Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
Slomljeno dugme na tastaturi
STRANA 1 OD 1
juninho Slomljeno dugme na tastaturi 24.02.2013. 22:30 T51989

status: user
broj poruka: 155
Imam tastatru Logitech Iluminated i polomilo mi se dugme `Y`. Da li postoji neko u Beogradu ko to popravlja, neki servis za Logtiech ili slicno?
Unapred hvala na odgovoru.

U pitanju je ova tastatura:

http://www.logitech.com/en-us/product/illuminated-keyboard
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Pisko brate... 24.02.2013. 22:38 #478726

broj poruka: 6645
.. dok ne kažeš: polomio sam dugme na tastaturi umesto `polomilo se`... ne treba da očekuješ pomoć....
PS. to se kupuje novo, ili baš da imaš sreće neku polovnu.

Budale računaju na sreću.

juninho Hahahaha 24.02.2013. 22:45 #478729

rekao bi da sam ja....sestric od moje drage u zaru igranja Lego Star Wars II na moje oci odvaljuje, sve puca i prsti. Dakle slaba vajda od eventualne popravke

tortojed rekao bih... 24.02.2013. 22:49 #478730

broj poruka: 10997

http://goo.gl/RysJj

If you are unable to find a desired replacement part, please contact Logitech Customer Sales at 1-800-231-7717, Monday through Friday from 6am - 6pm PST
ilicstefan re 24.02.2013. 22:54 #478731

broj poruka: 1577
Za tastaturu jedino da odneseš u Logitech i da se nadaš da će moći da se zameni to dugme. To je pod pitanjem zato što tasteri svetle i to ga čini težim za popraviti.

A za sestrića lepo saopšti njegovoj majci da je glupa kao tocilo. Kad je uspeo to da odvali onako mali...

Kako Electronic Arts pravi igre

http://www.youtube.com/watch?v=e-LE0ycgkBQ

imarkovic Re: Slomljeno dugme na tastaturi 24.02.2013. 22:58 #478733

broj poruka: 18996
stvarno lepa tastatura za punch.. obrati se direktno Logitech, slikaj, dogovori se sa njima, posalji i vratice ti je ispravnu, slozi neku pricu, budi kreativan, e sad ne znam da li je u garanciji.. drugacije ne racunaj ni na kakvu pomoc, jer ovlasceni servis u Srbiji tesko da ce moci za to da ti izadje u susret jer tako nesto ne postoji kao rezervni deo koji se prodaje..

:: Imam tastatru Logitech Iluminated i polomilo mi se dugme `Y`. Da li postoji neko u Beogradu ko to popravlja, neki servis za Logtiech ili slicno
:: Unapred hvala na odgovoru
::
:: U pitanju je ova tastatura
:: http://www.logitech.com/en-us/product/illuminated-keyboard
juninho Hvala svima na odgovorima 25.02.2013. 00:13 #478745

nemam garanciju i vidim da je to preveliko cimanje i ne izgleda uopste jednostavno pa cu verovatno i dalje gubiti zivce...Pozdrav

cele1988 ... 25.02.2013. 00:58 #478753

broj poruka: 1424
nosi u computer land kod obilicevog stadiona, malo su lenji ali sve rade... sto se logija tice

pajsgudgud Re: ... 25.02.2013. 12:24 #478816

broj poruka: 3741
Gospodara Vučića 176.

Usput za neinformisane tamo im je `outlet` za robu koju su im kupci vratili, pa može da se pazari par dana korišćeno za hiljadu i više jeftinije.

support normality

:: nosi u computer land kod obilicevog stadiona, malo su lenji ali sve rade... sto se logija tic
Milunka Re: Slomljeno dugme na tastaturi 26.02.2013. 03:55 #479003

broj poruka: 1624
Ah i ja proso vodu na moju G15, rastavio je sad u param parcad, al nema leka za sad...

Cekam da skupim volje,da je ocistim alkoholom one unutrasnje folije,posto sam vec prosipao sok od jabuke i koka kolu, pa mi sad neradi oko 10-15 dugmica na njoj :(

asus p7p55d-e & intel i5 750 @ 4ghz/Gainward gtx275 /2x4gb exeleram black s. 1600 cl9/WD blue 500gb + samsung f4 2tb.Samsung F2380. audio-Esi Prodigy 7.1 hifi.Sony cmt-cpx1 I vufer JBL sub 135.

:: Imam tastatru Logitech Iluminated i polomilo mi se dugme `Y`. Da li postoji neko u Beogradu ko to popravlja, neki servis za Logtiech ili slicno
:: Unapred hvala na odgovoru
:: U pitanju je ova tastatura
:: http://www.logitech.com/en-us/product/illuminated-keyboard
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
imarkovic Re: Re: Slomljeno dugme na tastaturi 26.02.2013. 09:34 #479014

broj poruka: 18996
ocisti samo alkoholom kontakte, pokusaj

:: Ah i ja proso vodu na moju G15, rastavio je sad u param parcad, al nema leka za sad..
:: Cekam da skupim volje,da je ocistim alkoholom one unutrasnje folije,posto sam vec prosipao sok od jabuke i koka kolu, pa mi sad neradi oko 10-15 dugmica na njoj :(
:: asus p7p55d-e & intel i5 750 @ 4ghz/Gainward gtx275 /2x4gb exeleram black s. 1600 cl9/WD blue 500gb + samsung f4 2tb.Samsung F2380. audio-Esi Prodigy 7.1 hifi.Sony cmt-cpx1 I vufer JBL sub 135
:: :: Imam tastatru Logitech Iluminated i polomilo mi se dugme `Y`. Da li postoji neko u Beogradu ko to popravlja, neki servis za Logtiech ili slicno
:: :: Unapred hvala na odgovoru
:: ::
:: :: U pitanju je ova tastatura
:: ::
:: :: http://www.logitech.com/en-us/product/illuminated-keyboard
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646998.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs