Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
Koji štampač?
STRANA 1 OD 1
ralebrale Koji štampač? 03.07.2013. 17:23 T53710

status: user
broj poruka: 678

Ekonomičan,jeftin,nov? Cene do 8-9 hiljada dinara.Ako gde ima..
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
luja-88 Re: 03.07.2013. 17:51 #502440

broj poruka: 1636
Kad vec dajes tolike pare, pruzi se jos malo i kupi da valja: http://goo.gl/LuhzV

Ovo je isti ali ima samo USB (nema WiFi): http://goo.gl/oRKc8
slashdance Pre 2 dana drug uzeo 03.07.2013. 18:32 #502444

broj poruka: 429
ovaj za firmu http://goo.gl/TQ8lS
i zadovoljan je.

a to ti je u stvari HP P1102 (sa ili bez WiFi), sa skenerom :D

uzimaj HP, ja imam HP 1010 vec 8 godina i cak na win8 x64 sa nekim levim drajverima radi sasvim korektno.

ASUS M5A78L /AMD FX 6300 / 4GB HyperX Blu / 6850 Cyclone / WB Blue 500 /LC 550W / V3 BLACK
MaliAbner Definitivno neki sa lan ili WiFi konekcijom... 04.07.2013. 09:54 #502508

broj poruka: 7769
Dojava od kuce je da treba kupiti novi stampac... kazu nestalo struje, i od tada stari dobri Xerox Phaser 3121 stampac krene iz cista mira sam od sebe da drlja, krchi i kojesta drugoga...

Trenutno na poslu ne mogu da otvaram ni jedan hebeni link ka emmi.rs glupi kinez ga stavio na zabranjenu listu...

Elem ono sto sam do sad video cini mi se da bi smugsmug mogao bito prostojan izbor a ne previse skup.

Opet sa druge strane vidim da su novi laserski stampaci u boji prilicno jeftini, jedino ne znam kako oni stoje sa kompatibilnim ili pak sa recikliranim tonerima...

Konkretno punjenje za HP je nesto povoljnije ali su sami uredjaji nesto skuplji, tako da se oni totalno ne isplate onima koji ponekad nesto puste na stampu, oni koji stampaju dosta su na dobitku posle dve 10K stranica a sto je nekih 20 risova papira a do te cifre odstampanih stranica ima i drugih pa recimo povoljnijih varijanti...

Svaki noviji tip bi bio dobrodosao... pogotovu za one u boji... i da imaju konekciju na mrezu...

Citat:
`Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicnu
i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...`

Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!

imarkovic Re: Koji štampač? 04.07.2013. 10:03 #502509

broj poruka: 18996
ekonomicni stampaci su mnogo skuplji, hp je od tih jeftinijih najbolji izbor, takodje i Canon.

::
:: Ekonomičan,jeftin,nov? Cene do 8-9 hiljada dinara.Ako gde ima..
MaliAbner Dobro bre ljudi... 04.07.2013. 15:58 #502559

Nije valjda da niko nema iskustva sa stampacima...

Citat:

imarkovic Re: Dobro bre ljudi... 04.07.2013. 16:47 #502570

ja imam najbolja moguca iskustva sa Kyocera stampacima, ali to su profesionalni stampaci i mnogo skuplji.. za ove pare jedino hp ili canon. Samsung otpada.

:: Nije valjda da niko nema iskustva sa stampacima..
:: Citat:
:: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicn
:: i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...`
:: Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!
gliga79 Re: Re: Dobro bre ljudi... 04.07.2013. 17:02 #502571

broj poruka: 4641
Stampaci se ne dele na decije podele tipa Samsung, HP, Canon,Lexmark, itd...
Dele se na dobre i lose modele.
Svaki proizvodjac ima krs kao sto ima i vrhunske modele.

Gledaj da ti kertridz bude sto jeftiniji i da je jeftino punjenje.
Uredjaji su ti svi manje vise slicni za novac koji dajes. Nema tu neka razlika.
Bezi od jeftinih stampaca u velikim trgovinama. Najbolje je da kupis stampac direktno u nekom servisu gde ce da ti objasne sve detalje.
Ne zaboravi da pitas koliko je punjenje tonera + cip, posto svi noviji modeli koriste cip koji se dodatno placa!

Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Gtx 660 OC , 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w, Thermaltake Element G

:: ja imam najbolja moguca iskustva sa Kyocera stampacima, ali to su profesionalni stampaci i mnogo skuplji.. za ove pare jedino hp ili canon. Samsung otpada
:: :: Nije valjda da niko nema iskustva sa stampacima..
:: ::
:: :: Citat:
:: :: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicn
:: :: i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...`
:: :: Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!
imarkovic Re: Re: Re: Dobro bre ljudi... 04.07.2013. 17:57 #502582

za te pare ne postoji razlika, nema tu mnogo filozofiranja, a Samsung sam odbacio jer su mu modeli manje kvalitetniji nego kod hp-a i canon-a, mislim da je manje bitnija ekonomicnost. HP nema los stampac, Canon nema los stampac. Lexmark gotovo da je svaki los.

:: Stampaci se ne dele na decije podele tipa Samsung, HP, Canon,Lexmark, itd..
:: Dele se na dobre i lose modele.
:: Svaki proizvodjac ima krs kao sto ima i vrhunske modele
:: Gledaj da ti kertridz bude sto jeftiniji i da je jeftino punjenje.
:: Uredjaji su ti svi manje vise slicni za novac koji dajes. Nema tu neka razlika.
:: Bezi od jeftinih stampaca u velikim trgovinama. Najbolje je da kupis stampac direktno u nekom servisu gde ce da ti objasne sve detalje
:: Ne zaboravi da pitas koliko je punjenje tonera + cip, posto svi noviji modeli koriste cip koji se dodatno placa
:: Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Gtx 660 OC , 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w, Thermaltake Element G
:: :: ja imam najbolja moguca iskustva sa Kyocera stampacima, ali to su profesionalni stampaci i mnogo skuplji.. za ove pare jedino hp ili canon. Samsung otpada
:: :: :: Nije valjda da niko nema iskustva sa stampacima..
:: :: ::
:: :: :: Citat:
:: :: :: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicn
:: :: :: i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...`
:: :: :: Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!
MaliAbner Re: Re: Re: Dobro bre ljudi... 05.07.2013. 07:29 #502683

Ma ja sam bio potpuno zadovoljan Xerox stampacem...
Neki se kunu u HP ali mene je kompatibilni toner za 3000 strana kostao nesto vise nego punjenje za HP koji je pri tome mogao da izbaci oko 2000 stranica... tako da mi je exploatacija bila ista, pogotovu sto sam uz taj Xerox Phaser 3121 dobio pun a ne starter toner... sto je dodatno uticalo da stampac bude rentabilniji na period od 5-7 godina...

ALI sjebo ga kurcshlus !!!

Tako da sad mora da padne kupovina novog, jer deca traze stampu, srednja skola, fakultet i tako to...

Jedino me kopla da li su kompatibilci ili refil za laser u boji povoljni i da li se isplate u kucnoj varijanti...

Citat:

:: Stampaci se ne dele na decije podele tipa Samsung, HP, Canon,Lexmark, itd..
:: Dele se na dobre i lose modele.
:: Svaki proizvodjac ima krs kao sto ima i vrhunske modele
:: Gledaj da ti kertridz bude sto jeftiniji i da je jeftino punjenje.
:: Uredjaji su ti svi manje vise slicni za novac koji dajes. Nema tu neka razlika.
:: Bezi od jeftinih stampaca u velikim trgovinama. Najbolje je da kupis stampac direktno u nekom servisu gde ce da ti objasne sve detalje
:: Ne zaboravi da pitas koliko je punjenje tonera + cip, posto svi noviji modeli koriste cip koji se dodatno placa
:: Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Gtx 660 OC , 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w, Thermaltake Element G
:: :: ja imam najbolja moguca iskustva sa Kyocera stampacima, ali to su profesionalni stampaci i mnogo skuplji.. za ove pare jedino hp ili canon. Samsung otpada
:: :: :: Nije valjda da niko nema iskustva sa stampacima..
:: :: :: Citat:
:: :: :: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicn
:: :: :: i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...`
:: :: :: Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!
imarkovic Re: Re: Re: Re: Dobro bre ljudi... 05.07.2013. 07:48 #502684

sta ce ti u boji? Uzmi kyocera ako hoces pouzdan stampac i gotovo, stampaj koliko ti je volja, zaboravices uopste da treba da se napuni toner.. i kurshlus mu ne moze nista, stampac je neunistiv

