Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
3,5" FRONT PANELI
STRANA 1 OD 1
stante 3,5" FRONT PANELI 23.04.2005. 13:39 T526

status: user
broj poruka: 59
Gde ima najveći izbor ovih sitnica i dodataka za kućišta (izvodi USB, FireWire, IR ... sa matičnih ploča)?
Našao sam na sajtu Pin Computersa neki Chieftec-ov 3,5"USBTRAY-B (2 USB + 1 FireWire) motira se na mesto floppy-ja, pa me interesuje da li ima nešto slično, ali da pored USB i FireWire ima i npr IR, ili 2USB + 2 FireWire)?
Da li ima negde da se kupi bilo kakav izvod IR-a sa matične ploče?

Hvala!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
mario80 Ima, ima... 23.04.2005. 22:49 #1385

broj poruka: 95
Vidi u adakomu, ide umesto jedne komponente 5.25 i ima displey( brzina ventilatora....) 2 usb-a, citace mem kartica.....i jos ponesto...
kosta 33 eura, reklamiraju ga vec nekoliko meseci sve sa cenom u ponudi a NIKAD GA NISU IMALI U PRODAJI KLOSHARI!
Lepa stvarcica, cekam je vec mesec i`po...
tko leti, vrijedi!

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
kernel pogledaj 24.04.2005. 12:34 #1390

broj poruka: 14
pogledaj u IMTEL-u, ili u PAKOM-u, oni su imali ogroman izbor COOLER MASTER-ovih panela i to po povoljnoj ceni.
:]
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs