I ja isto volim providne stranice i bila je relativno skoro tema pre nego sto sam kupio kuciste, ali eto na kraju bio sam ogranicen sa kucistima koja fabricki imaju providne stranice, zvao sam sve zive i realno zabole ih da ti nabave samo providnu stranicu za neko tamo kuciste.
e upravo dobih odgovor iz Desk computers u vezi providne stranice,mogu da nabave,rok isporuke 30-45 dana ,cena mi malo paprena 2899 din mislim da je preskupo!
Pa i nije, 25 evra je skroz ok cena (narocito ako to bas ocajnicki zelis). Razmisli koliko ce da te kosta da nosis to nekom, pa materijal, pa njegov rad, pa se vracaj nazad...Cimanje... Jebada je samo sto moras da cekas mese i nesto....
:: :: e upravo dobih odgovor iz Desk computers u vezi providne stranice,mogu da nabave,rok isporuke 30-45 dana ,cena mi malo paprena 2899 din mislim da je preskupo :: ::
Crnjak je sto sam imao providnu stranu za to, niko mi nije hteo dati ni 500 dinara za nju, na kraju sam je poklonio coveku iz komsiluka da zameni njegovu koju je ostetio u transportu...
zar nema neki podmodel od 690 II providnu stranicu?? ima kkkn, kkn2, tako nesto ako se ne varam, a jedan od njih ima providnu stranicu. bruka kucista btw
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.