ASUS M5A99X EVO Phenom II X4 960T @ 4,3GHz CM 212 EVO Kingston HyperX 2x4GB @1600MHz MSI TFIII GTX 660 2GB KINGSTON HyperX 3K 120GB ASUS XONAR DG CM GX550
LC ima običan usb konektor (ubodeš ga kroz priloženi backplate ili kako se već zove na rear usb port), dok CM ima 20pinski konektor koji ide na ploču direktno... GA-790XTA-UD4, Phenom II 955, 16Gb DDR3, MSI 7950 TFIII, WD Black 1Tb, Audigy ES, TT ToughPower 775W, CM Gladiator 600... Fiat iustitia, et pereat mundus
Ja nisam lenj, svuda sam trazio ali ne mogu da nadjem neki fan kontroler za 5.25 bay. Naravno, to sto pise da imaju, to ne znaci da stvarno imaju. Da li ti (ili bilo ko) mozda znas gde to STVARNO ima?
:: :: Ja nisam lenj, svuda sam trazio ali ne mogu da nadjem neki fan kontroler za 5.25 bay :: Naravno, to sto pise da imaju, to ne znaci da stvarno imaju :: Da li ti (ili bilo ko) mozda znas gde to STVARNO ima? :: :: @veta :: izvini za spam.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.