qck je ova moja i kupio sam je pitaj ku*ca kad i jos je citava, malo izlizana ali radi bez ikakve razlike osim sto ovako izlizana je malo grublja za mesto gde se ruka naslanja na podlogu bar meni, ali to je tek doslo nakon nekoliko godina...
ja sam tako isto mislio dok nisam osetio jednu razer podlogu od 2k, sto je jeftino za njihove cene.. imam QCK mini i zadovoljan sam, a uzeo bih nju jer mis nekako bolje fura, mada mi se nesto ne daju 2 crvene za to..
:: ali kilu i po, dve za podlogu je po meni čisto bacanje para. I A4Tekove podloge od 200-300 džindži rade posao više nego dobro :: :: :: i5 2500K, Hyper 212+, MSI Z68A-GD65 (G3), HyperX Green 2x4GB 1600, Sapphire 6950 1GB, Dell U2412M, Samsung 830 128GB, F3 500GB, F4EG 2TB, TT Chaser MK-I, CFT-650-14CS, Xonar DX, ATP- :: :: :: ::
Ja takodje godinama koristim periferije (tastature, miseve i podloge) firme A4Tech jer mislim da im kvalitet opravdava cenu ali sam pitao za SteelSeries podloge zato sto sam danas u Valjevu bio u jednoj radnji za komp. opremu i video dva modela (Call of Duty verzije), Jedna kosta 1.500,00 a druga 2.000,00 din. Radnica u radnji videvsi da zagledam ove podloge ponudila mi je da mi ih proda uz popust od 20% iz razloga kako kaze sto veoma dugo stoje a niko se ne interesuje za njih. Svi naravno uzimaju daleko jevtinije podloge. Ponuda mi je izgledala primamljivo pa zbog toga i pitam kakve su i vrede li te novce?
Najbolja podloga za misha: http://alturl.com/snwn6 Imam je i mogu ti reci da je i posle skoro 5 godina extra i ne kajem se sto sam dao dosta para.. Ruka mi se zbog silikonske podloge za ruku manje zamara, klizanje po podlozi je extra, ima dve strane.. Ako ti nije zao 50e za ovako nesto onda kupi, neces se pokajati.
Pozdrav
P.S. Ljudi koji dosta koriste misha i imaju losu podlogu, kasnije imaju problem sa korenom shake, zato sto se stvori zadebljanje na korenu koje kasnije moze imati posledice na samu ruku.. Ima neki medicinski izraz, zaboravio sam kako se zove.. Nije da zezam ili lozim jer sam i ja imao problem sa korenom shake, oseti se da tkivo otvrdnjava.. Tako da nabavite silikonske podmetace za ruku i videcete da je primetno bolji rad za racunarom (ili makar probajte u radnji. oni jeftini silikoni smrde, bilo je tih podloga za oko 500 din.).
CM HAF 932 AMD FX 6300@4GHz+Balder1283 GA-990XA-UD3 Crucial 2x4 GB DDR3 1600 MHz Ballistix Tracer LED Samsung SSD 128GB 830+ 2 TB F4 ASUS ATI 7950+Gigabyte ATI 7950 Dell U2412M Seasonic SS-1250 W G105+MX518
Slazem se ali razlika u ceni realno nije pravdana, jedino ako vam kao svaki micro milimetar znaci jer ste profi gejmeri i idete po svetu na turnire i od toga zivite, onda podrzavam davanje 3k dinara za podlogu za misa...
Trenutno imam A4Tech X7 onu veliku sto se svojevremeno prodavala u velikoj metalnoje ambalazi (konzervi). Ima dve strane (jedna glatka a druga malo hrapava) i onu manju od istog materijala samo sa jednom stranom a druga je samolepljiva pod nazivom Laser Mouse Pad Exellent. Obe koristim vec nekoliko godina i nemam zamerki. Misonja na njima odlicno klizi. Ako se dobro secam ova veca je bila 1.000,00-1.200,00 din a ova manja nekih 600,00-700,00 din. Na ove SteelSeries sam sasvim slucajno naleteo a ponuda je mozda primamljiva. Zbog toga sam i pitao kakve su i da li cena opravdava kvalitet.
Te vece su sad 500 din, one bas vece ko pola stola, a ti sam kako kazes zamerku nisi nasao. Po meni nije opravdana cena tih podloga od 2/3k, a ti vidi sam, tvoje pare tvoj izbor kupi slobodno, ali na kraju kad realno stanes i razmislis dao si 3k dinara za podlogu za misa koji je fenomenalno radio i na podlozi od 500 din...
Sto se mene tice kupi slobodno, meni ni iz dzepu ni u dzep, samo ti kazem moje misljenje.
U prvom momentu mi je ponuda izgledala primamljivo ali kada bolje razmislim podloge mi nisu ni potrebne ali sam svakako ovde postavio pitanje da bih video sta ljudi misle posto misljenja kolega za berze uvazavam i savete u 99% slucajeva prihvatam.
Ja ti dam savet kako bih ja uradio i zasto, dakle ne samo to treba tako a nema konkretno zbog cega, i to je to. Ja sam prvi protih toga da se mis drlja po stolu ili po onim odvratiim plastificiranim sarenim podlogama, odvratan mi osecaj skroz, ali dati 3k dinara za podlogu, mislim, za te pare imas odlicne miseve.
Postujem i tudja misljenja i ako se ne slazem, a ti naravno sam odluci i presudi , tvoj je novac.
Imam QCK heavy I predobra je podloga. Ako volis da imas podlogu velicine carsava I ako si bolesan ko ja onda uzmi. salim se najverovatnije ne treba ti tolika podloga, mozes qck obican (I on je nekima velik!). sve zavisi kolki ti je sto a budi siguran u SS kvalitet
nije fora u velicini, nego materijalu, ove podloge imaju neki materijal po kome strasno dobro klizi mis, ali svakako glupo je davati vise para za podlogu od misa.. A4Tech voli da se trlja sa A4Tech podlogama
:: Te vece su sad 500 din, one bas vece ko pola stola, a ti sam kako kazes zamerku nisi nasao. Po meni nije opravdana cena tih podloga od 2/3k, a ti vidi sam, :: tvoje pare tvoj izbor kupi slobodno, ali na kraju kad realno stanes i razmislis :: dao si 3k dinara za podlogu za misa koji je fenomenalno radio i na podlozi od 500 din.. :: :: Sto se mene tice kupi slobodno, meni ni iz dzepu ni u dzep, :: samo ti kazem moje misljenje :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: Cooler:TitanVanesa- :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mouse:Mx 51 :: Screen: Dell :: ::
prvo sam koristio A4Tech, nije losa za prosecnog usera. pa onda Elecom Force, dobra je, nesavitljiva, mis leti po njoj. sada vozim misa po Razer Vespuli, odlicna podloga, ima dve strane, speed i control. do sada najbolja, i ne planiram da je menjam.
Intel i5 3550, Megahalem, GA Z77M D3H, 8gb Mushkin 1333@2000, SSD Mushkin Callisto Deluxe 60gb + hdd Hitachi 500gb, Lg 24`, Corsair HX520, Fractal Design Arc Mini BLACK/WHITE mod...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.