Hocu da kupim polovan laserski stampac, imam neke ponude pa me insteresuje vase misljenje i iskustva. Evo modela: -HP1020 -HP2040 -Samsung ML-1710P -Samsung ML-2010
Svi su polovni ali me interesuje pouzdanost i savet za neki koji ima toner sa vecim punjenjem, a da samo punjenje tonera nije skupo.
Unapred hvala!
Antec 900 AMD FX 6300@4GHz+Xigmatek Balder1283 Gigabyte GA-990XA-UD3 Crucial 2x4 GB DDR3 1600 MHz Ballistix Tracer LED Samsung SSD 128GB 830+Samsung 2 TB F4 ASUS ATI 7950 3GB DDR5 Dell U2412M Seasonic SS-750 W Logitech G105+MX518
HP 1020 je sasvim dobra masina, a ima i driver za vecinu OS-ova. 2040 je u osnovi model firme Brother koja je skroz OK, ali za seriju 10xx imas svega na trzistu od zamenskih delova to tonera.
Tako sam i mislio ali reko da pitam za savet posto nisam imao stampac do pre par meseci i to sad imam ink-jet.. OK, onda cu ici na HP 1020 posto mi je bitno i da punjenje samog tonera bude jeftino. (bolje i da platim stampac malo skuplje pa da punjenje bude jeftinije nego da me punjenje izadje vise od 3000 din. a da ne moze da se stampa preko 700 stranica) Hvala puno na savetu druze! (nije te dugo bilo na forumu, drago mi je da si se vratio)
Pozdrav
Antec 900 AMD FX 6300@4GHz+Xigmatek Balder1283 Gigabyte GA-990XA-UD3 Crucial 2x4 GB DDR3 1600 MHz Ballistix Tracer LED Samsung SSD 128GB 830+Samsung 2 TB F4 ASUS ATI 7950 3GB DDR5 Dell U2412M Seasonic SS-750 W Logitech G105+MX518
zavisi u kakvom je stanju ali ako nisu bas izraubovani do maximuma to su nenadjebivi stampaci zajedno sa svojim zeru modifikovanim kopijama 1010 i 1018... Toner 12a za punjenje ispod crvene u domacoj valuti...
Posedujem HP laserjet 1012 (jos od 2004 god) i originalni kertridz je mogao da odstampa 5 risa papira (vecinu dvostrano) i trajao je nekih 6 godina. Dopuna kertridza za laserski stampac je oko 1.000 RSD gore ili dole par stotina kako gde nadjesh
Stampac radi kao sat cak i na win7, tako da ako je taj 1020 polovan i neizraubovan ne beri brigu
I ja imam Xerox Phaser 3121 koji moze da odstampa 3000 stranica sa jednim tonerom ali nikad ni jedan stampac ne izbaci toliko stranica sa jednim punjnjem tonera kad stampas slike...
Drugo laz i mimikrija je da sa dopunjenim tonerom moze da izbaci 3000 strana, 2K je neki max... mozda koja stotka vise ako ga svakih 10-20 strana muckas ko barmen...
Trece nikad ne bih uzeo polovan... zato sto je ovo srbija i zato sto ne mozes znati koje to akao...
Cetvrto, kakve urbane legende HP i nista drugo ko Golf 2, ma nema boljeg auta...
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: :: Posedujem HP laserjet 1012 (jos od 2004 god) i originalni kertridz je mogao da odstampa 5 risa papira (vecinu dvostrano) i trajao je nekih 6 godina. Dopuna kertridza za laserski stampac je oko 1.000 RSD gore ili dole par stotina kako gde nadjes :: :: Stampac radi kao sat cak i na win7, tako da ako je taj 1020 polovan i neizraubovan ne beri brigu
Ako već vijaš, vidi da navijaš neki HP1300 Laserjet. Imam super iskustva sa njim, da ne pričam šta je preživeo pre nego što je stigao do mene pre jedno 2 godine. Poslednji put kada sam nosio na punjenje rečeno mi je da ga nedam nizakave pare, jer je verovatno najbolji HP još od četvorke.
... Perihard i uzeo polovan HP sa garancijom. U tvom slucaju bih na prvom mestu trazio 1010 zbog 8MB memorije, a posle derivate 1018, 1020, 1022. Na poslu je moj 1010 odstampao preko 90.000 strana sa dve popravke od ukupno 50 evra i to posle 60.000 strana.
U mom slucaju, kupio sam polovni 1300 i radi za sve pare.
Pozdrav. - Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality
Imam Canon LBP-1120 i posto on nema x64 drivere, radi u vm, i to je smorilo, jaaako jer se uglavnom poremete margine pri prelasku na vm(xpmode).. a to sve treba mami..i ipak je cimanje.. Da ne smaram, hteo sam da zamenim taj stampac za neki sto ima drivere, solidan i sad se pitam koji jer po oglasima vidim samo te hp-ove, ali su vise njih na jednom oglasu, sto me navodi da su negde korisceni masovno i da nisu stedjeni i LBP-6000 za 65e i sada bih vas zamolio da mi kazete sta da se dela.. I koliko da trazim za 1120? ovo je 3. toner trenutno, tek nacet. Izgleda kao nov.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.