Ja sam porucio tu call of duty stize mi u subotu pa ti mogu javiti utiske ako do tad ne uzmes drugu Inteli5-3570k@3,4GHzCMStorm EnforcerASUSMaximus V GeneMSIGTX660Ti PE OCPatriotIEM 8GB @2133MHz Limited Edition Cooler MasterM2 Silent Pro 620WIntel
ili cu tu call of duty ili sto je Bobi4ever preporucio.Malo sam citao komentare za tu call of duty ,da li ima veliki enter ili mali....
:: Ja sam porucio tu call of duty stize mi u subotu pa ti mogu javiti utiske ako do tad ne uzmes drug :: Inteli5-3570k@3,4GHzCMStorm EnforcerASUSMaximus V GeneMSIGTX660Ti PE OCPatriotIEM 8GB @2133MHz Limited Edition :: Cooler MasterM2 Silent Pro 620WIntel
Imam je ja. Izlizala se posle godinu dana ne skroz ali ono sto se najvise koristi WSAD i strelice, ENTER, SPACE...
ASUS M5A99X EVO Phenom II X4 960T @ 4,3GHz CM 212 EVO Kingston HyperX 2x4GB @1600MHz MSI TFIII GTX 660 2GB KINGSTON HyperX 3K 120GB ASUS XONAR DG CM GX550
Opet tu zavisi i kako se odnosis prema misu, tastaturi itd. Ja sam svoj mis uzeo pre 3 godine, moj drugar pre mozda 5-6 meseci isti mis, njegov vec zeza, levi klik radi dvoklik i ne moze da zavrne `zatvarac` za tegove, dok moj radi kao i prvog dana. Sve zavisi kako tretiras ono sto imas. U skladu s tim ce ti i trajati zavisno od tretmana. .) Inace imam i ja Dark Sky, nekih 20 dana, nikakve primedbe do sad nisam imao, cak sta vise, ne mogu sad da se naviknem bez osvetljenja tastature.
Sta joj ti radis kad su se izlizali tasteri? Pre G105 sam preko 3 godine koristio Logitech Wave. Izgleda prakticno kao prvog dana, a otkucao sam na njoj gomulu stvari i odigrao gomilu igara.
veruj mi da nisi u pravu. Cak sta vise nisam je koristio po 10h dnevno. nego mozda 3-4 sata u proseku. Kad kazem izlizala ne mislim bukvalno da se ne vide slova, vec jedan deo, preciznije, islizala se crna farba na recimo 20-30% povrsine tih tastera koje se najvise koriste. Elem evo slika: http://www.dodaj.rs/f/1j/Qy/46yZCQBk/dsc0964.jpg http://www.dodaj.rs/f/2z/7V/Ki6nFTS/dsc0965.jpg
ASUS M5A99X EVO Phenom II X4 960T @ 4,3GHz CM 212 EVO Kingston HyperX 2x4GB @1600MHz MSI TFIII GTX 660 2GB KINGSTON HyperX 3K 120GB ASUS XONAR DG CM GX550
Emmi kaze da na toj us verziji ide veliko enter al mogu ti to potvrditi tek kad stigne Inteli5-3570k@3,4GHzCMStorm EnforcerASUSMaximus V GeneMSIGTX660Ti PE OCPatriotIEM 8GB @2133MHz Limited Edition Cooler MasterM2 Silent Pro 620WIntel
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.