cena prihvatljiva, s obzirom da daje jos jedan fen CM12cm :D 20evrica... kazem ti, jedino sto me muci sad jeste sto ovaj cm elite ima lepo uradjene dust filtere i tako to, a ovaj bitfenix pogledaj rupe sa strane i gore kolike ima, tu ima da uvlaci prasinu iz sve snage...
Sa strane rupe nek te ne brinu, nece tu da uvlaci prasinu sem ako ne turis ventilator,
rupe gore ako stavis ventilatore da izbacuju vazduh su nebitne a tu ti i ne trebaju filteri, a svejedno mozes samo da stavis knjigu ili slicno preko kad ti je ugasen komp da ne upada prasina.
fala na savetu, imam 2 svoja venta, plus idu 2 uz kuciste, kapiram da cu sa 4 ukupno biti miran, jedan napred jedan nazad, i po jedan gore i sa strane.... naravno ako sve sprovedemo u delo... :D
Uvek trebas da imas prednost u izvlacenju vazduha iz kucista, nemoj pola pola ili da prednost ima uvlacenje, poenta i efikasnije je da se izbacuje vruc vazduh iznutra u vecoj meri nego sto se ubacuje od spolja, a moj savet ti je sledeci:
1 napred ubacuje 1 pozadi izvlaci 2 gore izvlace
Kuciste ti svejedno nije hermeticki zatvoreno tako da ovi sto izvlace moraju i da uvlace od negde vazduh, nemas brige.
Kucista su im solidna samo nisu toliko zastupljeni kod nas kao preko, suvise smo malo i nebitno trziste da bi se oni ovde `probijali`. Ista stvar je i sa Corsair, Enermax i slicnim firmama. Ako trazi 20e uzimaj bez razmisljanja, jer za taj novac mozes samo da pazaris kineza koji je 7 puta losiji od Merc-a. Eventualno gledaj da nije nesto izgrebano, slomljeno i osteceno. Imao sam prilike da malo cackam Colossus-a i sad mi je krivo sto tad nisam bio u mogucnosti da uzmem jedno za sebe jer za taj novac, bolju izradu i funkcionalnost nisam video kod drugih kucista u tom cenovnom rangu.
Tako je bila cena u Shitatronu, 15-16k. Nisam rekao da je best buy, vec da bolju izradu i funkcionalnost nisam video kod kucista slicne cene a da su bila dostupna kod nas tad. Naravno nisam pravio poredjenje Colossusa i Merc Alphe jer i ne mogu da se porede.
:: zar colossus ne kosta oko 160 dolara :: ako cemo u tom cenovnom rangu, onda nije bas da je best buy :: ::
verujem da je dobro kad ga vidis uzivo. Na njega idu one 23-jke. Znaju svi oni koliko se ulaze u kuciste sa tom cenom, tu su po kvalitetu svi skoro isti. Kad bih imao toliko za kuciste, nije bas da se ne bih dvoumio... :)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.