Drugar ima Dell Xps (zaboravio sam model tacno,ali nije ni bitno)lap,sa i7 i gt 555m,uglavnom igra igre i Dell ko svaki Dell(na stranu vrhunska izrada i odlican display)se greje lepo,tako da je potreban cooler.
Znaci za 17.3 lap,budzet oko 4500dinara,nasao sam ja nekoliko modela,ali sve je to kao magla,ovako neko vase licno iskustvo bi pomoglo. Naravno da ne bude mlaznjak,nego da bude tih koliko je moguce :)
Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic
Za gore pomenuti cooler master koji i ja koristim vec nekih 20tak dana i sve pohvale za tisinu i hladjenje, estetika i kvalitet izrade jos jedan plus...
Odličan je taj cooler master, imamo ga u firmi. Kad nosiš notebook možeš da skineš fanove i da uvučeš notebook u cooler čime ga štitiš u transportu. __________________ Scourge of PCBerza
imam notepal ALU i tri ventilatora. Da li je moguće da vent. odmažu u hlađenju ili ja tripujem da je lap topliji kada ga držim sa upaljenim vent.???
Konkretno vent. na lapu uvlači vazduh sa donje strane i izbacuje topao sa strane. Ventovi na podlozi takođe uvlače vazduh samo u kontra smeru pa mi se čini kao da nastaje gubitak unosa vazduha u lap ka procesoru i grafici... support normality
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646998. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.