Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
Tastatura se samoiskljucuje
STRANA 1 OD 1
dbqp Tastatura se samoiskljucuje 08.04.2013. 21:51 T52648

status: user
broj poruka: 1368
Ploca je H55 GA-P55-UD3L, tastatura je genius slimstar i222 usb, os je Win7 64bit. Posle nekog neodredjenog vremena tastatura se `iskljuci` bude mrtva 20 sekundi pa se ukljuci.
Da li je do tastature, napajanja, ploce, windowsa, ne bi znao. Bios sam flashovao, usb portove premestio i nista se ne menja, prosto nekad oce nekad nece da se iskljuci, nema pravila. U windowsu je podeseno da se uredjaj ne stavlja na stand by kako bi sacuvao power tako da ni to ne moze biti uzrok. A mozda je samo felericna tastatura a ploca osetljiva...
Druga stvar, kada u biosu power managementu stoji S1 windows se ne vraca iz sleep-a a kada stoji S3 sve radi kako treba.To nije problem jer ne znam cemu sluzi ni jedno ni drugo, a sada stoji na S3 da se ne bi njakao komp.
Ako nekome nesto znaci, napajanje je 400W Thermaltake, voltaze su normalne mada primecuje se vdrop, seta voltaza procesora sa 1.008 na 1.024 pa ide i do 1.248, mada to valjda zavisi i od loada.
Unapred hvala na odgovorima.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
spasic87 Re: 08.04.2013. 22:05 #487001

broj poruka: 393

Najprostije ti je da probas tastaturu na drugom kompu ili da drugu tastaturu probas na tvom kompu nema tu neke velike filozofije

VMARC 99% tastatura 08.04.2013. 22:15 #487003

broj poruka: 9420
Kako se ponasa neki drugi USB uredjaj (flash, webcam, mis ili stagod vec imas...)? Poslusaj Spasica...
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
MacBook Pro 13-inch: 2.5GHz
with Retina display
2.5GHz dual-core Intel Core i5
Turbo Boost up to 3.1GHz
8GB 1600MHz memory
128GB flash storage
Intel HD Graphics 4000

dbqp ... 08.04.2013. 22:40 #487005

broj poruka: 1368
Hvala ljudi, ebesh 1000 din uzecu drugu a ovu cu da testiram na drugom kompu ... Totalno sam poceo da pizdim zbog toga, tipa u sred reci mi zabode, zagasi se, 10 sekundi i upali se... Inace ostali uredjaji su stampaci i usb mis, sa njima nikad nikakav problem, cak i sa misem koji je wireless koji ima i neki svoj lag dok se probudi (Logitech M310) nije se desavalo da se ovako istripuje...
Jedini je problem sto je tastatura super gotivna, ultra slim, Mac fazoni i fore, jako prijatna za rad i upotrebu a i jako je malo koriscena jer taj komp palim jednom nedeljno na po 10 minuta, a kad ga koristim duze desava se da jednom u toku 24h rada poblesavi ta tastatura...
Da ne davim vise, stavicu je na drugi komp a tamo cu da stavim drugu i valjda resiti problem...
1AGRESSOR meni se isto desevalo god dana 09.04.2013. 18:32 #487115

broj poruka: 825
nista nije pomoglo dok slucajno nisam zapazio da mi je mobilni stajao blizu i kad god me neko nazove ili telefon hvata mrezu tastatura se iskljuci ja imam a4tech kv300h do problema dolazi kada telefon stoji uz desnu stranu tastature i desava se samo sa starijim mobilnima testirao sam sa nekoliko dok sam imao nokiu n82 imao sam problem sa tim osim ako ga pomerim ali kad sam kupio nokiu 701 probao sam sa njim da vidim da li se desava isto ali ne

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs