Imam tastatru Logitech Iluminated i polomilo mi se dugme `Y`. Da li postoji neko u Beogradu ko to popravlja, neki servis za Logtiech ili slicno? Unapred hvala na odgovoru.
.. dok ne kažeš: polomio sam dugme na tastaturi umesto `polomilo se`... ne treba da očekuješ pomoć.... PS. to se kupuje novo, ili baš da imaš sreće neku polovnu.
rekao bi da sam ja....sestric od moje drage u zaru igranja Lego Star Wars II na moje oci odvaljuje, sve puca i prsti. Dakle slaba vajda od eventualne popravke
If you are unable to find a desired replacement part, please contact Logitech Customer Sales at 1-800-231-7717, Monday through Friday from 6am - 6pm PST
Za tastaturu jedino da odneseš u Logitech i da se nadaš da će moći da se zameni to dugme. To je pod pitanjem zato što tasteri svetle i to ga čini težim za popraviti.
A za sestrića lepo saopšti njegovoj majci da je glupa kao tocilo. Kad je uspeo to da odvali onako mali...
stvarno lepa tastatura za punch.. obrati se direktno Logitech, slikaj, dogovori se sa njima, posalji i vratice ti je ispravnu, slozi neku pricu, budi kreativan, e sad ne znam da li je u garanciji.. drugacije ne racunaj ni na kakvu pomoc, jer ovlasceni servis u Srbiji tesko da ce moci za to da ti izadje u susret jer tako nesto ne postoji kao rezervni deo koji se prodaje..
:: Imam tastatru Logitech Iluminated i polomilo mi se dugme `Y`. Da li postoji neko u Beogradu ko to popravlja, neki servis za Logtiech ili slicno :: Unapred hvala na odgovoru :: :: U pitanju je ova tastatura :: :: http://www.logitech.com/en-us/product/illuminated-keyboard
Ah i ja proso vodu na moju G15, rastavio je sad u param parcad, al nema leka za sad...
Cekam da skupim volje,da je ocistim alkoholom one unutrasnje folije,posto sam vec prosipao sok od jabuke i koka kolu, pa mi sad neradi oko 10-15 dugmica na njoj :(
asus p7p55d-e & intel i5 750 @ 4ghz/Gainward gtx275 /2x4gb exeleram black s. 1600 cl9/WD blue 500gb + samsung f4 2tb.Samsung F2380. audio-Esi Prodigy 7.1 hifi.Sony cmt-cpx1 I vufer JBL sub 135.
:: Imam tastatru Logitech Iluminated i polomilo mi se dugme `Y`. Da li postoji neko u Beogradu ko to popravlja, neki servis za Logtiech ili slicno :: Unapred hvala na odgovoru :: :: U pitanju je ova tastatura :: :: http://www.logitech.com/en-us/product/illuminated-keyboard
:: Ah i ja proso vodu na moju G15, rastavio je sad u param parcad, al nema leka za sad.. :: :: Cekam da skupim volje,da je ocistim alkoholom one unutrasnje folije,posto sam vec prosipao sok od jabuke i koka kolu, pa mi sad neradi oko 10-15 dugmica na njoj :( :: :: :: asus p7p55d-e & intel i5 750 @ 4ghz/Gainward gtx275 /2x4gb exeleram black s. 1600 cl9/WD blue 500gb + samsung f4 2tb.Samsung F2380. audio-Esi Prodigy 7.1 hifi.Sony cmt-cpx1 I vufer JBL sub 135 :: :: :: Imam tastatru Logitech Iluminated i polomilo mi se dugme `Y`. Da li postoji neko u Beogradu ko to popravlja, neki servis za Logtiech ili slicno :: :: Unapred hvala na odgovoru :: :: :: :: U pitanju je ova tastatura :: :: :: :: http://www.logitech.com/en-us/product/illuminated-keyboard
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646998. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.