Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
PCI USB analyzer
STRANA 1 OD 1
acosuper PCI USB analyzer 09.05.2013. 01:32 T52988

status: user
broj poruka: 1207
Sad gledam bas na netu ove kartice i cini se nekako bezveze, nadje on gresku i to sve, ali da li moze naci gresku ako je npr ploca mrtva ne baca sliku? Ili ovo cudo sluzi samo da skrati vrijeme eliminacije i trazanja kvara ukoliko ram ili CPU-GPU nisu ok, sto vjerujem da i ploca sama kaze kad se cuju beep-ovi iz nje..

AMD Ahlon II 445 X3 3.1GHz Cooler Master V8 / Gigabyte HD 5870 SOC Arctic Cooling Accelero Xtreme PLUS / KINGSTON 8GB (2X4GB) 1866 DDR3 / ASUS Sabertooth 990FX R2.0 / 2x Samsung F3 Spinpoint 500GB RAID0 / Cooler Master GX 550W
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
djape7777 Nisu bas bezveze 09.05.2013. 03:08 #491638

broj poruka: 925
one koje na sebi imaju i diode za napone pa da ti skrati vreme za neke datalje trebace ti vreme a sto se grafike i memprije tice nakaci speeker i slusaj beep tonove. Ja sam se sa mojom uhodavao skoro 8-9meseci jer masa kodova nisu objasnjena.Ja sam to nabavio jos 2009 kada sam video neku prepisku Baxa i Mashine
pa mi je jedan od direktora to narucio tada famoznim Paypal-om. Vidim da i Nemanja (Stripy) koristi za blic proveru same ploce.
tortojed Prvo: je li PCI USB ili PC USB ili USB PC analyzer? 09.05.2013. 07:17 #491648

broj poruka: 10997
Drugo: nemaju SVE ploce signalizaciju kvarova (nego samo one bolje i skuplje). Trece: signalizacija je pouzdanija ako je uradjena kao kombinacija LED-ova ili cifara na digitalnom displeju (one, bas DOBRE imaju digital display diagnostic kodove).

Ako si na ovo http://goo.gl/IeSj9 mislio, odgovor je:

uredjaj ce dijagnostifikovati kvar i onda kada na samoj mat. ploci nesto nije kako treba
osim u slucaju da pukne napajanje PCI-a odnosno ako je ploca bukvalno ``mrtva``...
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs