Potrebno kvalitetnije napajanje sa sto vise moleks i mosfet prikljucaka za gomilu hardova i ostalih peripetija.. Standardno nije dovoljno.Coek ima 5 hard diskova....
mosfet prikljucci? Da li je problem samo dosta hard diskova ili mu treba i jace napajanje zbog grafike, kolike snage i koja konfiguracija je u pitanju?
Kaka grafika kaki bakraci,treba coveku da nakaci 5 (pet) hard diskova uz fucking gtx650 i ostale trice koje idu uz normalan komp... Ima li kakvo napajanje koje ima pet prikljcaka za hard diskove (molekse,ili sl),zatim za grafiku,dvd rezac,proc,i eto... Trenutno ima lc power 500 W.I ne zadovoljava potrebe...
Ne znam zasto mu taj LC ne zadovoljava ako je po snazi OK a trebalo bi da jeste, ako je problem samo u broju konektora onda za male pare tipa100-200 dinara ima da kupi adaptere sa molex na 2 x molex i molex na 2 x s-ata i resen problem
Da pod tim mosfet priključcima ne misliš na SATA priključke?
04.04.2013. 15:44
status: user broj poruka: 6101
Jer koliko me sećanje iz srednje služi, mosfet je vrsta tranzistora. Evo na primer, moj Čiftek ima 4 moleks i 6 SATA konektora, jedan za flopi, jedan sa 6 i jedan sa 6+2 pina za grafičku i dodatni 8-pinski za procesor. Verujem da ima i jeftinijih napajanja koja ispunjavaju zahteve.
ste spremni da date za kvalitet.?I da. Imas napajanja koja na jednom izlazu daju 3 * molex ili 3 * sata tako da ti treba samo dva kabla za svih 5 hardova ,po mogucnosti ides na semi modular,kad reces rale budzet mocu konkretnije da ti pomognem Inteli5-3570k@3,4GHz CMStorm Enforcer ASUSMaximus V Gene MSIGTX660Ti PE OC PATRIOTIEM 8GB @1600MHz COOLER MASTERM2 Silent Pro 620W INTELSSD 5
Ma ima al odeš licno u prodavnicu (bar u onim koje i sklapaju tu odnosno koje imaju i servis).Nisam mislio na ovo preko interneta.Tu nisam ni gledao mada i tu mora da ima toga al ko zna gde da se traži (mislim u kom odeljku) :: :: Elem,u kojoj prodavnici jer u svakoj nema.. Bar u ovima u kojima ja tražih po pici berzi.. Ako ko ubode negde nek da linak.. :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.