Procitao sam na internetu da ovaj mis bolje radi na svetlijim podlogama pa me zanima da li ce dobro raditi na A4Tech X7 500MP podlozi koju trenutno koristim.
Pa nista,ako ti ja ta ok onda zadrzi ili kupi novu ako se pokabala,izgrebala ili sta vec.
Ako mislis da ti treba bolje spremi od 1400 do 2000 dinara pa biraj,ovo govorim za podloge srednje velicine od Steelseriesa i Rocata.
Ja cu uzeti verovatno QCK Guild Wars 2 Limited edition,osim ako ne uleti ovde u Cacku kao sto je bila akcija za Rocat Sense za 1600dinara i ako stigne QCK World of Tanks koja je najavljena.
Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic
Ma opusteno Djole, kupio sam je manje-vise neplanirano, isao sam namenski da kupim tastaturu i kupio usput i podlogu, hvala u svakom slucaju. :-) br>http://tinyurl.com/ch3mu7j
:: Mogao sam ti nabavim Roccat Sense za 1800 dinara sa sve postarinom :: :: :: :: :: Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic :: :: ::
Meni je potreban novi mis jer je na sadasnjem x-748k skrol postao neprecizan. Nisam planirao uskoro da uzmem podlogu. Ukucaj u google-u xornet light surfaces pa vidi sta pise.
Ali pazi,Storm Xornet je claw held mis,znaci manji je od tog x7 i sam oblik i nacin drzanja su nesto totalno suprotno.Obrati paznju na to.
Nezavisno od toga CM Storm Xornet sa cenom od 18e je odlican mis,meni on ne bi odgovarao zbog velicine i claw held dizajna ali definitivno za odredjenu ciljnu grupu odlican mis.
Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic
Razer ima bolje podloge, i od SS, i od Roccat, po meni mozda i najbolje, ali i najskuplje..
:: Sta je to :: :: Imam tu podlogu i ja i nekoliko drugara,gledano ulozeno/dobijeno definitivno najbolji izbor :: :: QCK i Roccat Sense izuvaju,ali njihove cene zavisno od modela su 1200-2000dinara :: :: :: :: :: Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic :: :: ::
Slazem se sa imarkovicem (ali da napomenem, ovo je moje licno misljenje)
Imam Razer goliathus control podlogu vec oko 3 godine, ako ne i vise.. I prezadovoljan sam. Probao sam qck od druga, imao sam A4tech podloge, ali definitivno mi najvise odgovara goliathus..
A4 tech X7 gaming crnu, mis radi sasvim normalno. skrol radi odlicno evo vec oko 5 meseci
:: @vladaps :: Koju podlogu koristis? :: Da li je istina da mis slabije radi na tamnim podlogama :: Kakav je skrol na misu :: :: @un :: Sigurno ne bih uzeo podlogu koja je skuplja od misa nego bih ulozio te pare u neki bolji mis koji bi radio po svim podlogama :: :: Hvala obojci na pomoci :: Ocekivao sam da vise ljudi sa foruma ima xornet :: :: :: ::
pa sam ga poklonio ,nije za mene claw mishonja ,sad imam cm recon inace xornet je extra sto se kvaliteta izrade tice i lasera ,samo eto meni nije odgovarao,valjda navika
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646998. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.