Imam blu tut misa logitech MX 900. TAstatura mi je riknula i mislio sam da kad je vec uzimam, da bude blu tut, bolje bez prijemnika, pa da je nakacim na prijemnik od misa, mada nije tragicno ni ako je sa prijemnikom.
Nista sem logitechovih zezalica od 150+eur nism uspeo da nadjem. Da li je neko u beogradu naleteo na blu tut tastaturu po pristojnoj ceni. Devize devize bonda elema
Lodžitek pravi najbolje tastature i pacove. Kada si već spreman da se isprsiš za plavi zub tastaturu ne savetujem ti da kupuješ jeftinije varijante dotične tastature. U obzir možeš da uzmeš eventualno Džinijus ili Majkrosovft (mada ove druge nisam zapazio da ih ima). Kolko para tolko muzike...uvek bilo
Ja sam iskesirao 160 evra za Logitech DiNovo Edge. U pocetku mi je bilo malo zao para, ali nakon par dana koriscenja vidim da mi je ovo jedna od boljih investicija u zivotu. Povrh svega, tastatura ima i svoj punjac, a baterija traje oko 50 dana. Ako imas pare, uzmi ovo, neces zazaliti...
Oni imaju vrlo nezgodnu naviku da su kod tzv multimedijalnih tastatura F1-F12 tasteri po defaultu iskljuceni i ne postoji mogucnost da promenis default... Neki to nece primetiti ali ja ne mogu da ih koristim :)
Sto se kvaliteta tice, uzmi prvo Logitech pa onda sve ostalo :)
:: Ja sam iskesirao 160 evra za Logitech DiNovo Edge. U pocetku mi je bilo malo zao para, a
Da li je frka za otiske prstiju? Koliko sam video prilicno bi trebalo da ostaju otisci... Takodje, fali joj numericki deo i pogresan je raspored ins,del itd reda tastera :) a i fali insert...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647009. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.