Zeza me tastatura, tj. povezivanje. Ms industrial, ms-713w, ne koristim rf mish iz kompleta.
Pre se deshavalo da kada iskljuchim rachunar iz struje ne reaguje, sachekam log on win7, izvadim rf odashiljach 2.4ghz iz usb porta i vratim i ona proradi. To je valjda normalno.
Kasnije je pocheo vishe da zeza, tako da ne radi na zadnjem panelu, prednjem panelu, jedino radi, i to ponekad treba malo duze da se zezam, na usb ulazu od internog chitacha kartica!
U medjuvremenu sam promenio plochu, sa x86 preshao na x64, isto...samo na chitachu proradi.
Juche sam probao kod druga, iz prve proradila ali kada se izvadi posle ni na jedom od deset portova ne radi! Shta zeza, tastatura-odashiljach, neko podeshavanje u BIOSu ili Windowsu...?
kod kuce imam josh jedan komplet mish i tastatura wifi, radi bez problema samo kod njega ide 1m kabal usb do transmitera, dve zicnhne tastature, ali mi ne odgovaraju pa stoje po strani... E, vidish to za ba(k)terije, koristim ni-mh, mozda treba da budu alkaline...
sto se grbo rodi vreme neispravi
:: Kupis zicnu tastaturu i resis sve probleme zauvek.. :: :: Moze da te zajebava sta god oces :: :: 1. Baterij :: 2. Senzor u tastatur :: 3. Senzor koji ide u us :: 4. Smetnje okolnih bezicnih signal :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: Cooler:TitanVanesa- :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mouse:Mx 51 :: Screen: Dell :: ::
:: Alkalne naravno, promeni pa probaj i javi sta bi na kraju :: mozda je glupavo ali mozda su samo baterije i nista drugo.. :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: Cooler:TitanVanesa- :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mouse:Mx 51 :: Screen: Dell :: ::
Bezicni uredjaji mogu da imaju smetnje ako na istoj strani imas ukljucen wifi adapter. Ako je to slucaj, razdvoji jedan od drugih sto je dalje moguce. Ja sam imao problem sa bezicnom tastaturom i wifi adapterom i od kada sam ukljucio jedan uredjaj u zadnji a drugi u prednji usb problemi su nestali.
nemam drugih wifi uredjaja u rachunaru, dex je verovatno upravu ni-mh AAA su 1.2v dok su alkalne 1.5v. Jebte, ovo kao ram :-D
:: Bezicni uredjaji mogu da imaju smetnje ako na istoj strani imas ukljucen wifi adapter. Ako je to slucaj, razdvoji jedan od drugih sto je dalje moguce. Ja sam imao problem sa bezicnom tastaturom i wifi adapterom i od kada sam ukljucio jedan uredjaj u zadnji a drugi u prednji usb problemi su nestali :: :: ::
AAAA, Shaban!!! Na ledjima tastature ima nalepnica na kojoj je odshtampano `rating:3V-3mA` .) Ispod poklopca za baterije izgravirano AAA 1.5V... stavio sam neke Panasonic extreme power, ishod mozete pretpostaviti... `chitaj kao shto je napisano`
:: Obavezno javi da li su baterije bile. :: Ne boj se, nece niko da te zajebava.. :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: Cooler:TitanVanesa- :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mouse:Mx 51 :: Screen: Dell :: ::
Baterije su mozda reshile da moze raditi u svakom portu, jer sam chitao da se punjive brze prazne od alkalnih dok se ne koriste...
Evo vec dva jutra opet me zeza! Kada ugasim rachunar uveche i ujutro upalim opet ne radi, dok ne izvadim transmiter i ponovo ubacim u port. Kada ostavim ugashen rachunar na kratak period, jer bash sam juche neshto petljao u kucishtu, radi.
Problem je kada duze stoji ugashen rachunar Ostalo je da kada se naponski kabal ischupa ne radi dok se ne izbaci i ubaci transmiter. Mora da je neka caka u BIOSu power managment ili neshto tako? Shta mislite?
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.