razmisljam se da uzmem novo kuciste ,ne nesto skupo do 5 k dinara max.Naravno bez napajanja.Sta mislite o kucistu iz naslova i ako ima neka preporuka za neko mozda drugo.
ako ti se svidja, sto da ne, uzmi ga, generalno je ok za te pare, gledajuci unutrasnjost, a ova plastika oko njega da li je losa ili ne, u to ne ulazim, kao i dizajn, meni je licno malo pregrub(raptor u bukvalnom smislu), ali ako ti se svidja, uzimaj.
Ja licno ne volim TT, ali posto imam ovo kuciste i zadovoljan sam, preporucujem za te pare: http://goo.gl/v7kCr mada, verovatno ima i bolje za te pare, ima ih milijardu, ne mogu sad da trazim, mozda ti se i ne svidja, kupovina kucista je inace individualno i sa razlicitim ukusima, ali ako bi dodao jos malo vise para, moja bolja preporuka je nesto iz Fractal kuce, odlicno su se pokazala njihova kucista.
:: razmisljam se da uzmem novo kuciste ,ne nesto skupo do 5 k dinara max.Naravno bez napajanja.Sta mislite o kucistu iz naslova i ako ima neka preporuka za neko mozda drugo :: :: :: pozzz i hvala za odgovore unapre ::
mada mi je i ovo extra lepo dosta jednostavno sad malo bolje pogledah na IT s... sajtu ima dosta zanimljivih kucista.Ovaj cm oko 4300 din sto i nije mnogo a bas onako jednostavno i korektno kuciste
Kad sam vec ovde, da priupitam nesto. Da li neko ima iskustva sa ovim napajanjem? Na oko mi fino izgleda, ali to nije dovoljno da ga pazarim. Totalno mi je nepoznata ova firma Raidmax.
@imarkovic oterao je neko pre i nema je da se vraca. sad bi covek imao veci izbor takvih kucista i napajanja :)
:: xendza je provalila ta kucista i napajanja, tako da za kvalitet mozes misliti, al bitno da je lepo i uskladjeno: :: :: :: :: Kad sam vec ovde, da priupitam nesto :: :: Da li neko ima iskustva sa ovim napajanjem? Na oko mi fino izgleda, ali to nije dovoljno da ga pazarim. Totalno mi je nepoznata ova firma Raidmax :: :: :: :: http://www.itsvet.com/proizvod/raidmax-rx-850ae/comp_comp_powersupply/1172/83 :: :: :: ::
prepakovao sam komp u novo kuciste za par dana i utisci.na prvi mah sam prijatno iznenadjen ,izgledom,zatim 4 venta 12-ice unutra,sve lepo radi za sada i nije nesto bucan sa ukupno 5 -12-ca(4 +cooler od proca).I dalje mi najglasnija grafika hahaha.na prvi mah mislim da nisam dzaba bacio pare
od kucista nisam nesto puno slikao ako kome treba jos slikacu ili napraviti neki klip na YT. http://is.gd/XwtjHR
Generalno gledano kuciste je odlicno za ulozen novac,dobijaju se 4 venta 12 - ice 3 led ijedan obican crn,kad se odvrnu do kraja onda jemalo bucnije mada meni licno ni to ne smeta.kad su ventovi na minimumu onda je extra skoro da se i necuje .Opet NAGLASAVAM to je moje lino misljenje i moj licni osecaj.Plastika je dobra osim ona 2 da kazem peraja ili kako god sa prednje strane koji se lako klimaju ali su dobro pricvrsceni ,mozda mogu i da se skinu nisam jos proveravao.Led ventovi se takoreci i neprimecuju osim u mraku i ako se gleda u kuciste frontalno i to prakticno ako sam u visini venta.Neslljasti uopste.Najveca zamerka su start i reset dugmici koji cini mi xe jako lako odlepe od drzaca i onda moze doci do problema sa paljenjem i resetovanjem(sin malo popravio start dugme).Takodje plastika po kojoj treba da prsti prave kontakt nije ona sjajna tako da otisci neostaju.Lim dobar kuciste je po specifikaciji tesko 7 kg.Onutra prostrano vadi se 1 kavez za HDD-ovei to veoma lako.SVe se povezuje i postavlja brzo i jednostavno ,dobija se dosta srafica i vezica i drzaca za kablove.sa desne strane ima dovoljno mesta za kablice da se lepo provuku i sloze i ima 2 trake za lepljenje (cicak)kao dodatnu pomoc.Filteri za prasinu na napajanju,napred pre uduvnog venta i gore na izduvnim ventovima
Svew u svemu za 4800 din mislim da je kuciste vise nego dobro
:: od kucista nisam nesto puno slikao ako kome treba jos slikacu ili napraviti neki klip na YT :: http://is.gd/XwtjH :: :: Generalno gledano kuciste je odlicno za ulozen novac,dobijaju se 4 venta 12 - ice 3 led ijedan obican crn,kad se odvrnu do kraja onda jemalo bucnije mada meni licno ni to ne smeta.kad su ventovi na minimumu onda je extra skoro da se i necuje .Opet NAGLASAVAM to je moje lino misljenje i moj licni osecaj.Plastika je dobra osim ona 2 da kazem peraja ili kako god sa prednje strane koji se lako klimaju ali su dobro pricvrsceni ,mozda mogu i da se skinu nisam jos proveravao.Led ventovi se takoreci i neprimecuju osim u mraku i ako se gleda u kuciste frontalno i to prakticno ako sam u visini venta.Neslljasti uopste.Najveca zamerka su start i reset dugmici koji cini mi xe jako lako odlepe od drzaca i onda moze doci do problema sa paljenjem i resetovanjem(sin malo popravio start dugme).Takodje plastika po kojoj treba da prsti prave kontakt nije ona sjajna tako da otisci neostaju.Lim dobar kuciste je po specifikaciji tesko 7 kg.Onutra prostrano vadi se 1 kavez za HDD-ovei to veoma lako.SVe se povezuje i postavlja brzo i jednostavno ,dobija se dosta srafica i vezica i drzaca za kablove.sa desne strane ima dovoljno mesta za kablice da se lepo provuku i sloze i ima 2 trake za lepljenje (cicak)kao dodatnu pomoc.Filteri za prasinu na napajanju,napred pre uduvnog venta i gore na izduvnim ventovim :: :: :: Svew u svemu za 4800 din mislim da je kuciste vise nego dobro :: :: :: :: pozzzzzzzz
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.