kabl je naponski ali nije za nase trziste, ali modifikovanjem ga mozes prepraviti ili kupiti adapter, a ovo drugo mi lici na napajanje sa kontrolom za neonku za pc, ima prekidac on-off, i potenciometar za smanjivanje svetla i gasenje
:: Probao sam da spojim ventilator na ovaj kontroler i nije radio :: Koliki li je izlaz struje i napona ako je za neonke, moze li za LE Diode :: :: sto se grbo rodi vreme neispravi :: ::
To u obliku kartice ti je napajanje za neonke mozes prikljuciti dve, imas i mikrofon koji aktiviras prekidacem na SC pa ti se neonke pale u ritmu muzike! Imam jednu takvu sa plavim neonkama u kucistu ali mi uglavnom stoji iskljucena posto sam stavio svetlece ventilatore.
Asus P5Q3DeLuxe Intel Q9550@3.9+CoolerMaster Hyper 212Plus Dual Fan DDR3 GeilGU 2x2GB+KingstonT1 2x4GB Asus ENGTX570 DCII Seagate ST3250318AS+ST3500418ASx2 Leadtek WinFast PxDTV2300H CoolerMaster Stacker 832 Black+Chieftec APS850C
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.