Pre svega, pozdrav svima, danas sam se registrovao i kao i svaki novi clan odmah imam nedoumicu. Elem, imam problema sa napajanjem. Pre par dana sam kupio zvucnike koji se napajaju preko usb-a, i kad imam slusalice i pomeram mis, zuji ljudski, ali na zvucnicima se nista ne cuje. Konfa: Frontier 500w, amd phenom 2 x2 555 otkljucan u phenom x4 b55, leadtek gt 440 1gd3 i 2x2 kingston 2gd3 1600 mhz. Negde sam citao da je napajanje na ivici snage, samo se nadam da nije nista opasno. Ako jeste napajanje, koje preporucujete do 5000 vajferta :D. Unapred hvala, i pozdrav jos jednom svim clanovima foruma :)
pozdrav, dobrodosao. Ne znam da li je do napajanja, ja licno mislim da nije, ali svakako bih zamenio taj frontier na kom pise 500W (laznih). Po nekoj logici samo podesavanje je u pitanju, probaj da skines poslednji software/driver za svoju zvucnu pa vidi sta se desava.. u medjuvremenu uzmi neko LC Power, Chieftec i sl. za te pare.
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: Pre svega, pozdrav svima, danas sam se registrovao i kao i svaki novi clan odmah imam nedoumicu. Elem, imam problema sa napajanjem. Pre par dana sam kupio zvucnike koji se napajaju preko usb-a, i kad imam slusalice i pomeram mis, zuji ljudski, ali na zvucnicima se nista ne cuje. Konfa: Frontier 500w, amd phenom 2 x2 555 otkljucan u phenom x4 b55, leadtek gt 440 1gd3 i 2x2 kingston 2gd3 1600 mhz. Negde sam citao da je napajanje na ivici snage, samo se nadam da nije nista opasno. Ako jeste napajanje, koje preporucujete do 5000 vajferta :D. Unapred hvala, i pozdrav jos jednom svim clanovima foruma : ::
Hvala na dobrodoslici. Skinuo sam najnoviji drajver za zvucnu ali opet zuji. Po nekoj racunici frontier ima oko 240 realnih vati a procesor u otkljucanom stanju pise da trosi 160 vati tdp, e sad sam zbunjen posle Vasih odgovora, jer kad ubacim samo slusalice direktno u zvucnu ne cuje se nista, tada izvucem napajanje od zvucnika, a u psu kalkulatoru sam izracunao da trosi 274 vati konfiguracija. Ne znam sta mi je ciniti ? Da nije mozda nesto sa zvucnom posto je integrisana, ploca je Asus m5a87 ?
A sto ne prikljucis slusalice na front panel? :) A Realtek driveri ce ti automatski ugasiti zvucnike koji su prikljuceni nazad i pitati te sta si prikljucio sad ti cekiras headphones i picis..
AMD Athlon II X2 440 + Titan Vanessa S - Asus M4A88T-V Evo - Gigabyte GeForce 8600GTS - 4GB Corsair XMS3 - Samsung F3 1TB - LC 6550GP - Samsung 2233 - Thermaltake V4 http://valid.canardpc.com/2698836
znam da zvuci glupo(ali mene ledja ne bole) ali okreni kabal od napajanja kompa za 180 stepeni i probaj imas par tema koje su slicne i ljudi kazu da im je pomoglo nista ne kosta da probas
ako si citao verujem da si i probao ima li rezultata video sam i da moze da bude i produzni kabal kao i da ti je `mozda` uticnica bez uzemljenja(probaj u neku drugu
napajaju se sa usb-a? ili dobijaju zvuk sa usb-a slusalice kacis na zvucnike ili na zvucnu kartu? nisam te bas razumeo.. meni zuju titanijum,a pre njega 5.1 live kad pomeram mis, to se desavalo na raznim konfiguracijama. jako se slabo ali se cuje kad odvrnem pojacalo, nevezano dali su ubodene slusalice ili ne Fatal1ty Pro je recimo oklopljen pa navodno nema smetnji od ostalih komponenti.
@ Jaga Probao sam, opet zuji, za produzni kabal, hm moze biti i to g***o da je s`obzirom da je kinesko.
@ profil Napajaju se sa usb-a, slusalice kacim na zvucnike. Zuji samo kad prikacim slusalice, ne znam vise koji mu je klinac, poceo sam da skupljam pare za neko kvalitetnije napajanje, nadam se da ce mi to resiti problem, jer ovo sto imam ima dve 12v grane, na jednoj ima 8A a na drugoj 12A sto mislim da je malo za moju konfiguraciju.
kako se napajaju sa usb-a,to su oni maleni zvucnici za laptop pa kao na putu da .. ubodi slusalice u zvucnu,zujace pojacaj zvucnike zujace... nije to do napajanja,ja imam corsair 650tx i zuji ali svakako zameni to tvoje
Ima to napajanje vise od 240w... I to da trosi 160w kada se otkljuca je relativno...
Moze, ako ima veci TDP, ali i ne mora.
Nije napajanje problem.
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: Hvala na dobrodoslici. Skinuo sam najnoviji drajver za zvucnu ali opet zuji. Po nekoj racunici frontier ima oko 240 realnih vati a procesor u otkljucanom stanju pise da trosi 160 vati tdp, e sad sam zbunjen posle Vasih odgovora, jer kad ubacim samo slusalice direktno u zvucnu ne cuje se nista, tada izvucem napajanje od zvucnika, a u psu kalkulatoru sam izracunao da trosi 274 vati konfiguracija. Ne znam sta mi je ciniti ? Da nije mozda nesto sa zvucnom posto je integrisana, ploca je Asus m5a87 :: :: ::
Druze to je do ploce..... imam jaslican problem na jednoj asus ploci....neznam koji je model kod tebe u pitanju ali vidi ako ima negde jumper na njoj da povecas snagu na usb portovima prebaci ga i prati sta se desava.... a cifta.. pa terace on to.... i ako nema pravih 500w...
Nije to napajanje 100%.Ili te zeza ulaz za slusalice na zvucniku ili je zvucna.Jel se to zujanje desava i kad slusalice ubodes u plocu direkt?Ako i tad zuji onda moze da bude zvucna
Sto nije do napajanja, ne moram da se trosim, jer kad ubodem slusalice direktno u plocu ne zuji nista, sto znaci da ostaju samo zvucnici. A bio sam tako srecan, doneo ih kuci, spojio, raspalio, stari zvucnici su bili jacine 2 vata ovi duplo jaci, pustam d`n`b tresti soba i spajam slusalice ono trt zuji. Hvala svima koji su hteli da mi pomognu i koji su pomogli. Vise nikad zvucnike na usb.
naleteo na problem zujanja u slušalicama, priključenim na front panel kućišta. uzročnik je bio fan-kontroler, instaliran tik ispod (u floppy bay-u). kad sad mu `ukinuo` struju, slušalice su imale šumless reprodukciju..
Doduse nemam fan kontroler, ali korisno je znati da moze i to da izaziva zujanje u slusalicama. Kako onda opisujes taj problem, da li je zujalo mozda zbog mesta gde je bio, u ovom slucaju za flopi disk ? Ili zbog neceg drugog ?
Treba mi vashe struchno misljenje za izbor napajanja. Pozzeljno je da ide zajedno sa midi kucistem. Prvo konfiguracija bi bila na i3-3220 platformi, graficka integrisana, jedan HDD i jedan DVD-RW. Verovatno ce doci upgrade graficke (nesto tipa GT630) ali to kroz godinu dana kad bude finansija. Koja snaga, koji brend, a da prodjem sto jeftinije?
Znam da je napajanje najvaznija komponenta konfiguracije, znachi ovaj od 600W ce da zalegne?
:: Tih 420w je ok ali je malo knap :: :: Uzmi bar ovo da budes mirani za taj upgrade kasnije i oma :: :: http://goo.gl/R4q5 :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: Cooler:TitanVanesa- :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mouse:Mx 51 :: Screen: Dell ::
:: Znam da je napajanje najvaznija komponenta konfiguracije, znachi ovaj od 600W ce da zalegne :: :: :: :: Tih 420w je ok ali je malo knap :: :: :: :: Uzmi bar ovo da budes mirani za taj upgrade kasnije i oma :: :: :: :: http://goo.gl/R4q5 :: :: :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: :: Cooler:TitanVanesa- :: :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: :: MBO:Asus M5A9 :: :: Case:CM Storm Enforce :: :: PSU:Chieftec 650w a8 :: :: Mouse:Mx 51 :: :: Screen: Dell :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.