Treba mi hitno guma za ivicenje prozora na stranici kucista A.K.A. keder. Da li iko od forumasa ima ideju gde da trazim a da nije u przogrncima, danas sam obisao pola grada i sve sam nasao od materijala za prozorchenje kucista, osim kedera.
Ja sam uzimao u Novom sadu ima radnja Gumatik u temerinskoj ulici imaju velik izbor kedera,a vidim sad ima i na bubanj potoku subotom kocke 15,16,17 fisko
Imas u Gumatik-u ali je u malo kruci/plasticni keder koji ne moze previse da se savija i malo je deblji sa strane. Mogu da ti slikam ako ti znaci imam ga negde pored ostalih ..(koje sam online nabavljao, to ti trenutno ne mogu nabaviti ..)
Re: probaj na nekom auto otpadu ja sam iz Indjije ima jedan covek sto
21.02.2013. 16:35
status: user broj poruka: 1352
:: brizga kedere po meri za neku sicu od kakve god hoces gum :: :: :: Uh, pa stai neke podatke ako pmaš, neka ga proglase spamom ali dobro bi došlo moderima.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646998. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.