za razliku od X7 modela ovaj daleko kvalitetnije uradjen a pored toga ima odlican senzor i taj isti senzor se nalazi i u SS Kani, Kinzu, Roccat-u Kovi + ...a to su misevi od 40-60E
Ja sam a4 tech v7 vratio u prodavnicu jer je imao klimav levi taster a na domacim it forumima mozes da nadjes slicne komentare. Verovatno je zbog toga povucen iz prodaje. Mislim da je bolje uzeti A4 TECH XL-747H ili neki drugi a4tech mis jer trenutno nema u prodaji CM storm xornet-a koji su ljudi ranije hvalili.
Veliki je, nije za malu saku, lepi klikovi, dobar skrol ok dodatni dugmici, lep dizajn, imas i plavkasto osvetljenje, nikakvih zamerki za sad nisam nasao, pogotovo za ovaj novac.
@Dexter Nema ga u prodaji jer se verovatno dosta ljudi zalilo na klimavi levi taster i bucni skrol pa su posle par meseci radnje odlucile da ga povuku iz prodaje.
Pozdrav. Moj predlog bilo koji Razer , A4Tech nisu losi, ali u nizem cenovnom sloju. 40e nisu vise toliko male pare za mousa. Gledaj neki @logi ili @razer.
:: Pozdrav. :: Moj predlog bilo koji Razer , A4Tech nisu losi, ali u nizem cenovnom sloju. 40e nisu vise toliko male pare za mousa. Gledaj neki @logi ili @razer ::
:: Ti si se samo zbog ovoga registrovao :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: Cooler:TitanVanesa- :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mouse:Mx 51 :: Screen: Dell :: :: :: Pozdrav. :: :: Moj predlog bilo koji Razer , A4Tech nisu losi, ali u nizem cenovnom sloju. 40e nisu vise toliko male pare za mousa. Gledaj neki @logi ili @razer :: ::
ti si u zabludi, ja imam nekog Tech misha 10 godina vec od 800dpi optika xD Pa opet se ukenjam ko grlica u COD sa ubistvima, razvaljujem ponekad, tako da sve te zbudzovine Razor I ostali precenjeni misevi su cisto bacanja para, meni je mnogo I za A4tech x7 da dam 20e ali kako nema kvalitetnijih laserskih za te pare to je jedna od najboljih opcija.....
:: Ispravljam one koji su u zabludi... :: :: :: Ti si se samo zbog ovoga registrovao :: :: :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: :: Cooler:TitanVanesa- :: :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: :: MBO:Asus M5A9 :: :: Case:CM Storm Enforce :: :: PSU:Chieftec 650w a8 :: :: Mouse:Mx 51 :: :: Screen: Dell :: :: :: :: :: Pozdrav. :: :: :: Moj predlog bilo koji Razer , A4Tech nisu losi, ali u nizem cenovnom sloju. 40e nisu vise toliko male pare za mousa. Gledaj neki @logi ili @razer :: :: ::
Znas kako, zato sto ti nemas para za Razer, ne znaci da automatski to ne valja. Da imate pored AMD-a i nVidia jos jedan ili dva brenda grafickih kartica, koje su mnogo jeftinije od dva postojeca, vi biste svi pljuvali po nVidiji i AMD-u. To ti je kao ona: E sto mrzim BMW-a samo zato sto nije moj... :)
Sine, ja uzeo 2008 godine za laptop Razer Diamondback 3500din i podlogu Goliathus 1500din, i evo vec koja je godina, kao novi su kako spolja, tako i iznutra i ne soli pamet sa tim kinezima i glupostima molim te.
Do sada sam imao razne, jedan koji pamtim je RX1000 i on se pokazao odlicno ali on mi je kod burazera i ne koristim ga duze vreme. Zadnjih 2 godine imam neki `krs` koji odlicno lezi u ruci ali je lagan i bezicni. To je Hama 3120 http://uk.shopping.com/Hama-Hama-M3120-Wireless-Optical-Mouse/info. U principu on nije los ali ne mogu vise da se smaram sa njim.