:: Ma ja sam bio potpuno zadovoljan Xerox stampacem..
:: Neki se kunu u HP ali mene je kompatibilni toner za 3000 strana kostao nesto vise nego punjenje za HP koji je pri tome mogao da izbaci oko 2000 stranica... tako da mi je exploatacija bila ista, pogotovu sto sam uz taj Xerox Phaser 3121 dobio pun a ne starter toner... sto je dodatno uticalo da stampac bude rentabilniji na period od 5-7 godina..
:: ALI sjebo ga kurcshlus !!
:: Tako da sad mora da padne kupovina novog, jer deca traze stampu, srednja skola, fakultet i tako to..
:: Jedino me kopla da li su kompatibilci ili refil za laser u boji povoljni i da li se isplate u kucnoj varijanti..
:: Citat:
:: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicn
:: i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...`
:: Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!
:: :: Stampaci se ne dele na decije podele tipa Samsung, HP, Canon,Lexmark, itd..
:: :: Dele se na dobre i lose modele.
:: :: Svaki proizvodjac ima krs kao sto ima i vrhunske modele
:: :: Gledaj da ti kertridz bude sto jeftiniji i da je jeftino punjenje.
:: :: Uredjaji su ti svi manje vise slicni za novac koji dajes. Nema tu neka razlika.
:: :: Bezi od jeftinih stampaca u velikim trgovinama. Najbolje je da kupis stampac direktno u nekom servisu gde ce da ti objasne sve detalje
:: :: Ne zaboravi da pitas koliko je punjenje tonera + cip, posto svi noviji modeli koriste cip koji se dodatno placa
:: :: Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Gtx 660 OC , 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w, Thermaltake Element G
:: :: :: ja imam najbolja moguca iskustva sa Kyocera stampacima, ali to su profesionalni stampaci i mnogo skuplji.. za ove pare jedino hp ili canon. Samsung otpada
:: :: :: :: Nije valjda da niko nema iskustva sa stampacima..
:: :: :: ::
:: :: :: :: Citat:
:: :: :: :: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicn
:: :: :: :: i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...`
:: :: :: :: Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!
Broj1 Refilovani toneri u boji 05.07.2013. 12:16 #502714

broj poruka: 66
su u redu ako ti nije bitno da baš pogodiš nijansu originala koji štampaš. Zna neki put i da npr. umesto plave odštampa zelenu nijansu. Mi na poslu smo prestali za kolor štampač da uzimamo refilovane tonere.

MaliAbner Re: Refilovani toneri u boji 05.07.2013. 16:07 #502771

Znaci iz prve ruke reciklirani u boji nisu bas nesto...

OKet onda samo crno beli... eventualno neki pljuckavac za slike u boji...

Citat:

:: su u redu ako ti nije bitno da baš pogodiš nijansu originala koji štampaš. Zna neki put i da npr. umesto plave odštampa zelenu nijansu. Mi na poslu smo prestali za kolor štampač da uzimamo refilovane tonere
gliga79 Re: Re: Re: Re: Dobro bre ljudi... 05.07.2013. 17:38 #502786

Lexmark ima vrhunske modele ali nisu zastupljeni kod nas zato sto su preskupi.
Samsung ima takodje nekoliko vrhunskih modela. Xerox-ov 3117 je jedan od najboljih stampaca ikada, takodje sasvim ok je 3140. Legendarni HP 10xx, takodje vrh.... HP i Canon pored vrhunskih modela imaju u svojim kolekcijama i krseve koje ne zelim da komentarisem .)

Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Gtx 660 OC , 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w, Thermaltake Element G

:: za te pare ne postoji razlika, nema tu mnogo filozofiranja, a Samsung sam odbacio jer su mu modeli manje kvalitetniji nego kod hp-a i canon-a, mislim da je manje bitnija ekonomicnost. HP nema los stampac, Canon nema los stampac. Lexmark gotovo da je svaki los
:: :: Stampaci se ne dele na decije podele tipa Samsung, HP, Canon,Lexmark, itd..
:: :: Dele se na dobre i lose modele.
:: :: Svaki proizvodjac ima krs kao sto ima i vrhunske modele
:: :: Gledaj da ti kertridz bude sto jeftiniji i da je jeftino punjenje.
:: :: Uredjaji su ti svi manje vise slicni za novac koji dajes. Nema tu neka razlika.
:: :: Bezi od jeftinih stampaca u velikim trgovinama. Najbolje je da kupis stampac direktno u nekom servisu gde ce da ti objasne sve detalje
:: :: Ne zaboravi da pitas koliko je punjenje tonera + cip, posto svi noviji modeli koriste cip koji se dodatno placa
:: :: Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Gtx 660 OC , 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w, Thermaltake Element G
:: :: :: ja imam najbolja moguca iskustva sa Kyocera stampacima, ali to su profesionalni stampaci i mnogo skuplji.. za ove pare jedino hp ili canon. Samsung otpada
:: :: :: :: Nije valjda da niko nema iskustva sa stampacima..
:: :: :: :: Citat:
:: :: :: :: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicn
:: :: :: :: i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...`
:: :: :: :: Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!
imarkovic Re: Re: Re: Re: Re: Dobro bre ljudi... 05.07.2013. 19:44 #502803

sve u skladu sa cenom, pricamo o niskobudzetnim modelima, tu lexmark apsolutno gubi svako razmatranje, kada se pomene vrh stampaca, tu zna se ko vlada, RICOH, Kyocera, Canon, pa i hp, xerox, lexmark ne znam gde bih ga uvrstio, tesko da moze da se meri sa ovima u kvalitetu, ali to je sve profi, u niskobudzetnim zna se, HP, Canon, eventualno Samsung ali strogo odabrani modeli, Lexmark je jednostavno los stampac

:: Lexmark ima vrhunske modele ali nisu zastupljeni kod nas zato sto su preskupi
:: Samsung ima takodje nekoliko vrhunskih modela. Xerox-ov 3117 je jedan od najboljih stampaca ikada, takodje sasvim ok je 3140. Legendarni HP 10xx, takodje vrh.... HP i Canon pored vrhunskih modela imaju u svojim kolekcijama i krseve koje ne zelim da komentarisem .
:: :: za te pare ne postoji razlika, nema tu mnogo filozofiranja, a Samsung sam odbacio jer su mu modeli manje kvalitetniji nego kod hp-a i canon-a, mislim da je manje bitnija ekonomicnost. HP nema los stampac, Canon nema los stampac. Lexmark gotovo da je svaki los
gliga79 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dobro bre ljudi... 05.07.2013. 20:04 #502808

Opet gresis, ali nije bitno... ako ti tako mislis zivi u zabludi.

:: sve u skladu sa cenom, pricamo o niskobudzetnim modelima, tu lexmark apsolutno gubi svako razmatranje, kada se pomene vrh stampaca, tu zna se ko vlada, RICOH, Kyocera, Canon, pa i hp, xerox, lexmark ne znam gde bih ga uvrstio, tesko da moze da se meri sa ovima u kvalitetu, ali to je sve profi, u niskobudzetnim zna se, HP, Canon, eventualno Samsung ali strogo odabrani modeli, Lexmark je jednostavno los stampa
:: :: Lexmark ima vrhunske modele ali nisu zastupljeni kod nas zato sto su preskupi
:: :: Samsung ima takodje nekoliko vrhunskih modela. Xerox-ov 3117 je jedan od najboljih stampaca ikada, takodje sasvim ok je 3140. Legendarni HP 10xx, takodje vrh.... HP i Canon pored vrhunskih modela imaju u svojim kolekcijama i krseve koje ne zelim da komentarisem .
:: :: :: za te pare ne postoji razlika, nema tu mnogo filozofiranja, a Samsung sam odbacio jer su mu modeli manje kvalitetniji nego kod hp-a i canon-a, mislim da je manje bitnija ekonomicnost. HP nema los stampac, Canon nema los stampac. Lexmark gotovo da je svaki los
imarkovic Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dobro bre ljudi... 05.07.2013. 20:18 #502812

gligo, da zivim u zabludi? Zar ne mislis da je previse nebitna stvar da bi mi rekao tako nesto? Izivini ako te pogadja moje iskustvo i misljenje, ja postujem tvoje, samo sam napisao obican tekst/.iskustvo, sta se odmah ljudis kao neki klinac, stvarno mi nisi jasan. Neka bude da gresim, uopste nije ni bitno, kako god.. ne znam cemu nervoza ama ni za sta.

