Hteo bih da kupim novu tastaturu do 3500 dinara ali ne znam koja je dobra niti koja firma je vodeca u proizvodnji tastatura. znam jednio za logitech kao i vecina ljudi ali me zanima vase misljenje. sad,cuo sam i za neke mehanicke dugmice ili tako nesto pa ako moze bilo kakva pomoc. Prvenstveno tastature koristim za igrice tako da neka gaming tastatura bi bila lep izbor.
za G105, imam je, zadovoljan... GA-790XTA-UD4, Phenom II 955BE, 12Gb DDR3, MSI 7950 TFIII, WD Black 1Tb, Audigy ES, TT ToughPower 775W, CM Gladiator 600... Fiat iustitia, et pereat mundus
tastatura je odlicna za te novce, ima dosta tastera `na dohvat prsta` koji su super u igricama i kada se isprlja stavis je pod cesmu i lepo je operes,osusis i Bog te veselio! :)
:: Hteo bih da kupim novu tastaturu do 3500 dinara ali ne znam koja je dobra niti koja firma je vodeca u proizvodnji tastatura. znam jednio za logitech kao i vecina ljudi ali me zanima vase misljenje. sad,cuo sam i za neke mehanicke dugmice ili tako nesto pa ako moze bilo kakva pomoc. Prvenstveno tastature koristim za igrice tako da neka gaming tastatura bi bila lep izbor :: :: Hvala unapred.
Da, da, bas lepa tastaturica....Sacekaj jos dan-dva, mozda jos malo spusti cenu, hehee:) Da imam trenutno kes, odmah bi je pazario, ali sam svorc...pa kurc...
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
iznvini ali zaista nisam mogao da pronadjem o kom liku govoris, ne znam jel on prodaje da kazem `polovnu tastaturu` ili ima svoju radnju.. ako ti nije problem mozda mozes nekako direktnije da me uputis,dao si mi link ali nisam znao sta da trazim tu :( izvini unapred ,nov sam korisnik ne snalazim se bas ovde. Hvala
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.