Поздрав другари =) Имате ли неки предлог који флеш од 16гб да одаберем, а да не буде много скуп, имам неки јефтинији Кингстон, вуче се као пребијена мачка при упису фајлова...
:: Поздрав другари = :: Имате ли неки предлог који флеш од 16гб да одаберем, а да не буде много скуп, имам неки јефтинији Кингстон, вуче се као пребијена мачка при упису фајлова... ::
Ja sam pre godinu dana cini mi se dobio 16Gb usb 3.0 Transcenda i prezadovoljan sam... Isto ovako izgleda kao Jebivetar sto je napisao... Moj glas za taj fles...
kingston po meni odavno nije ona marka koja je nekada bila. A i par njihovih flesh-ova su poceli da mi corrupt-uju arhive i iso fajlove. Ni sa jednim Transcend flashom nisam imao niti takav niti bilo kakav drugaciji problem.
Samo sto kod mene nije usb 3.0 Trebalo bi da kupim, jer sada imam USB3.0 na ploci. pitanje da li ce ispratiti USB 3.0 brzinu posto i ovaj flash USB2.0 ne moze da isprati USB2.0.
sto se grbo rodi vreme neispravi
:: Ja sam pre godinu dana cini mi se dobio 16Gb usb 3.0 Transcenda i prezadovoljan sam... Isto ovako izgleda kao Jebivetar sto je napisao.. :: Moj glas za taj fles... :: :: ::
Svi ti jevtini flashevi imaju upis od bednih par MBps (oko 3MBps), i citanje 5, 6, 7MBps Ima i brzih, ali koliko su brzi, toliko su i skuplji To sa usb3 je prica za malu decu, bar sto se tice flasheva, jedino se isplati ako kacis neki hdd koji ima upis/citanje od par stotina MBps
Inace najbrzi mod usb 2.0 interfejsa je 60MBps, u praksi neka bude 30, a to je opet mnogo vise nego sto ti flashevi mogu da citaju, a kamoli pisu
Transcend cita oko 30, a pise do 20MB/s, mozda neki primerak manje. Mislim da su trenutno najbolji. A moze se reci da je jeftin.
:: Svi ti jevtini flashevi imaju upis od bednih par MBps (oko 3MBps), i citanje 5, 6, 7MBp :: Ima i brzih, ali koliko su brzi, toliko su i skuplj :: To sa usb3 je prica za malu decu, bar sto se tice flasheva, jedino se isplati ako kacis neki hdd koji ima upis/citanje od par stotina MBp :: :: Inace najbrzi mod usb 2.0 interfejsa je 60MBps, u praksi neka bude 30, a to je opet mnogo vise nego sto ti flashevi mogu da citaju, a kamoli pis :: :: :: ulsi :: ::
Samo Transend JF700 modeli. Trose manje struje od ranijih generacija USB 2.0 fleseva(rade i na masinama sa napajanjima od 265w, a ne ugase se masine kao sa 16 GB JF300 modelima), nisu skupi u odnosu na druge proizvodjace i naravno treba pratiti kada su promocije. Cijena je oko 1400 dindzi. Upis je od 7-8 do 32, a citanje od 10 pa do 125 MB/s. U odnosu na izvikani Kingston, premija modeli.
Sve sto radimo, radimo za svoju decu, nikada nece biti svjesni.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.