PS zaboravio sam da pomenem odlican Epson i Konica Minolta.

:: Opet gresis, ali nije bitno... ako ti tako mislis zivi u zabludi
:: :: sve u skladu sa cenom, pricamo o niskobudzetnim modelima, tu lexmark apsolutno gubi svako razmatranje, kada se pomene vrh stampaca, tu zna se ko vlada, RICOH, Kyocera, Canon, pa i hp, xerox, lexmark ne znam gde bih ga uvrstio, tesko da moze da se meri sa ovima u kvalitetu, ali to je sve profi, u niskobudzetnim zna se, HP, Canon, eventualno Samsung ali strogo odabrani modeli, Lexmark je jednostavno los stampa
:: :: :: Lexmark ima vrhunske modele ali nisu zastupljeni kod nas zato sto su preskupi
:: :: :: Samsung ima takodje nekoliko vrhunskih modela. Xerox-ov 3117 je jedan od najboljih stampaca ikada, takodje sasvim ok je 3140. Legendarni HP 10xx, takodje vrh.... HP i Canon pored vrhunskih modela imaju u svojim kolekcijama i krseve koje ne zelim da komentarisem .
:: :: :: Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Gtx 660 OC , 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w, Thermaltake Element G
:: :: :: :: za te pare ne postoji razlika, nema tu mnogo filozofiranja, a Samsung sam odbacio jer su mu modeli manje kvalitetniji nego kod hp-a i canon-a, mislim da je manje bitnija ekonomicnost. HP nema los stampac, Canon nema los stampac. Lexmark gotovo da je svaki los
:: :: :: :: ::
PaNik RE :Koji štampač? 05.07.2013. 20:50 #502818

broj poruka: 44
Ako štampaš 60-70% materijala u crnoj boji kupi laser.Moja preporuka su jeftiniji modeli Kyocera lasera koji se mogu naći po ceni za sumu koju imaš na raspolaganju.Razlog da kupiš Kyoceru je taj što dolazi sa tonerom koji može u startu da stampa oko 1000-1200 strana sa 5% pokrivenosti/za razliku od drugih proizvodjača,pogotovu Samsunga/.Ja ih imam tri 2 obična i jedan kolor/5025 koji je u startu došao sa tonerima
koji mogu da štampaju do 2500 strana po boji-fabričko punjenje/.Koristim i Lexmark 320 i Epson 5200l jeftinije lasere koji u manjem obimu štampe lepo rade skoro 10 godina.
Što se tiče pljuckavaca tu mogu da pišem do sutra.Ali jedno pravilo moraš da znaš-za ove nove modele/a koji su daleko slabiji od nekadašnjih/ važi da moraš da koristiš,po meni,samo originalne kertridze ili zamenske arc kertridze.To iz razloga ako misliš da traju i da kvalitetno štampaju.Ja koristim nekoliko ink jet štampača/od hp 895cx/neprevazidjen po kvalitetu otiska i izrade/,preko canona/mp 150,mp640,4000,i par epsona wf 2520 i danas kupljenog wf 3010dw,koji ti toplo preporučujem:robustan i brz štampač.dvostrana štampa.wifi i ethernet veza,osnovni kertridzi od po 7 ml mastila a postoje i xl varijante sa duplo više mastila Ali najvažnije je da za njih imas arc resetujuće Kertridze koje možeš da puniš do mile vole bez i jednog problema.Stampač takodje ima i 2 ulaza za papir-fioku do 250 lista 80gramskog papira kao i pozadi mesto za 100 lista papira.Otisak sjajan.I što je najbitije košta izmedju 7.500 i 8.500 dinara.Vredi za sve te pare-pogledaj na inernetu.
Pozdrav

gliga79 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dobro bre ljudi... 05.07.2013. 21:53 #502833

Ma nisam ni nervozan ni ljut, samo imam mnogo vece iskustvo sa stampacima nego sto mislis :D
Zato ti kazem da nisi u pravu sto se tice nekih stvari .)
Opusti se i prosetaj malo. `Ima zenska` sto rece neko na forumu, ne tako davno

:: gligo, da zivim u zabludi? Zar ne mislis da je previse nebitna stvar da bi mi rekao tako nesto? Izivini ako te pogadja moje iskustvo i misljenje, ja postujem tvoje, samo sam napisao obican tekst/.iskustvo, sta se odmah ljudis kao neki klinac, stvarno mi nisi jasan. Neka bude da gresim, uopste nije ni bitno, kako god.. ne znam cemu nervoza ama ni za sta
:: PS zaboravio sam da pomenem odlican Epson i Konica Minolta
:: :: Opet gresis, ali nije bitno... ako ti tako mislis zivi u zabludi
:: :: :: sve u skladu sa cenom, pricamo o niskobudzetnim modelima, tu lexmark apsolutno gubi svako razmatranje, kada se pomene vrh stampaca, tu zna se ko vlada, RICOH, Kyocera, Canon, pa i hp, xerox, lexmark ne znam gde bih ga uvrstio, tesko da moze da se meri sa ovima u kvalitetu, ali to je sve profi, u niskobudzetnim zna se, HP, Canon, eventualno Samsung ali strogo odabrani modeli, Lexmark je jednostavno los stampa
:: :: :: :: Lexmark ima vrhunske modele ali nisu zastupljeni kod nas zato sto su preskupi
:: :: :: :: Samsung ima takodje nekoliko vrhunskih modela. Xerox-ov 3117 je jedan od najboljih stampaca ikada, takodje sasvim ok je 3140. Legendarni HP 10xx, takodje vrh.... HP i Canon pored vrhunskih modela imaju u svojim kolekcijama i krseve koje ne zelim da komentarisem .
:: :: :: :: Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Gtx 660 OC , 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w, Thermaltake Element G
:: :: :: :: :: za te pare ne postoji razlika, nema tu mnogo filozofiranja, a Samsung sam odbacio jer su mu modeli manje kvalitetniji nego kod hp-a i canon-a, mislim da je manje bitnija ekonomicnost. HP nema los stampac, Canon nema los stampac. Lexmark gotovo da je svaki los
:: :: :: :: :: ::
imarkovic Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dobro bre ljudi... 05.07.2013. 22:02 #502834

ja nisam ni rekao da mislim da ti nemas iskustva.. postujem ja tvoja iskustva, valjda mozes i ti moja, za ovolike godine koliko se znamo na forumu.. ovde si ti veoma licno i uvredljivo shvatio moj post, nemam pojma ni zasto ni kako..

:: Ma nisam ni nervozan ni ljut, samo imam mnogo vece iskustvo sa stampacima nego sto mislis :
:: Zato ti kazem da nisi u pravu sto se tice nekih stvari .
:: Opusti se i prosetaj malo. `Ima zenska` sto rece neko na forumu, ne tako davno
gliga79 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dobro bre ljudi... 06.07.2013. 01:46 #502861

Brate, sta sam ja to licno i uvredljivo shvatio ?
Izadji malo i prosetaj se. Kako cujem ima zenska na adi, samo nabaci bicikl i uzivaj.
Ako treba pomoc tu sam uvek

:: ja nisam ni rekao da mislim da ti nemas iskustva.. postujem ja tvoja iskustva, valjda mozes i ti moja, za ovolike godine koliko se znamo na forumu.. ovde si ti veoma licno i uvredljivo shvatio moj post, nemam pojma ni zasto ni kako..
:: :: Ma nisam ni nervozan ni ljut, samo imam mnogo vece iskustvo sa stampacima nego sto mislis :
:: :: Zato ti kazem da nisi u pravu sto se tice nekih stvari .
:: :: Opusti se i prosetaj malo. `Ima zenska` sto rece neko na forumu, ne tako davno
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs