Mada mi se licno mi svidja neki od Epsona (umesto termalnog pljuckanja ima piezoelektricno pljuckanje) i zaista je OK. Izbegni Lexmark i Samsung...mada, bez 100e nema dobrog All-In-One aparata...
Od canon pixma modela, obavezno kertridži sa oznakama 40 i 41. Nikako nemoj kupovati bilo koji štampač koji ima odvojeno glave od kanistera za boju. Kada zapeče glava kupiš nov kertridž, dok kod druge varijante možeš samo da baciš štampač. Kertridži 40 i 41 su najvećeg kapaciteta, mogu da se dopunjuju, novi su pristupačne cene, a pravilo za svaki ink jet glasi: koristi ga redovno, minimum 1 strana na svakih nedelju dana, kad se isprazne kertridži odmah ih dopuni i služiće te dobro i dugo. poz
Hvala na vrlo korisnom savetu,uzeo sam canon pixma mp 160 i nemam reci,extra,jos i cena 5000 din.
:: Od canon pixma modela, obavezno kertridži sa oznakama 40 i 41. Nikako nemoj kupovati bilo koji štampač koji ima odvojeno glave od kanistera za boju. Kada zapeče glava kupiš nov kertridž, dok kod druge varijante možeš samo da baciš štampač. Kertridži 40 i 41 su najvećeg kapaciteta, mogu da se dopunjuju, novi su pristupačne cene, a pravilo za svaki ink jet glasi: koristi ga redovno, minimum 1 strana na svakih nedelju dana, kad se isprazne kertridži odmah ih dopuni i služiće te dobro i dugo :: po :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647009. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.