Pojavio se novi A4Tech mis koji nije skup pa me zanima vase misljenje o njemu. Planirao sam da uzmem Gigabyte FORCE M7 THOR ali mozda se predomisli i ponovo uzmem A4tech.
Ima i moje misljenje tu. Ukratko za iste pare bi pre preporucio CM Xornet samo zbog boljeg (po meni i najboljeg) senzora. Ili ako ima nesto drugo za slicne pare sa avago 3xxx senzorom.
@ Mad catz Daum je skroz ok lik, sa svim vrlinama i manama kao i svi mi. Licno se cujem sa njim skoro svaki dan, ali ti si mu uvredio porodicu i zato te je uzeo na zub. Jednostavno nisi trebao tako ostro da postupis bez obzira na njegove izjave. Tolerancija mora da postoji bez obzira na sve i u tome je vrlina svakog coveka.
Zasto bi se preko foruma pljuvali kad bi mozda u stvarnom zivotu bili odlicni prijatelji ?
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Gtx 660 OC , 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w
:: da gligo ali ti znas da imamo dezurnog troll-a.. :: :: ASUS P8Z77V-DELUX :: INTEL I7 3770K 4.9ghz & CORSAIR H10 :: 4x4gb KINGSTON PREDATOR 4X4GB 2400 MH :: MSI GTX680 LIGHTNIN :: INTEL SSD 330 60G :: NZXT PHANTOM NEON MODDE :: MAD CATZ R.A.T. :: CORSAIR HX85 :: ASUS MX27 :: ::
Dobar mu je scroll. I Xornet i V7 imaju onaj malo `laganiji` scroll kada ga vrtis, klikovi su takodje super kod oba. Xornet je dosta mali mis, ja nemam veliku saku pa mi zaista dobro lezi. Sa strane ima gumu (koja je odlicna) i zaista je fin osecaj kada ga drzis. V7 je malcice veci i nije claw grip, osecaj je da je malo `kruci` kada ga drzis posto sa strane nije gumiran vec ima krutu plastiku. Inace plastika ostavlja dobar utisak, ceo mis izgleda daleko bolje nego sto kosta. Da ni ne spominjem samo pakovanje i sta sve ide uz njega (dobijas i rezervne glider-e). Kao sto rekoh ja dajem prednost Xornet-u samo zbog senzora koji mi se vise dopada i nema skoro nikakvih bug-ova, ali kao sto sam i tamo napisao, senzor koji ti je u V7 je takodje i u Kani, Kovi, Kinzu ...a to su vise nego duplo skuplji misevi koji ti nude isto sto i V7!
Ako nemas neko preveliko iskustvo sa senzorima i samim misevima tj. da nisi razvio neki svoj stil i sta preferiras, V7 ce ti biti odlican.
:: Hvala svima na odgovorima :: :: Kada pokusam preko skrola da otvorim neki link sa sadasnjim misem (x-748k) slika pocne da se pomera i zbog toga se desi da otvorim neki drugi link. :: :: @OCz Da li je bolji skrol na a4tech v7 ili cm xornetu :: @zeljans Gde mogu da kupim v7 za 1900din :: :: :: ::
...da je došlo do toga imao bi višestruke posete u onoj rupi gde radi. A inače znam par likova koji ga lično poznaju i ne ponose se tom činjenicom pa vrlo lako mogu da ga nadjem da mi se gubi vreme sa socijalom kao što je on.
On dobija bičevanje jer se ponašao prema svima na forumu od starta preko one stvari, i to ne samo ovde nego na svakom forumu. Pametovao o overclocku a šupalj na svaku rupu...
Nije ružno ne znati nešto ali njemu je to izgleda teško da proguta za razliku od nekih drugih stvari...
Svako ko dodje ovde i psuje sve redom ide na moju blacklistu...
Stvarno šta reći za čoveka koji dodje ovde da traži pomoć i onda se hvali kako je ustvari on sam sve sredio i tera svima u tri lepe mrtve majke i sestre???
Dno dna... postoje neke granice za sve ali za njega izgleda ne. Pre bih u crnu zemlju propao nego da se degradiram javno na takav način i posle svih onih njegovih ispada čovek ima djon od obraza očigledno. __________________ Scourge of PCBerza
Najvaznije mi je da mis ima dobar skrol koji ce barem dve godine raditi. Imam vecu saku pa zato nisam do sada uzeo xornet iako mi je Daum pre par meseci predlozio da uzmem tog misa ili CM Spawn. Odgovara mi da misonja bude tezi jer sam prethodnih par godina koristio a4tech x-748k koji ima tegice. Jedino mi se ne svidja sto je v7 saren pa bih zbog toga pre uzeo Gigabyte thor ili xornet. Uglavnom igram novu fifu, point & click avanture i platformske igre a par igara kao sto su Borderland 2 i Ac3 sam uspeo da igram na 748k iako je skrol postao neprecizan.
Samo da upozorim ljude koji planiraju da uzmu v7 da levi taster zna da bude klimav. Pre kupovine obavezno trazite da vam otovore kutiju i probajte misa. Nisam primetio to zveckanje tastera iako sam probao misa u prodavnici. Nije jak zvuk ali zna da nervira kada nemam slusalice na usima. Nadam se da ce mi sutra zameniti misa za neki ispravan primerak jer sam procitao da je neki lik sa sk foruma uspeo danas da zameni istog misa.
Umm... Xornet i Spawn su potpuno identični miševi, razlike su samo u senzoru koji ima manje DPI-a na Xornetu.
Ja imam ogromne šake takodje ali pošto imam claw stil držanja savršeno leži...
Plus Xornet košta nešto oko 2200 i kvalitetniji je sigurno od svakog A4Tech. __________________ Scourge of PCBerza
:: @Dau :: Nema vise Spawna u prodaji a ja imam veliku shaku za xornet. Sutra cu da trazim da mi vrate novac pa cu za par nedelja du uzmem Gigabyte thor :: :: Da li imam pravo da trazim povracaj novca prvih 15 dana ili to vazi samo za online kupovinu? :: :: ::
setih se teme, juce je ortak kupio V7 i malo sam ga oprobao i mogu za taj prvi utisak reci da je jako pozitivan, kablic mu je super, lepo sija, udoban za ruku i neka srednja velicina je, nije probirljiv za podloge kao xornet (videh da se neko zalio)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.