#`Drugo kakv stil misa preferiras, clawgrip. palmgrip ili thumbgrip?` Druze nemam pojma o cemu govoris ali sad cu `izguglati` malo. Pre svega zelim da bude udoban tipa MX Revolution.
#znaci onako malo tezi, odziv 0,1ms :D, i dpi preko 2k. E sad marka mi je totalno nebitna, bitno mi je da je dobar mis. Jer ja ovog sadasnjeg menjam zbog kabla i nekog gamerskog jbg. A da mogu uzeo big G700 bez razmisljanja...pozz ljudi
od Razer miseva, jedini koji valja nesto a sa normalnom cenom koju zasluzuje je Deathadder, ostali misevi (sem mambe koja je precenjena) su, ne mogu da kazem losi, ali ne tako kvalitetni koliko kostaju.. jedino sto su lepi (za vecinu), atraktivno izgledaju i fancy, kvalitet im nista specijalno nije u odnosu na Logitech/SteelSeries/Roccat i ostale jace brand-ove, mada je po meni Logitech best byu.
Kao sto rekoh, proizvodjac mi nije bitan kao ni estetika koliko-toliko. Bitan mi je sam kvalitet i perfomanse misa. Bukvalno bilo koji dolazi u ozbir samo da je dobar i kvalitetan.
Koji Lodzi?
:: od Razer miseva, jedini koji valja nesto a sa normalnom cenom koju zasluzuje je Deathadder, ostali misevi (sem mambe koja je precenjena) su, ne mogu da kazem losi, ali ne tako kvalitetni koliko kostaju.. jedino sto su lepi (za vecinu), atraktivno izgledaju i fancy, kvalitet im nista specijalno nije u odnosu na Logitech/SteelSeries/Roccat i ostale jace brand-ove, mada je po meni Logitech best byu :: :: ::
pa u sustini bilo koji evo moj g5 radi od 2005. i izgleda da ce tako zauvek, isplatilo se definitivno sto sam toliko novaca dao za njega, a tada nisu ni postojali misevi sa laserom i tegovima, osim ovog tako da bih ti preporucio da uzmes bilo koji laserski logitech
a sto neko rece rezolucija senzora je toliko nebitna da se razlika izmedju 1000dpi i 6000dpi ni ne oseti
veliku saku onda Roccat Kone extra za velike sake jako dobar i kvalitetan pacov,1 verzija imala problem sa scrollom,ispravljeno u sledecoj ,ovaj kod mene skoro 2 god radi kao satic svaka preporuka
da u gaming-u, ali za neki `precizan` rad u photoshopu ili corel-u ili altiumu se primeti razlika, kad je preciznost na max maltene oko piksela mozes da pomeras strelicu....
:: pa u sustini bilo koj :: evo moj g5 radi od 2005. i izgleda da ce tako zauvek, isplatilo se definitivno sto sam toliko novaca dao za njega, a tada nisu ni postojali misevi sa laserom i tegovima, osim ovo :: tako da bih ti preporucio da uzmes bilo koji laserski logitec :: :: a sto neko rece rezolucija senzora je toliko nebitna da se razlika izmedju 1000dpi i 6000dpi ni ne oset :: :: :: ulsi :: ::
:: da u gaming-u, ali za neki `precizan` rad u photoshopu ili corel-u ili altiumu se primeti razlika, kad je preciznost na max maltene oko piksela mozes da pomeras strelicu... :: :: :: :: :: AMD Phenom II 960T 3.5Gh :: MSI 870S-C4 :: Patriot 2x2GB DDR3 1600MH :: WD3200AAKS 320G :: WD10EARS 1T :: Gigabyte Windforce 6870OC 1GB GDDR5 :: OCZ MXS-PRO 600 :: Windows 7 RTM 7600 64-bit :: :: :: pa u sustini bilo koj :: :: evo moj g5 radi od 2005. i izgleda da ce tako zauvek, isplatilo se definitivno sto sam toliko novaca dao za njega, a tada nisu ni postojali misevi sa laserom i tegovima, osim ovo :: :: tako da bih ti preporucio da uzmes bilo koji laserski logitec :: :: :: :: a sto neko rece rezolucija senzora je toliko nebitna da se razlika izmedju 1000dpi i 6000dpi ni ne oset :: :: :: :: :: :: ulsi :: :: :: ::
