LEPA G1600-MA 1600W, awesome beast unleashed and prepared for high stakes!
STRANA 1 OD 1
Blueberry
LEPA G1600-MA 1600W, awesome beast unleashed and prepared for high stakes!
18.04.2013. 02:46
T52751
status: user broj poruka: 1272
Pa, doslo vreme da i ja dam neki skroman doprinos prilozima o stetnosti duvana.
Jedan od poslednjih koraka pre verovatnog i sve vise izvesnog odlaska u mainstream...The last starfighter is here, this PC Beast is ready to reach the sky , malo britanske sale na racun jednog naseg kolege :)...
U igri su bili Super Flower 1300w Golden Green, Enermax Platimax 1500 koji je kostao za trecinu vise od ovog napajanja, i taman kad smo resili da odustanemo... slucajno nabasam na minimalisticki dizajniranu kutijicu na kojoj pise LEPA... pogled tamo, pogled ovamo...kad ono, Enermax unutra, WTF?,a vise selameta za manje para... A i tesko je naci nesto full kompaktno poput Forda GT sto je zver samo po sebi, dakle... Nema fancy opreme... odlicno... dizajn bez raznobojnih i suvisnih detalja.. odlicno...Sirova snaga i vrhunski kvalitet - check that too...Nakon cekanja od par meseci (moralo je tako, vremenski uslovi nisu dozvoljavali ranije), voila:
Napajanje ce tek ici u kuciste,ono sto je zaista zanimljivo, kako su u standardne dimenzije uspeli da uklope ovakvu zverinu? Lici na Enermax MAXREVO, ali, verovatno se radi o modifikovanom platimaxu,gde je platinum sertifikacija `zrtvovana` zarad cedjenja suve drenovine i dodatnih 100W. U sustini , `gubitak` je smesan, jer napajanje i dalje prolazi gomilu testova u Platinum stilu...
Sta reci jos , osim... ako me ovo ne ubedi da pravim masivni SLI ili CF, ne znam sta hoce...
P.S. Izvinjavam se zbog loseg kvaliteta slika, slikano je na brzinu, telefonom...
Pozz do sledeceg javljanja :)
MSI Big Bang Xpower II Intel I7 3960X and Corsair H100 4x4GB Corsair Dominator GT MSI 7970 Lightning Corsair Force GT 240GB SSD Cooler Master Cosmos II Thermaltake Toughpower 1350w HP ZR2440w
Aman, sta ste svi navalili na kupovinu PSU-a od 1000W++? ``Da pravim SLI ili CF``??? Pa ovo vozi dve 7990 u CF-u + dve 680-ce u SLI-u, da ti se nadje za ``fiziku!!! Eno i JEZA je juce ``s` ponosom predstavio`` svoje novo cudoviste od 1250W...
Pa i ti se lepo Boga mi ponovio.. Fino,fino..Svaka cast,nek te sluzi Beast :) Ostao si na enthusiast level-u nema sta.. Sad mozes da poteras i ZLI sa sva 4 TITANA u nizu :)
Hm..Vidim ja da cu morati uskoro da update-ujem moj rig,nema mi druge..
P.S.Konacno si stavio potpis..Ako,ako..
Sve najbolje prijatelju,cujemo se ..
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Nek je sa srecom kupovina i neka te napajanje dugo dugo sluzi u zdravlju!
CM HAF 932 AMD FX 6300@4GHz+Balder1283 GA-990XA-UD3 Crucial 2x4 GB DDR3 1600 MHz Ballistix Tracer LED Samsung SSD 128GB 830+ 2 TB F4 ASUS ATI 7950+Gigabyte ATI 7950 Dell U2412M Seasonic SS-1250 W G105+MX518
Veži lepo u SLI, onda na to lepo nakači i frižider da ti ih hladi, ima se može se, zar ne. Onda kada si već tu nakači i mikrotalasnu da kokaš kokice dok igraš novu Krizu, a usput možeš da nakačiš i klimu da ladi tebe.
Taman za ono snage što ti preostane lepo zakači na auto pa umesto da troši akumulator pali ga na napajanje. XD
Ajde sad malo ozbiljno. Napajanje je lepo, tu nema priče, ali šta će ti napajanje od preko jednog kilovata? Kao da kupuješ Ferari da bi išao sa njim na posao svako jutro a posao ti udaljen 5 minuta od kuće.
Neka te lepo služi i dugo radi ali mislim da je zaista preivše. Mislim da je neko od 750 W moglo da komotno završi posao.
Neko je pominjao Seasonic? :D Enermax rules :) Obzirom da znam da je BB pazario ovu lepoticu i da sam mu već čestitao na kupovini mogu samo da ga zekim što je obrisao potpis ponovo :D Vraćaj potpis, nek` crknu dušmani!
Videcemo sta ce se sve raditi ... treba to pametno uposliti.
Uglavnom, sta god radio, Enermax/Lepa mi nekako uvek izmicali, ili bivali apsolutno preskupi. Sa ovim smo se nekako uklopili u jednom momentu.
Bilo bi lepo ici ferarijem na posao, samo sto je to jako malo verovatno :), gotovo nemoguce sto se mene tice :) Mada ko zna. Kad vec nema ferarija, dobro je i ovo :)
Niti je igde u tekstu implicirano da jeste, jedino su tvoji komentari deplasirani. Nadam se da si sad razumeo. Ako nisi, ti opet postavi komentar i oboji ga smajlijem.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.