Devojka resila da mi kupi nesto, ja odabrao tastaturu (ova moja Genius SlimStar 310 stara preko 8 godina) al ne znam koji da odaberem. Gornji LIMIT je ceva ovih tastatura koje cu da postavim.
Zahtevi: ugodno kucanje, par multimedija dugmica (vol +- play, pause, calc je ono sto koristim po 100x dnevno) NIKAKO mali backspace (alergican sam na to) i SAMO i SAMO US raspored (profesionalna deformacija).
Tastatura se prvenstveno koristi za coding, i sekundarno koji game, sto ce reci nista specijalno nisa wau samo da je ugodna.
Predlozi, sugestije, komentari... vise nego dobrodosli.
ASUS M5A78L AMD FX 6300 @ 4GHz + CM HYPER 212 EVO 2X2GB HYPER X BLU @1600 MSI 6850 CYCLONE PE OC 940/1150 WB BLUE 500 LC POWER 550W THERMALTAKE V3 BLACK + 5X 120mm FANS
sa potragom tastature sa US rasporedom. Ne bih znao kakva je politika svih proizvodjaca ali izgleda da kod nas retko ima vise takvih tastatura (US Internationa nije US tastatura). I po radnjama sam otvarao kutije koje imaju slike US a unutra zapravo ono sto kod nas zovemo YU tastatura. Sto se tice Logitech-a (nedavno sam postavljao tu temu n forumu) tj njihovih tastatura sa US layout-om nema. Ono sto siu mi iz Logitech-ove centrale rekli je da kupim u Sjedinjenim drzavama (ebay americki, amazon) ili da potrazim nekog drugog proizvodjaca. Mislim da ima onih najjeftinijih logitech sa US rasporedom ali bilo koja malo skuplja se isporucuje distributerima u UK, US International i YU verziji. A Amazon naravno ne isporucuje za Srbiju (registrovao se i hteo da kupim). Jedino BH Photo no cena za tastauuru od 22 usd je 83 usd sa isporukom (tj isporuka je jel 60 usd) mada stize za 4-5 dana UPS-om. Naravucenije, ne veruj slikama sto na sajtovima sto na kutijama obzirom da mozes da se razocaras kad otpakujes. Jedino je product code validan - mnogi su tvrdili (u prepisci mejlovima) da imaju US tastature (te koje sam ja hteo) a da zapravo to nisu bile. miccosmo
gledaj sa ‘scissor’ tasterima. koristim jednu takvu vec nekoliko godina i em je tiha, em udobna (mali hod tastera) em ne mogu se pozaliti ni na izdrzljivos obzirom da ponekad odigram po koju igru i sasvim je dobro izmaltretiram za to vreme. miccosmo
ista ta samo zicna (sto je i bolje treba mi za desktop)
Tu tastaturu sam preporucio rodjaku, uzeo je i meni se ekstra svidela, al mi nekako oko ide na dell-a ne znam zasto. (ruku na srce najvise bi voljeo Logitech)
ASUS M5A78L AMD FX 6300 @ 4GHz + CM HYPER 212 EVO 2X2GB HYPER X BLU @1600 MSI 6850 CYCLONE PE OC 940/1150 WB BLUE 500 LC POWER 550W THERMALTAKE V3 BLACK + 5X 120mm FANS
Medjutim svaku sam probao u gigatronu,i nikad nebih uzeo g700 i g800 zbog malog space-a , hteo sam g600,al nje nigde nema, tako da mi je jedina opcija bila g300...
NE zelim previse da trosim reci ,ako si u prilici, nadji i probaj...
asus p7p55d-e & intel i5 750 @ 4ghz/Sapphire 6870 @ 1ghz/1150mhz/2x4gb exeleram black s. 1600 cl9/WD blue 500gb + samsung f4 2tb.Samsung F2380.Sony cmt-cpx1 I vufer JBL sub 135.
:: Jel to mislis na ovo :: http://www.tehnoms.rs/tastature/logitech-k200-multimedia-usb-26350.htm :: :: ista ta samo zicna (sto je i bolje treba mi za desktop) :: :: Tu tastaturu sam preporucio rodjaku, uzeo je i meni se ekstra svidela, al mi nekako oko ide na dell-a ne znam zasto. (ruku na srce najvise bi voljeo Logitech :: :: ASUS M5A78 :: AMD FX 6300 @ 4GHz + CM HYPER 212 EV :: 2X2GB HYPER X BLU @160 :: MSI 6850 CYCLONE PE OC 940/115 :: WB BLUE 50 :: LC POWER 550 :: THERMALTAKE V3 BLACK + 5X 120mm FANS ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.