probao sma kod drugara, uzeo je Geniusa sa 5k I nesto preko dpi laserski, jeste dosta preciznije I primecuje se razlika izmedju recimo 800dpi I 5000dpi
Ali to ne znaci sada da ako se uzme mis od 80eura za koji rece kolega da ako nemam para da to znaci da ne valja, ima da budem najbolji gamer ili najbolji dizajner PCB ploca xDDD
:: ma kakvi, nema sanse, s optickim bez problem :: :: :: :: da u gaming-u, ali za neki `precizan` rad u photoshopu ili corel-u ili altiumu se primeti razlika, kad je preciznost na max maltene oko piksela mozes da pomeras strelicu... :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: AMD Phenom II 960T 3.5Gh :: :: MSI 870S-C4 :: :: Patriot 2x2GB DDR3 1600MH :: :: WD3200AAKS 320G :: :: WD10EARS 1T :: :: Gigabyte Windforce 6870OC 1GB GDDR5 :: :: OCZ MXS-PRO 600 :: :: Windows 7 RTM 7600 64-bit :: :: :: :: :: pa u sustini bilo koj :: :: :: evo moj g5 radi od 2005. i izgleda da ce tako zauvek, isplatilo se definitivno sto sam toliko novaca dao za njega, a tada nisu ni postojali misevi sa laserom i tegovima, osim ovo :: :: :: tako da bih ti preporucio da uzmes bilo koji laserski logitec :: :: :: :: :: :: a sto neko rece rezolucija senzora je toliko nebitna da se razlika izmedju 1000dpi i 6000dpi ni ne oset :: :: :: :: :: :: :: :: :: ulsi :: :: :: :: :: ::
:: probao sma kod drugara, uzeo je Geniusa sa 5k I nesto preko dpi laserski, jeste dosta preciznije I primecuje se razlika izmedju recimo 800dpi I 5000dpi :: :: Ali to ne znaci sada da ako se uzme mis od 80eura za koji rece kolega da ako nemam para da to znaci da ne valja, ima da budem najbolji gamer ili najbolji dizajner PCB ploca xDDD :: :: :: :: :: AMD Phenom II 960T 3.5Gh :: MSI 870S-C4 :: Patriot 2x2GB DDR3 1600MH :: WD3200AAKS 320G :: WD10EARS 1T :: Gigabyte Windforce 6870OC 1GB GDDR5 :: OCZ MXS-PRO 600 :: Windows 7 RTM 7600 64-bit :: :: :: ma kakvi, nema sanse, s optickim bez problem :: :: :: :: :: :: :: da u gaming-u, ali za neki `precizan` rad u photoshopu ili corel-u ili altiumu se primeti razlika, kad je preciznost na max maltene oko piksela mozes da pomeras strelicu... :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: AMD Phenom II 960T 3.5Gh :: :: :: MSI 870S-C4 :: :: :: Patriot 2x2GB DDR3 1600MH :: :: :: WD3200AAKS 320G :: :: :: WD10EARS 1T :: :: :: Gigabyte Windforce 6870OC 1GB GDDR5 :: :: :: OCZ MXS-PRO 600 :: :: :: Windows 7 RTM 7600 64-bit :: :: :: :: :: :: :: pa u sustini bilo koj :: :: :: :: evo moj g5 radi od 2005. i izgleda da ce tako zauvek, isplatilo se definitivno sto sam toliko novaca dao za njega, a tada nisu ni postojali misevi sa laserom i tegovima, osim ovo :: :: :: :: tako da bih ti preporucio da uzmes bilo koji laserski logitec :: :: :: :: :: :: :: :: a sto neko rece rezolucija senzora je toliko nebitna da se razlika izmedju 1000dpi i 6000dpi ni ne oset :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ulsi :: :: :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.