Pitaj u Akustik-u (Beograd, ul. Sv. Markovica), da li bi mogli da ti naprave kablove (da li imaju odgovarajuce, valjkaste, ``muske`` 6-pin konektore)...
neces naci ovde taj kabl, ono sto mozes je da nadjes ovakve konektore (u kanibalu) i sam napravis, ili odneses jedan sample kabl u kanibal da ti naprave isti (samo nabaci sleeve, buzire imaju).. ja sam sebi morao da pravim za enermax koji sam nedavno kupio
Mislis da bi mogli da naprave? Estetika nije toliko bitna, a moze i obican sleeve...
:: neces naci ovde taj kabl, ono sto mozes je da nadjes ovakve konektore (u kanibalu) i sam napravis, ili odneses jedan sample kabl u kanibal da ti naprave isti (samo nabaci sleeve, buzire imaju).. ja sam sebi morao da pravim za enermax koji sam nedavno kupi :: :: ::
ma da, to su sve XLR konektori, sve oni to imaju, ljudi to profesionalno rade, tako da odradice ti to bez problema.. samo ce kostati malo vise
:: :: Imam sample kabl, to jest jedan od 2 po specifikaciji :: :: Ovakvi su jbg :S :: :: http://www.phoronix.com/image-viewer.php?id=tagan_bz_900w&image=tagan_bz900_conts2_lr :: :: Mislis da bi mogli da naprave? Estetika nije toliko bitna, a moze i obican sleeve.. :: :: :: neces naci ovde taj kabl, ono sto mozes je da nadjes ovakve konektore (u kanibalu) i sam napravis, ili odneses jedan sample kabl u kanibal da ti naprave isti (samo nabaci sleeve, buzire imaju).. ja sam sebi morao da pravim za enermax koji sam nedavno kupi :: :: :: :: :: ::
jedna korekcija.... nije XLR vec standard DIN...nekada su se koristili u poluprofesionalnoj audio tehnici. ... elem ovakav `petopolac`ali bez navoja , se uglavnom koristio za slusalice, a u poluprofesionalnoj audio tehnici, uglavnom za kondenzatorske mikrofone ( fantomsko napajanje po dve parice, audio signal po druge dve )....dakle savet...Via EU...Via Nemacka...
**************** DELL INSPIRON 17R N7110
:: ma da, to su sve XLR konektori, sve oni to imaju, ljudi to profesionalno rade, tako da odradice ti to bez problema.. samo ce kostati malo vis :: :: :: :: :: :: Imam sample kabl, to jest jedan od 2 po specifikaciji :: :: :: :: Ovakvi su jbg :S :: :: :: :: http://www.phoronix.com/image-viewer.php?id=tagan_bz_900w&image=tagan_bz900_conts2_lr :: :: :: :: Mislis da bi mogli da naprave? Estetika nije toliko bitna, a moze i obican sleeve.. :: :: :: :: :: neces naci ovde taj kabl, ono sto mozes je da nadjes ovakve konektore (u kanibalu) i sam napravis, ili odneses jedan sample kabl u kanibal da ti naprave isti (samo nabaci sleeve, buzire imaju).. ja sam sebi morao da pravim za enermax koji sam nedavno kupi :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Nekada je takvih stvari bilo u Piramidi u Kanibalu.
To je deo Piramide okrenut ka domu zdravlja pa na prvo spratu. Secam se da su svasta budzili ali odavno nisam tamo prolazio pa ne znam ni da li su tu vise.
pa nisu bili u piramidi, vec tamo kod pijace, ne znam sta je ono iza gde je bio prostor za paintball.. a sada su u piramidi (iza McD-a) na spratu.. i trebalo bi da imaju ove konektore, to su kvalitetni konektori i imaju malo vecu cenu.. lice na XLR, ali ne znam ni ja kako se zovu tacno.. uglavnom bez problema ce ti napraviti, zovi pitaj telefonom, samo je bitno da imaju ovaj konektor, standard din kako kaze kolega, a ja bih skinuo sa nekog napajanja sata i molex jer posebno i njega da kupujes ne znam koliko je pametno jer ne prodaje se kao konektor+kabl, vec posebno mora da se pravi, to si se po meni ne isplati bas..
:: :: :: :: Nekada je takvih stvari bilo u Piramidi u Kanibalu :: :: To je deo Piramide okrenut ka domu zdravlja pa na prvo spratu. Secam se da su svasta budzili ali odavno nisam tamo prolazio pa ne znam ni da li su tu vise.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.