano? kontroleri? ulazni uredjaji... ocigledno straaaasno zahtevna funkcija za implementaciju ovde na PCB...

Hvala!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
neXus2000 .... 23.07.2013. 17:15 #505997

status: user
broj poruka: 3350
Missssliiiiimmmm. Koliko se secam Zemljo je nesto obecao da ce biti ubaceno da ima search za sve kategorije. Jbm li ga stvarno se ne secam. U svakom slucaju, Zeljko, ako citas ovo, daj baci u pretragu `Sve kategorije`, cisto da bi mogli da nadjemo nesto sto je pod nekim drugim kategorijama, van ovih uobicajenih.

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs